ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Славчо поде предизборна кампания, критикувайки ремонтите в Пловдив и пишейки закон за футболното хулиганство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:37 / 08.05.2018Коментари (28)12173
© Plovdiv24.bg
Народният представител от ОП Славчо Атанасов зададе остри въпроси към управлението на Пловдив, свързани с хаоса, който създават уличните ремонти, според него.

Тези въпроси ги задавам не само аз, задават ги пловдивчани, които идват в приемната ми на народен представител. Най-често това ме питат: "Докога ще търпим този хаос в града?“, заяви Атанасов на пресконференция днес.

Виждаме че ремонтите в Пловдив се случват изключително бавно и непланирано. Те създават непоносим трафик, съответно изнервят обстановката в града, има предпоставки за ПТП и много мръсен въздух, допълни още Атанасов.

Освен тези проблеми, ремонтите предизвикват и едно огромно учудване. След като изтърпяваме прекалено дългите срокове за работа, всички се надявахме, че предвидените за ремонт булеварди, след пускането им в експлоатация ще станат по-проходими, по-бързи и това ще спомогне за намаляване на задръстванията.

Уви! Фактите сочат друго. "Коматевско шосе“ стана по-тясно отпреди и не направи връзката с квартал "Коматево“ по-бърза. Ремонтът на бул. "6-ти септември“ не само не намали задръстванията по него, но те станаха и по-тежки. Онзи ден, в пиковите часове, тапата за влизане в булеварда започваше още от бул. "България“, извиваше се по целия мост на Адата, а оттам отнемаше 20 минути, за да успееш да преминеш ремонтираната отсечка и да се включиш на "Цариградско шосе“, обясни още Славчо Атанасов.

Председателят на групата общински съветници от ПФ в Общински съвет – Пловдив Слави Георгиев допълни: "В същото време, по обратния път, по моста на Адата и по бул. "България“, движение нямаше, което ме накара да се замисля какъв е смисълът от все още несъществуващия бул. "Северен“, защото и без него, движение в посока "Брезовско шосе“ нямаше. Само за сравнение, пътят Пловдив-Асеновград е с дължина, колкото всички четири булеварда, ремонтирани по 30 милионния заем и всички виждаме с каква бързина се строи там, каза още Слави Георгиев.

Ремонтите в Пловдив вървят с 1 метър на ден, например бул. "6-ти септември“ е 1.1 км. и изчисленията сочат, че се е ремонтирал със скорост 1 метър на ден. Дейностите по бул. "Руски“ се движат още по-бавно, коментира и председателят на НФСБ – Пловдив Костадин Гаров.

На въпрос дали ще се кандидатира за следващите избори, Атанасов не отрече, но и не потвърди като заяви, че в момента за него приоритет е законът за футболното хулиганство, който по неговите думи е паднал на неговите плещи!



Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тоя и той жаден за власт... Работи нещо бе Славчо!!!
-1
 
 
много им знаят балалайките ..... а техният кмет на кичука не може да се организира да си окоси тревата :) всичките му паркове и междублокови пространства са заприличали на джунгла :)
-4
 
 
Погрижете се са квартала в които живеете. Най изостанали сме в Пловдив. Квартала ни не е само детски площадки и паркинги. Вижте улиците тротоарите.
-1
 
 
Умственият му багаж е толкова на Атанасов. Въпросът е защо е на свобода и не е в затвора за престъпленията, които извърши срещу Пловдив и нас пловдивчаните!
-2
 
 
Една патка мислила, мислила и взела че умряла. Анкеееее га пасеше овцете ни рива, сега ревеш ..... ***** @@@ ****
0
 
 
Тои наи малко триабва да говори. Много слаб като кмет.
+1
 
 
В МВРО не приемат ли поне със завършено основно или няма такъв критерий? --- "В същото време, по обратния път, по моста на Адата и по бул. "България", движение нямаше, което ме накара да се замисля какъв е смисълът от все още несъществуващия бул. "Северен", защото и без него, движение в посока "Брезовско шосе" нямаше. - Слави Георгиев / С други думи: Не виждам коли в посока там, където няма път, така че не си струва да се строи пътят!!! Това е шедьовър по-добър от виц за милиционери!
-1
 
 
... коматевско не е нито по тясно нито по широко отколкото трябва да бъде едно шосе :) ..... а за скоростта с която се правят пътищата ...... твоята колко милиметра на година беше :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: