ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Това е най-печалната улица в "Кючук Париж"
Автор: Георги Василев 08:55 / 29.01.2021Коментари (5)20939
Стари плочки вместо асфалт, кал вместо тротоари и забравени автомобили, които не са мърдали от местата си през последните 20 години. Това са само част от характеристиките на най-печалната улица в квартал "Кючук Париж", която е и доста опасна за гражданите, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Въпросното пътче е до толкова забравено от Бога, че дори няма име. То е продължение на улица "Борис Шивачев“, пресича улица "Димитър Талев“ и след два естествени завоя се "влива“ в улица "Македония“, срещу супермаркетите и Първо РУ.

Реално кръстовище там няма – пътчето свършва като нагазва тротоара, който е отделен с бордюр от платното на улица "Македония“. Не са рядкост случаите, в които шофьори решават да тестват височината на автомобилите си и се мятат с колите през бордюра. Според жители на квартала мястото е опасно и трябва да се вземат спешни мерки.

"Отсечката не отговаря на изискванията нито за път МПС-та, нито за място по което да се движат безопасно хора. Тук се движат едновременно и коли и хора, чудя се как това изобщо е възможно? Крайно време е да се сложи край на този пълен абсурд“, коментира Полина Митова, която живее в района.

Хората от квартала настояват мястото да стане пешеходна зона, а за колите си има улични платна. Те разказаха, че пешеходци и коли се разминават на сантиметри през нощта, защото улично осветление няма, а отбиването е невъзможно заради паркираните в калта коли.

Репортер на Plovdiv24.bg забеляза няколко автомобила, които не мърдали от въпросната зелена площ през последните 20 години.

"Крайно време да се сложи край на този пълен абсурд. Трябва някой да вземе присърце безопасността на гражданите“, заключва Митова.

Как изглежда въпросното пътче, можете да видите в нашата галерия!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Да благодарим на МВРО и Инчев. След като оправи Кючука, без нищо да прави отиде и стана зам. - кмет на община Родопи. Щото е експерт по нищоправене. И сега редовно дава акъл как да се оправи Пловдив. Като градски войвода.
+1
 
 
То да беше само тя бива! Целия град е такъв!
-1
 
 
Напълно съгласна съм, че тази нерегламентирана уличка трябва да бъде затворена. Кошмар е за множеството пешеходци, което минава оттам на път за двата хипермаркета. Трябва да бъде затворена от страната на новия строеж до "Лидъл". Относно изоставените автомобили в другия й край, аз съм подавала сигнали, но теренът бил частен. Трябва да бъде сложен знак например, че няма изход.
0
 
 
Защо някой не дойде да види около кръстовището на ул. Болгрда и ул. Павел Калпакчиев - обещани, но не изълнение паркоместа след премахване на гаражните клетки, кални паркинги, лишсваща пешеходна пътека пред входа на ДГ "Светлина", ул. Болгард сутрин е руска рулетка от каращи бясно млади Мумахерчета и пресичащи родители с малките деца. Моля медията да обърне внимание на този проблем, елате сутрин към 8 или вечер между 17:00 и 17:40 и вижте сами
+2
 
 
Най-печалната улица в Кючука е "Даме Груев" - важна пътна артерия за квартала, която явно никога няма да бъде ремонтирана. Вече е почти непроходима, разбита, кална и мръсна, но очевидно управниците ни имат други грижи. Иначе печални са почти всички улици в Кючука. И не само.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: