ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотев: С откриването на нови работни места спираме изтичането на мозъци от града ни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:25 / 29.11.2012Коментари (42)11919
© Plovdiv24.bg
"Софика Груп" е името на фирмата, която ще открие 150 нови работни места в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана ясно на приключилата пресконференция в Общината, на която бе представена дейността на компанията. 

Заплатите в нея започват от 600 лв. и стигат 5000 лв., заяви изпълнителният директор на "Софика Груп" Стефан Бумов.

В офиса на фирмата в Пловдив ще бъдат открити 50 работни места до края на януари 2013 г., а желанието на инвеститорите е до края на годината общият брой на наетите от нея служители в града под тепетата да достигне 150 души.

"Софика Груп" е най-голямата българска аутсорсинг компания, която обслужва клиенти в сферата на телекомуникациите, финансовия сектор и туризма както в България, така и в Европа. 

"Създаването на работни места в Пловдив с висока добавена стойност за младите и талантливи хора е сред нашите най-големи приоритети. Инвестиции като тази позволяват да запазим образованите и квалифицирани хора, завършили образованието си във висшите училища в града. По този начин развиваме не само интелектуалния и научен потенциал на Пловдив, а и до голяма степен спираме и изтичането на мозъци от града ни", заяви по време на срещата в Общината кметът Иван Тотев.

"Пловдив има всички необходими ресурси за изграждането на център на фирмата. Градът разполага с добре образовани млади хора, владеещи различни езици, университети, добра инфраструктура и достъп до две летища", каза от своя страна изпълнителният директор на фирмата. Той беше категоричен, че новият аутсорсинг център в града е със стратегическо значение за компанията.

В процеса на избора на служители от компанията ще разчитат както на съдействието на Община Пловдив, така и на академичната общност в града. На трудов договор вече са наети 20 човека.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ивайло Е
премахни филтъра

+8
 
 
дравейте, Препоръчвам Ви да не се лъжете по тази мижава "фирмичка"! Защото: 1. Ще Ви се обадят по телефона и някакво си момиченце ще Ви промърмори, че трябва да проведе интервю за работа по телефона и като стигнете до заплащането...!!! Просто ще има да се смеете давали около 450 лв бруто хахаха, и някакви си миражни бонуси...!!! По-точно никакви бонуси не дават предполагаме...!!! Съгласихме се с служителката за ниското заплащане и така нито каза кога ще има обратна връзка нищо... затвори линията!!! 2. Ще Ви поканят на второ интервю като също има един смешен въпрос защо каните хората като им задавате безумния въпрос: "Още интересувате ли се от работата!!???!!???" Вие имате ли някакво достоинство на компания малко оважаваща собствените си качества и личности!???? Хем одобрили човека хем, ако може да се откаже по телефона ще е върховно.... или се лъжем!???!!?? 3. Ще Ви повикат в Капитал Сити Център - Пловдив на третия етаж в конферентната зала и тав на вратата има едно залепено полуоръфано плакатче...!!! И при влизането вътре в въпросната стаичка какво да видиш една от човешки ресурси + една някаква си предполагаемо бъдещата шефка в гр. Пловдив??!!! Никакво представяне от страна на двете служителки а за корпоративно облекло и етикеция да не говорим не са ЧУВАЛИ и двете...!!???? 4. Получавате въпросник за попълване, в които се изисква да проверят грамотността Ви и трябва да го попълните в рабките на 10 до 12 минути, като през това време въпросните Ви бъдещи началнички ще избягат като дезертирали служители от работа да пушат изключително ниска култура и навици, които ни направиха впечатление!!! След това се зъвръщат от цигарената почивка и се започва с интервюто като през това време никакъв професионализъм не се вижда и правилен такт на провеждане на интервюто! Общо взето отбиване на номера прилагат не очакваите според нас никакво уважение и толерантност и професионализъм от такива "Фирмички". Похвалиха се, че работели с потъващият кораб Мобилтел били им дали *88 ами до къде стигнаха и Мобилтел да дават на такива загубени фирми обслужването си!!??? Извод: Най-големите глупаци трябва да сте за да работите за такива смешни работодатели или некадърници...!! Поздрави! гр. Пловдив / Мислещата част от Пловдивчани
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проблеми между шофьори от масовия транспорт и пътници
Конфликт Израел-Газа
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: