ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Стаменов: С диалогичност постигаме резултати в район "Централен"
Автор: Васил Динев 12:32 / 25.04.2018Коментари (2)4137
© Plovdiv24.bg
Кметът на район "Централен" Георги Стаменов поиска право на отговор, във връзка с публикация в нашата медия. Публикуваме го без редакторска намеса:

Във връзка с публикация без автор на страницата на Plovdiv24.bg от 24.04.2018 г. със заглавие "Район "Централен" живее в ерата на най-слабия си и безхарактерен кмет" считам, че по един недопустим за обективната журналистика начин се излагат абсолютно неверни твърдения и непроверени обстоятелства.

На първо място искам да отбележа, че разрешаването на казиното, за което споменавате в материала, е от компетентността на Община Пловдив. Ако имате несъгласие или възражение относно неговото изграждане, се налага да се обърнете към тях.

По отношение на твърденията за "отстъпление пред група пенсионери", във връзка с изграждането на детска площадка на ул. Капитан Райчо 42-44, то намирам същите за изцяло неоснователни. Считам, че диалогичността следва да бъде неразделна част от поведението на един политик в съвременно европейско и демократично общество, като изслушването на различните мнения сред гражданите е гаранция за прозрачно управление при вземането на решения в интерес на възможно най-широк кръг лица.

В администрацията на район "Централен" на 19.04.2018 г. бе проведено обществено обсъждане на проекта за изграждане на детска площадка, в рамките на което бе постигнато пълно единодушие от всички заинтересовани страни, които лично се убедиха в качествата на проекта, който предлага едно балансирано решение и не ощетява нито зелените площи в града, нито местата, предвидени за децата, като в същото време осигурява един съвременен облик на междублоковите пространства и облекчава ситуацията свързана с недостига на паркоместа. 

В резултат на обсъждането на 23.04.2018 г. бе даден старт на изграждането на детската площадка, след което ще бъде изпълнено и планираното благоустрояване на този район.      

През последните две години на територията на "Централен" са изградени 9 детски площадки, като още няколко са в процес на проектиране или изграждане. Направени са над 500 нови паркоместа, възстановени са множество тротоари и улични настилки, изградено е ново улично осветеление.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Luckcho
премахни филтъра

+1
 
 
Смешник. Разходи се малко из района и виж разбитите тротоари, огромните дупки по вътрешнокварталните улици, неподдържаните градинки. Направихте три паркинга и си мислите, че с това проблемите се решиха. Нищо не е свършено, само празни приказки и обикаляне из пенсионерски клубове.Що не питате реални хора какви са им проблемите. Не ставаш...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: