ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Спящо дете оставено само в кола пред хипермаркет в Пловдив - има ли проблем?
Автор: Васил Динев 11:53 / 28.11.2018Коментари (44)35771
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да разкаже на какво е станала неволен свидетел: "Здравейте. Вчера, излизайки от магазин "Лидл" на булевард "Пещерско шосе", забелязах, че в съседната кола има само дете, което спи. Това се случи в 15:50 часа. Прекарах около 10 минути на паркинга, но никой не дойде при детето. Много се надявам родителите да осъзнават каква опасност крие тази практика за децата им". Дали подобни практики са опасни, или напълно нормални - това ще кажете вие в коментарите под статията.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако е лятно време на 40 градуса-наистина е опасно от прегряване на детето.Зимно време няма опасност -колата е топла,детенцето е облечено и докато изстине майка му ще се върне.Няма какво да му се случи-не мислете все някакви световни конспирации и катастофични неща.
0
 
 
Според коментарите, тук има скандални олигофрени :)))
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 28.11.2018 г.
+1
 
 
Не виждам проблем, оставял съм и оставям хлапетата ми да спят в колата, само дето си мъкна бебефоните с мен (с нас). До 2 мин. след събуждането съм при детето/ децата. Все пак това е Лидл, не е някой хипермаркет или мол.
-1
 
 
като нямаш свое се чудиш какво да изкудкудякаш за на другите децата ... аре пътя
+2
 
 
Много се впрягате, нима забравихте времената когато ходихме сами на училище, още от първи клас с ключа за входната врата завързан за врата. Прибирахме се, кой имаше ядене кой нямаше...а за телефон да не говорим...Майка ти и баща ти на работа цял ден...ти сядаш и почваш да учиш уроците си...за няколко часа си готов и излизаш на улицата да играеш, а вашите въобще не знаят къде си...имало е дни да се прибираш посред нощ, скапан от игра...Та мисълта ми е, че ако има да става нещо недай си Боже...то пак ще стане, независимо дали детето е само или не...А да и още нещо не съдете хората преди да сте се допитали до тях, защо така постъпват..
-3
 
 
Чупиш стъклото,зимаш детето и звънниш на 112 и чакаш да дойдат вскички нужни органи.Това аблсолютно безотговорно отношение от страна на родителя.!
+7
 
 
Жената направила снимката на невинно дете, като е толкова загрижена, не да ми снима и да ми го прави новина, ами да беше изчакала родителите и да им направи забележка или да се обади в полиция или на социалните.....че дете е оставено без надзор. Вместо да чака 10 мин да беше влезнала в Лидл и да помолят по уредбата да извикат родителите като съобщят номера на МПС-то....като е толкова притеснена и загрижена за отношението на родители към децата им. Инак, лично като родител, не бих оставил дете в кола само......
+7
 
 
Родителите са два типа - тези, които ще направят това и тези, на които никога няма да им мине през ума да го направят. И никой от двата лагера няма да убеди другия в правотата си. Има обаче един интересен парадокс. Бих приел личния избор на родители като тези от конкретния случай, но само при положение че ако се случи някаква беля, после няма да има протести и тежки клетви в стил "няма такава държава". Защото в това се състои личната свобода на личния избор. Другото е някакъв тип шизофренно състояние.
+7
 
 
Не го одобрявам, но навън е късна есен, а не жарко лято, когато детето ти буквално ще се свари в автомобила. Добре е облечено виждам, няма да настине. Със сигурност е по-добре да го остави спящо в колата, отколкото малък ревящ киселяк в ЛИДЛ. Лично аз много се дразня на родители, които даже не опитват да успокоят децата си и карат всички останали хора да слушат рев на цяло гърло.
+2
 
 
Крадат коли, какво пречи да откраднат дете? Чудя се на акъла на човека оставил детето само.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: