ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
След фаталната катастрофа в Пловдив: Говори една вдовица с три деца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 22.11.2016Коментари (32)26068
©
Свобода срещу 15 000 лева гаранция за пияния шофьор, който в петък причини катастрофа в Пловдив. На място загинаха двама души. Въпреки тежкия инцидент, съдът реши да пусне Любомир Трайков под гаранция.
  
В социалните мрежи върви подписка с искане за възмездие и правосъдие. Има опасения, че той ще се опита да се укрие. Трайков е шофирал с 12 акта, с превишена скорост и след употреба на алкохол.

Съпругата на единия от загиналите - Корнелия Петкова, остава сама с три деца. Екип на Нова тв се срещна с нея. Инцидентът преобръща завинаги живота й. Семейството сега е изправено пред пълна мизерия и бедства. Във фаталната вечер Атанас се връща от работа, когато е убит на място заедно с друга своя колежка. Мъжът единствен е работел и е издържал фамилията.

Валентин е на 10 години, Александра е на 9 години, а Константин - на 7 години. Корнелия Петкова разказа, че вече има постъпления по дарителската сметка, която е обявена в тяхна помощ. Тя обясни, че от три години си търси работа, но заради малките си деца никой не я наема.

Семейството има кредит от 5000 лева и е дадено на частен съдебен изпълнител. Корнелия Петкова дори не е имала средства, за да погребе съпруга си. В момента тя има нужда от пари за храна и дрехи за децата си. Надява се скоро да си намери работа и сама да може да изхранва семейството си.

"Явно за България и за нашите закони три човешки живота и няколко почернени фамилии струват 15 000 лева. Пробите са подменени според мен и всичко е заметено", коментира жената освобождаването на Трайков срещу 15 000 лева.

Когато е била в полицията, тя е чула, че Любомир Трайков дори е употребил наркотици във фаталната нощ. Според нея пробите са подменени и всичко е заметено. Тя заяви, че няма финансовата възможност да наеме адвокат, за да го съди. Ще остави всичко в ръцете на държавата.

Ако имате възможност да помогнете на почерненото семейство, ето и данните на дарителската сметка:

Fibank Първа Инвестиционна банка
BG02FINV915010UB310453
Корнелия Георгиева Петкова



Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хм..да прочете някъде да съм нсписала това което ти казваш..страшна работа,ако не се нападне неможе! И двете семейства страдат по един и същи начин.И начините за говорене са много! А аз дали имам деца или не е моя работа не твоя,ти гледай себе си щото ако това се беше случило в твоето семейство да те видя тогава как ще разсъждаваш.
0
 
 
Maria Santuryan теб ако някой друг ти гледа децата ако въобще имате такива сигурно ви е лесно.за какво друго да говори като това са и децата искат дом храна училище и всекидневните битовизми. дивеч ти ли ще гледаш децата на жената или ти ще и помагаш?
0
 
 
Е да знам..другото семейство е моето..
0
 
 
Съдията е СТАНИСЛАВА БОЗЕВА-ДА Я РАЗСЛЕДВАТ МОМЕНТАЛНО
+1
 
 
България няма да забрави Любомир Трайков! УБИЕЦ! УБИЕЦ! УБИЕЦ! Затвор за теб м*ма ти мръсна, боклук арогантен, дано има справедливост и си го получите тъпкано както ти, така и роднините ти и онази мазна прос*итутка, която те защитава и се хили на това, че си убил невинни хора! БОКЛУЦИ! СМЪРТ ЗА ВАС!
+2
 
 
Ами като имаш три деца и незнаеш утре ще има ли какво да ядът нормално. Колкото и грозно да е умрелия си е умрял,а тя трябва да се бори за тези деца. А колкото до другото семейство направо сърцето ми се свива.Имам бебе на 1година и просто още по чувствителна ми е темата
+4
 
 
Госпожо Петкова, моите съболезнования! Едва ли ще прочетете това,не и в този момент,но аз като един гражданин,огорчен от цялата тази пумия случваща се с нас,да ни изтрепват като мръсни и болни пилета,такива лекета ,искам да предложа едно - КУРШУМЪТ струва стотинки!Да не изглеждате на човек ,който би го направил това! Да едва ли ще търсите реваншизъм,не в и този момент,но това е възмездие и реално правосъдие! Понеже ни поставиха в ситуация,в която да не вярваме в нито една система в нашата мила държава ,явно е време народа да започне да решава тези проблеми и да чисти такива паразити с поговорката - "Око за око,зъб за зъб!" Съжалявам,че ще го кажа,но колкото и гнусно и гадно да звучи .... това леке няма да получи присъдата която заслужава,няма да си вземе поука и пази Боже,дано не почерни и други семейства! Не може и не трябва "малките" хора да се примиряваме и съобразяваме с възможностите на "наследници" и прочие! Отново казвам .... само няколко стотинки! Ако не сте Вие тук на този боклук,то някой друг пострадал,в даден момент ще покаже на обществото РЕАЛНА присъда! Отново съболезнования,Бог да прости съпругът Ви и другата жертва на катастрофата! Време е да се събудим!
+1
 
 
Така си е, безпаричието е по-силно от загубата.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.11.2016 г.
+3
 
 
Корупция! Това не е нормално: парична гаранция за този дебил! Има нещо тъмно и всеки се досеща какво е! ДАНС веднага да се включат с разследване - сега поне е лесно - телефонни записи, камери, НЕКА НАЙ-ПОСЛЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ ЕДИН ТАКЪВ СЛУЧАЙ! Не може до безкрай да върви така! Прокурори, ДАНС - веднага да се задействат!
+6
 
 
НАИСТИНА ако има добри хора, нека някой кадърен АДВОКАТ разнищи случая! Не може така, нека сме хора! Помогнете на това семейство!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: