ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тодор Кръстев от БСП Пловдив: Нелепо е правителството да подаде оставка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:12 / 24.07.2013Коментари (6)4417
© Plovdiv24.bg
Провокирани от вчерашните събития пред Парламента, решихме да потърсим за коментар общинския съветник от БСП в градския парламент Тодор Кръстев. Ето и интервюто, което репортер на Plovdiv24.bg взе от съветника:

- Г-н Кръстев, как ще коментирате снощните събития пред Парламента, които разтърсиха цяла България. Вашият лидер отказа да подаде оставка?

- Е, чак пък разтърсиха...Интересно беше да се наблюдава. Това може да се случи само в България.

- Защо, какво точно имате предвид?

- Ще ви кажа. Очевидно само в България една неголяма група от т.н. протестиращи, но силно мотивирана, не желае да бъде спазвано върховенството на закона. Очевидно само в България полицията може да действа по толкова неадекватен и неефективен начин. Само в България протестиращите, действащото законодателство и институциите могат да бъдат обединени под един общ знаменател, а именно неадекватно поведение. Смятам, че с подобни екстремистки прояви на протестиращите, подобно нахално и агресивно поведение от тяхна страна, не могат да бъдат постигнати демократични цели.

- Какво имате предвид под неадекватно поведение на управляващите? 

- Неадекватно е поведението на управляващите, които тръгнаха да се изнизват от Парламента с автобуси. Ако бяха сложили и сигнали лампички по него, щеше да е още по-забавно...(смее се иронично той).

Неадекватно е и поведението на органите на МВР, които трябваше по такъв начин да организират обществения ред, че хем да бъде запазен живота и здравето на журналистите, депутатите и всички, които са били в Парламента, хем да бъде запазен и животът и здравето на протестиращите, въпреки провокациите и радикалното поведение на част от тях.

- Г-н Кръстев, вие сте от управляващата партия БСП. Кажете, трябва ли според вас след нощните събития правителството да си подаде оставка?То вече отказа.

-Смятам, че би било нелепо. 

- Защо?

- Ако правителството подаде оставка, България ще влезе в един дългогодишен цикъл, в една схема, в която всяко бъдещо правителство, независимо от това коя политическа конфигурация ще го излъчи, ще подава оставка на третия месец.

Няма никакъв проблем едни среднообразован човек да събере хиляда души пред парламента и те да накарат правителството да подаде оставка. 

Ако така се случваше в цивилизования свят, щеше да се потърси друга форма на управление, а не чрез парламент и правителство.


Още по темата: общо новини по темата: 543
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на petia06
премахни филтъра

на 24.07.2013 г.
0
 
 
Отвратена съм от дебелоочието, наглостта, алчността и цинизма на управляващата тройна коалиция!!!!! Е, това ли беше мечтата на българския народ - столетницата в комбина с ДПС и АТАКА, яхнали метлата отново връхлитат, за да крадат безогледно от народа????? Протестите били режисирани, протестиращите били платени, имало политически интереси.....Бива и бива наглост, бива и бива идиотизъм.....е-е-е-е-е, това вече не се издържа!!!!! И сега - актуализация на бюджета, щото видите ли - няма възможност за всички реки от мед и масло, дето обещаха тези гьонсурати!!!! Искат да откраднат 1 милиард и чак тогава да си ходят!!!!! Но какви са лъжливите залъгвания за разходването на този заем????? Или сега ще опоскат държавната хазна, ще разпределят парите помежду си - я за нов Цанков камък, я за АЕЦ Белене и.....плащай народе!!!!! Трябвали им пари за бизнеса - кой бизнес????? Вашия, нали?? Трябвали им пари за първокласниците - кои първокласници?? Раждаемостта в страната кога се е покачила толкова много, та имаме толкова първокласници!?!?!? Трябвали им пари за младежката безработица - в кои действащи предприятия ще работят младите??? ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ!!!! Вкарват всякаква паплач в парламента за депутати само и само да яхат държавицата ни!!!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ОТСВИРИМ!!!!! ОСТАВКА - ВЕДНАГА!!! ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПОГЛЕДНЕМ СМЕЛО ДЕЦАТА СИ В ОЧИТЕ И ДА ИМ ОБЕЩАЕМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ В СВОБОДНА СТРАНА!!!!! А, РОДИНАТА НИ Е ХУБАВА И ТРЯБВА ДА СИ Я ПАЗИМ ОТ КРЪВОПИЙЦИТЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!!!! ОСТАВКА!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Правят чисто нова улица в Пловдив до меката на шопинга
Парламентарни избори 2024
Актрисата Виолета Донева е била открита мъртва в апартамента си
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: