ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотев: Трябва да направим работещ механизъм, който да носи икономически дивиденти за града
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:32 / 29.08.2011Коментари (11)3863
© Plovdiv24.bg
"Аз ви гарантирам, че след втората година на управлението на ГЕРБ, ще се учудите как толкова много неща могат да се случат за две години", заяви областният управител Иван Тотев


"За нас е важно да се гледа напред. Давам ви един пример инспектирахме Античния театър. Ние казваме: "Правим проект за 200 000 лв. Трябва да предприемем такива мерки и действия, че този Античен театър да си изработи тези 200 000 лв., да изработи и още толкова, които да отидат в общинския бюджет". Това е един друг поглед към всичко, това което имаме в Пловдив и смятаме, че трябва да вложим всичко в един работещ механизъм, който да носи икономически дивиденти за града", каза още той. 



(c) ПОТВ


Източник: ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И кой бее ... Тотев, ще те подкрепи в Пловдив за създаването на този Механизъм?
+1
 
 
Най лошото е , че не се търсят механизмите за намирането на средства. Дори не се правят опити за намиране на решения които виждаме , че всички държави правят.Всяко правителство в Света намира механизми , прилага мерки , прави буфери , прави нещо. В този момент едно що годе държавническо управление би инициирало дебат за това коя политика , икономическа ,финансова би била успешна на този етап. Разбира се , че винаги ще има спорове с какви механизми ще се бори правителството но в крайна сметка се налага да се вземат адекватни мерки. Моето скромно мнение по този въпрос е , че България върви все повече към тотална криза и се завърта в един омагьосан кръг на свиващо се потребление и все повече орязване на доходите на населението. Основен индикатор на излизане от кризата и започване на дори и минимален разтеж е в механизмите които биха активизирали потреблението.Наложително е в момента да има решения и активна финансова политика на правителството което би накарало както хората така и инвеститорите да получат уверението , че се работи и се търсят решения. Политика която вече трета година свива доходите , намалява разходите , толерира по този начин свито потребление и негативни очаквания е вредна за бизнеса и хората. Жалко за възможностите които имаме , жалко за хората.
0
 
 
Само настоящия кмет Славчо Атанасов още не е разбрал, че Античния театър и това, което имаме като ресурс в Пловдив трябва да се вложи в един работещ механизъм, който да носи икономически дивиденти за града.
0
 
 
Гледах интервюто - разбира се, че това е единствения начин за развитието на Пловдив, Тотев е много прав,ако няма силна икономика - няма пари за нищо ! Факт! Много е хубаво, че Тотев е на това мнение, за разлика от някои други кандидати, които нямат никаква формирана визия за развиване на града!!!
+3
 
 
Гледах интервюто с Тотев, което бе само няколко часа след това със Славчо. Коренна разлика в поведението на двамата. Тотев говори мащабно - за големи проекти, за икономическо развитие, а при Атанасов преобладаваше дребнотемието. Големият кмет трябва да се занимава с големите проблеми на Пловдив! Тотев, продължавай в тази посока. Интелигентните хора те разбират, а в Пловдив те са много.
-4
 
 
Тотев,Пловдив си има работещ кмет,който направи вече толкова много.Защо не му помагаш,вместо да пречиш?! Това ли е грижата за града?Аааа,и хубаво да е,щом е от "врага", ще пречим.
-4
 
 
Г-н Тотев то това много хубаво , но дали вие сте човека който може да създаде такъв механизъм? Аз лично не вярвам. Не само че не вярвам че не можете да създадете такъв механизъм но и не вярвам вие да станете кмет на Пловдив. Но все пак се надявам новият кмет на Пловдив да създаде въпросният механизъм.
-3
 
 
Уважаеми г-н Тотев, Вярвате ли в това, което говорите, или просто така ви е наредено? За тези две години народа продължи да обеднява и сте го докарали до просешка тояга. Безработицата е неимоверно висока! Хората са притеснени за оцеляването си! Само не казвайте , че Тройната коалиция е виновна за това. Вярно е, че тя е виновна, но за времето, когато тя управляваше. Сега вие сте на власт и съответно трябва да отговаряте за управлението си!Вашият партиен ръководител (бивш дългогодишен член на БКП, нали знаете този неоспорим факт. Даже още не е прекратил членството си по каналният ред и най вероятно, БСП-то, още го водят из техните партийни тефтери!) реже ленти по подобие на Тодор Живков, ама от това няма полза за народа. Като отряза лентата на автомагистрала Марица, защо впоследствие тихом-мълком се наложи да преасфалтират една голяма част от откритото трасе? Причината за специалистите е ясна - лошо качество на извършените работи. Това обаче остава скрито за народа! Как ще изкарате докрай, в срок и качествено магистрала Тракия, също не е ясно? Там най-ниското ниво от подизпълнителите не са получавали пари от 6 месеца и вече отказват да работя. За запознатите със случая е ясно, че поради договорената ниска цена, тези пари никога няма да се изплатят. Вие ще се тупате по гърдите, че строите евтини магистрали, а обикновените хора няма да си получат честно заработените пари. Това сте вие гербаджиите, г-н Тотев. По нищо не се различавате от предишните. Продължавате да лъжете този отруден народ и колкото и да е чудно той продължава да вярва, така както вярваше на предишните.
-4
 
 
Ти не можеш да изработиш 20 лева с труд механизъм щял да изработва..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Първа лига, сезон 2024/2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (2349) 15%
Спас Гърневски (2153) 14%
Д-р Иван Чомаков (1452) 9%
Славчо Атанасов (4091) 26%
Иван Тотев (4347) 28%
Здравко Димитров (1367) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: