ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Слаб протест срещу цените на горивата в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:46 / 26.02.2012Коментари (54)11394
Изключително вяло премина в Пловдив протестът срещу високите цени на горивата, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В обявения час 15:00 на сборния пункт на площад "Съединение" имаше около 100-на човека. Липсваше и традиционната колона от автомобили. Едва 5-6 трибагреника подсказваха, че тълпата се е събрала на протест. Липсваха и традиционните скандирания. Явно очаквайки масов протест, имаше засилено полицейско присъствие.

"Слаба работа, ние с

© Plovdiv24.bg
ме почти колкото протестиращите. Като се прави нещо трябва да се прави като хората", коментира пред наш репортер полицай, ангажиран с опазването на реда по време на протеста.

Точно в 15:30 100-ната протестиращи поеха на шествие из Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Протести трябва да се правят, но конкретната цел да е осъществима и да има предложения за решение на проблема. Каква ни беше целта-да свалим цените на горивата??? Та ние сами не си вярваме, че това може да се случи с протест и наистина няма как да стане!! Имаше миналата седмица коменатри по темата-да не зареждаме с горива 1 ден или 1 седмица?? Може би това е начина-да ходим пеша или с колела/ако има къде да ги караме/ или с градски транспорт. Сигурна съм, че и това няма как да стане-ние не можем да бъдем така еднни! Нещо сбъркано има у нас!!! Според мен, а това е мнението на много други коментатори, проблемът ни е в ниските заплати, а не във високите цени на горивата! Това обаче е тема на друг разговор!
+2
 
 
Хора, протести трябва да правим в делнични дни, за да блокираме държавата и да принудим правителството да действа. В почивните дни няма кой да ни обърне внимание, защото на никого не пречим.
0
 
 
И 10 000 да бяха на протест, никой няма да си мръдне пръста да разбие монопола. Всеки лапа по веригата и му е през оная работа за гражданите.
+14
 
 
Явно ние БЪЛГАРИТЕ сме богати хора!Не се притесняваме от високите цени не само на горивата но и на храната ,на лекарствата и т.н.Щом си мълчим така ни се пада .
+14
 
 
КАКТО ВИНАГИ ВСИчКИ МНОГО ЗНАЕХТЕ ПО ФБ И ФОРУМИТЕ И НАКРАЯ КОЛКО ДОЙДОХТЕ,ВСИчКИ НЕДОВОЛСТВАТЕ НО СИ СТОЙТЕ ПО ДОМОВЕТЕ ИЛИ КАФЕТАТА,ИМАШЕ СУПЕР МН ХОРА ПО ЦЕНТЪРА ТОЛКОВА ЛИ НЕМОЖЕХТЕ И ВИЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ,НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ,чЕ ОТ ГОРИВАТА СКАчАТ И ДРУГИТЕ ЦЕНИ,А С ТЕЗИ ПАРИ ИЗДЪРЖАТЕ СЕМЕЙСТВА СИ,ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ-ЖАЛКИ СТЕ!!!
-4
 
 
Добре,кой ще ме убеди,че цените на горивата са единствения проблем в тая държава,защото Всичката Мара втасала? Безбожните цени на лекарствата например не са ли сто пъти по-сериозен повод за протест? Колата си може и на трупчета да я качиш,но недай Боже разболееш ли се,лекарствата не можеш да избегнеш - ако ти се живее,де... Ами цените на храните - пак най-високи в ЕС? Има ли човек,дето да не се храни?! Ами цената на тока,по-скъп от френския - има ли човек,дето да може да живее без електричество? Усещате ли се вече? Проблемът е БЕДНОСТТА! Ей за това трябва да се протестира - България умира,външният ни министър тръгнал да спасява...Гърция - без коментар... Но за такъв протест трябват синдикати,а такива в България няма,за разлика от Гърция. Другият вариант е да огладнеем,оголеем и обосеем до такава степен,че вече да не ни трябва синдикат за целта...
+14
 
 
Майната ни нас след днес заслужаваме и 5 лева бензин. Дано на стане
+7
 
 
хахахахахахаха видяхте ли се че в България да стачкуваш е равносилно да крещиш в пустинята за помощ
+10
 
 
много слаба организация и СЛаба работа сме ние Българите Вище ги Гърците :) евала им правя на тях Излизат на протест 10 000 хиляди и мачкат на ред тука едвам едвам 100 човека събираме
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1535) 16%
Спас Гърневски (1337) 14%
Д-р Иван Чомаков (909) 10%
Славчо Атанасов (2462) 26%
Иван Тотев (2433) 26%
Здравко Димитров (826) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: