ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотев получи благословията на църквата и пловдивския митрополит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:54 / 03.10.2011Коментари (13)4656
© Plovdiv24.bg
Иван Тотев поиска и получи благословията на Светата църква и пловдивския митрополит Николай за кампанията си, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Благодаря на Негово Високо Преосвещенство пловдивския митрополит Николай, че откликна на моята молба да получа благословия в това начинание, което съм започнал, с намеренията, които имам аз и цялата ПП ГЕРБ, а именно едно по-добро управление на Пловдив. Нищо не може да се случи без божията помощ", каза Тотев.

Митрополит Николай заяви, че с желанието си да изпроси божието благословение чрез Светата църква кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив проявява "високо църковно съзнание". 

"Откликнах с духовна радост и приех в Пловдивската митрополия Иван Тотев да сподели приятни и полезни преди всичко за нашия народ мисли, желания и намерения, които с божия помощ и взаимно разбиране в бъдеще да осъществяваме", каза още митрополитът.

По време на срещата Иван Тотев обеща да завърши неизпълнени от досегашното управление на града обещания като изграждането на православен храм в район "Тракия". 



(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на калпазанчо
премахни филтъра

0
 
 
Тази сутрин по "националната" Българска телевизия беше представен диспут на една част от кандидатите за кмет на Пловдив. Забележимо беше отсъствието на "топ-кандидатите" Иван Тотев, Славчо Атанасов и Дани Каназирева, както и на по-скромния претендент адвокат Дончев (не, че с присъстието им щеше да бъде по-различно, ама нейсе! - те не могат да си позволят "принизяване" до равнището на някакви си "навлеци"!). Нито един от взелите участие (Георгевците Търновалийски и Титюков, Гиньо "Тракийски" Матев, еничарката Петя Раева, слабоизвестният архитект Илко Николов и никому неизвестният Кирчо Кирилов) не ме убеди, че е достоен да бъде кмет на най-стария европейски град. Обещания, заклинания, намерения и "програми" без финансово покритие, изкористяване на събитията в Катуница и протестите в страната, прикрити и открити нападки един към друг, критики към досегашните и особено към последното управление на града, както и към онези, които 22 години управляват страната, т.е. нищо конкретно, нищо запомнящо се, нищо реалистично... За мен обаче е показателно едно нещо - измежду кандидатите (явили се или не на диспута) има двама действащи заместник-кметове на Славчо, един "натирен" бивш зам.кмет, както и двама районни кметове, единият от които се подвизава в държавната администрация - общо 5 души, които се отдръпнаха от все още кметуващия политически ренегат и безскрупулен кариерист Атанасов. Защо "избягаха" от "бащицата Славчо" тези хора? Със сигурност - защото не одобряват управленската му политика, макар че и те са допринесли повече или по-малко за нейното претворяване в (без)действие, а също така и защото са натрупали повече или по-малко опит в едно "ненаказуемо" управление, придобили са солидно самочувствие, и вече считат себе си за "единствени и незаменими"... Жалко, че пловдивчани пак са изправени пред дилемата да избират най-малкото зло, вместо най-голямото добро! Към бъдещия кмет: Ave Caesar, morituri te salutant! Към пловдивчани: Vae victis!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: