ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Свидетел: Автобус №25 едва не прегази възрастна жена!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:30 / 04.12.2012Коментари (15)9495
© Plovdiv24.bg
Автобус №25 за малко не прегази възрастна жена на спирка в Пловдив, алармират читатели на Plovdiv24.bg. Инцидентът с возилото на Ангел Батаклиев става на 24 ноември в 13:52 часа пред хипермаркет "Билла" на бул. "Шести септември", а номерът на рейса е РВ 3532 AT.

"Шофьорът реши, че автобусът е негов и може да прави каквото си иска. Уж спираше на спирката, но изведнъж реши
да подмине и "под носа" на една жена затвори вратата. Чу се писък и най-близкият до прозореца пътник се развика, че жената е паднала. Когато се обърнах, видях една баба да лежи на тротоара безпомощно!", разказа ни свидетел на случката. 

"Ако си мислете обаче, че шофьорът, виновен за случилото се, спря, дълбоко се лъжете. Продължи с мръсна газ и не спря, а кондукторът дори се обърна с гръб, защото явно и на него му стана неудобно от виковете на возещите се в рейса", продължи да споделя с възмущение читателят ни.

От Plovdiv24.bg силно се надяваме някой отговорен орган на фирма "Градски транспорт", която обслужва линията, да се самосезира след нашата публикация и на този шофьор да му бъде забранено повече да вози пътници.


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Линията 25 беше тролейбусна когато си имаше много тролейбуси.
0
 
 
Скоро, беше вторник, но не съм сигурен дали на 27.11 или на 20.11 около 15:25 бях в автобус 37 от синьо-зелените на първата спирка след като автобуса завива по Бул. "6-ти септември" в посока Центъра. Станах свидетел на това как възрастна жена беше се приготвила да слиза, но когато се опита да го направи, автобусът веднага потегли в резултат на което тя падна на тротоара. Добре, че не си счупи крака. Някой каза на шофора "простак", кондукторката също се възмути. В случая обаче бях зарадван от това, че шофьорът слезе и няколко минути стоеше при нея, като и се извини. Добре, всеки може да сгреши, но после трябва да се поправи. А не като неучитивите шофьори в градски транспорт.
0
 
 
Е защо не ми се падна и на мен един път такъв шофьор да засека да му запаля врата... Господ ги пази значи мамицата им и хлебарки...
+2
 
 
Шофьорите от градският транспорт от край време безобразно шофират. Не виждам сайта защо трябва да подчертава, че са шофьори на тази или онази фирма. Просто санкциите за професионалистите, трябва да са "професионални". Имам подозрения относно безпристрастността на сайта относно тази статия. Често засичам статии, които угодничат на общинските власти. Понякога се опитва сайта да квалифицира събития, да влиза в ролята на арбитър. Друг път пък оставам с впечатление за недостатъчна достоверност на събитията. Друг път имам усещането, че възмутеният, свидетелят или защитникът е самият журналист писал статията. Обръщам внимание на редактора, че започна да жълтее изданието му. Plovdiv24.bg силно се надявам, че пострадалата ще си потърси правата в съда, а Вие ще и съдействате с показанията на анонимният Ви свидетел. Моля ви, когато държите да Ви приемаме сериозно цитирайте инициали поне и пола му. Коректно е предложението ми, нали ?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
За това,че шофьорите са простаци и не са станали нещо повече не са им виновни останалите хора.Постоянно четем за такива случки,всеки ден се наглеждам на това как автобус ми засиче най-спокойно пътя,но скоро на хората ще им писне и дупе да им е яко на т.нар. шофьорчета на автобуси ;)
+3
 
 
поне 5 пъти ми идва да слезна и да наритам някой шофиор на автобус ама все викам аре несе занимавай с глупаци ама веднъж ще ми кипне и някои ще изгори няма такива нагли и нахални ко.елета ..... тези хора всеки ден рискуват живота на стотици пътници и пешеходци .....говоря за всички не само за градски транспорт
+5
 
 
да го бяха понатупали малко някои от пътниците та да се разчуе и види ,че народа няма все да кротува, ама като си траете ще е така :)
+2
 
 
не е първи случай с автобус по линия 25...миналата година един такъв едва не ни отнесе с майка ми на пешеходната пътека до Метро- Тракия. На всичкото отгоре ни изгледа така всякаш сме в нарушение, че пресичаме на пешеходната пътека, или по- точно, че го карам да спира. :-/ друг път пък бях пътник- шофьора караше така все едно не возеше хора, а чували с картофи.....по- добре да остана без коментар...по- добре само да споделя.....
+3
 
 
Батаклев нали щяха да го махат какво стана? Даде малко кинти и си затвориха очите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: