ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Съмнения за майцеубийство разтърсиха пловдивски квартал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:42 / 16.03.2010Коментари (35)11318
Синът на починалата Славка - Красимир Костадинов бе задържан в ареста
Смъртен случай на улица "Бряст" шокира днес съседите в района, научи Plovdiv24.bg. От ОД МВР Пловдив обясниха пред наш репортер, че е намерена починала възрастна жена, но причините за смъртта й ще се разследват тепърва. Най-вероятно обаче става дума за убийство. В ареста за 24 часа е задържан Красимир Костадинов, който според съседите системно пребивал майка си - Славка.

Те споделят, че жената от години е била малтретирана от сина си. Последният особено жесток побой е бил преди два дни. От болницата са определили състоянието й като много тежко, почти безнадеждно, и не са я приели. Днес жената е намерена смъртно обезобразена. Една от причините за смъртта, която се разследва, е след прерязване на вените на китките.

Научихме, че личният лекар д-р Петлехем Минасян е издала смъртния акт без да види трупа, само след посещение на сина в кабинета й. Като причина за смъртта е вписано сърдечен удар, което според съдебните лекари категорично не отговаря на истината, тъй като тя е обезобразена. Съседите са шокирани как е възможно личният лекар да издаде смъртен акт без да види трупа. По чиста случайност, съседите разбират за инцидента, тъй като Красимир е забравил личната карта на майка си. Ако съседите не го бяха засекли, нищо чудно случая да се потули и никой да не разбере за него, коментираха живущи в района.

Съседи шушукат още, че преди време при сходни, но неразследвани обстоятелства, е починал и баща му. Той е бил тежко болен и Красимир е трябвало да полага грижи за него. По същия начин е била и ситуацията с майка му Славка. Вместо да се грижи за тях обаче, Красимир им вземал пенсиите и си купувал алкохол с тях. Срещу него са подавани десетки жалби в полицията, в прокуратурата, пред кмета на голяма община и пред районния кмет, но не са вземани никакви мерки да се предотврати бъдещ инцидент.

За сега Красимир е задържан за 24 часа в ареста и най-вероятно срещу него ще бъде повдигнато обвинение. Ако полиция и прокуратура отново си затворят очите, той може да се върне и инцидентите в иначе спокойния квартал да продължат.


Още по темата: общо новини по темата: 2
17.03.2010 »
16.03.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на meril
премахни филтъра

Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса!
на 16.03.2010 г.
-1
 
 
Понякога наистина пишете глупости.... Полицията не направи нищо, какво да направим ние??? Явно наистина някои от вас не четат цялата статия. Нямам думи просто.
Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса!
на 16.03.2010 г.
0
 
 
Стига да могат да го задържат за повече от 24ч. Ако до това време съдебния лекар не е изказал становище ще го пуснат.
+1
 
 
Не съм възмутен, БЕСЕН СЪМ, колкото от този нещастник, толкова и от тази "ЛЕКАРКА"! Тя е също толкова за съда, колкото и предполагаемият син-убиец. Толкова ме вбеси тази статия че неискам да пиша повече по нея. Нямам думи, просто нямам думи!!!
+3
 
 
Изключително неприятна новина. Израстнал съм на ул. "Бряст" и макар да съм от почти 6 години в чужбина и да не съм пряк свидетел, явно алкохолните набези на Красимир не са стихнали. А за летящата визитация на д-р Минасян (която е й мой личен лекар) и издаденият смъртен акт съм неприятно изненадан. Дано разследващите органи се задействат и прокуратурата внесе обвинителен акт в съда както и да се проверят действията (или бездействията)на лекуващия лекар
Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса!
на 16.03.2010 г.
+7
 
 
Пребиваше я от години! Комшийте се грижиха за нея, но и това забрани. Алкохолих! Аз съм свидетел на това и мога да заявя,че всички НИЕ които присъствахме по един или друг начин знаем,че е убийство. Дано само се докаже. Що се отнася до джипито....е тук вече нямам думи..... По - тази логика всеки един от нас може да си вади смъртен акт....Вие си направете извода в каква държава живеем. И дано има последствия и за въпросното джипи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: