ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Скандал! Потвърди се спиране на полети от Летище Пловдив, от общината твърдят, че лъжем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:46 / 27.10.2011Коментари (67)16263
© Plovdiv24.bg
Наш читател ни съобщи, че от RyanAir вече са го информирали, че спират полетите за Милано от 22.11.2011. Както Plovdiv24.bg първи и единствен се осмели да информира, полетите от летище Пловдив до Милано се спират, защото по думите на шефа на летището Дойчин Ангелов, от общината не са си платили вноската за фонда за развитие на летището, в който участват. По-късно ще ви запознаем с документи, относно кореспонденцията между общината и летището, тъй като от общината твърдят, че не са информирани навреме, което от летището документално показаха, че не отговаря на истината. Освен загубата на полетите до Милано, Пловдив има опасност да загуби и редовната линия до Франкфурт, която щеше да стартира скоро, както и още една редовна линия до Лондон.

Скандалът стана още по-голям днес, след като от Общината оповестиха като неверни твърденията, че полетите са спрени (включително и нашите публикации). От общината изпратиха официално прессъобщение по този повод, подкрепяйки твърденията си с линк към, частна туристическа агенция. В същото време заваляха сигнали от наши читатели, че от RyanAir вече ги информират за отмяна на полетите и начина по който могат да възстановят средствата си. Освен това в сайта на Ryanair може да видите, че последната дата за резервация на полет до Милано е 19 ноември.

Освен това ви прилагаме и e-mail от RyanAir до наш читател закупил си билет за дата след спрените полети, в който му обясняват как се процедира от тук нататък. Единия вариант е да получи парите си обратно, другия е съдействие за алтернативи полети от близки летища.

Прилагаме e-mail-а до нашия читател, както и официалното прессъобщение от общината.

Betreff: Belangrijke Informatie betreffende uw vlucht
Von: "Ryanair Cancellations"
An: **********@web.de
Datum: 26.10.11 14:01:50
Anlagen: 1. PDF Attachment.pdf


Sehr geehrter Kunde,

Referenznummer RIMTJX

Ryanair bedauert, dass nach operativer Überprüfung die untenstehenden Flüge ab dem 22/11/2011 eingestellt werden müssen. Bitte informieren Sie alle mit Ihnen reisenden Passagiere.

Aufgrund dieser Stornierungen haben Passagiere folgende zwei Optionen:

Option 1
Vollständige Rückerstattung aller gezahlten Beträge. Um eine Rückerstattung zu erhalten, klicken Sie bitte auf untenstehenden Link und geben die nötigen Informationen an. Bitte beachten Sie: Sollte einer Ihrer Flüge bereits vor dem 22/11/2011 abheben und sollten Sie diesen nicht in Anspruch nehmen wollen, können Sie dafür ebenfalls eine Rückerstattung beantragen, indem Sie dies im Formular angeben.


http://schchng.ryanair.com//r.asp?i=********************* (в e-mail-а има линк, който обаче разкрива лични данни)

Option 2

Kostenlose Umbuchung im Anschluss an alternative Ryanairflüge nahgelegener Abflugs- und Ankunftsflughäfen. Kontaktieren Sie bitte die Ryanair Reservierungsabteilung. Klicken Sie bitte auf untenstehenden Link für Details.

Sollte auf diese E-Mail keine Reaktion folgen, erfolgt innerhalb von 21 Werktagen eine automatische Rückerstattung dieser Buchung.


http://www.ryanair.com/de/fragen/telefonnummern


Bitte klicken Sie hier, http://www.ryanair.com/doc/faqs/EU261_DE.pdf um weitere Informationen zu der EU-Verordnung 261/2004 zu erhalten.

http://www.ryanair.com/doc/faqs/eu261-de.pdf

Ryanair bedauert die Unannehmlichkeiten, die durch diese Stornierungen entstehen.
YOUR CONFIRMATION NUMBER IS: RIMTJX
ITINERARY/RECEIPT - All times are local.


PASSENGERS
1. ******* ******* Your flight details are as follows:
GOING OUT
From Plovdiv(PDV) to Milan(Bergamo)(BGY)
Di, 22.11.2011 Flight 4414 Depart PDV at 1055 and arrive BGY at 1200


Прессъобщението от общината, което отразява официална пресконференция, в която сме обвинени в лъжа.

Няма закрити линии на пловдивското летище и всичко това са спекулации, заяви категорично секретарят на Община Пловдив Борислав Инчев. Всеки човек може да направи запитване и към Райън Еър, и към летището, за да разбере, че и в момента, и за ноември например се предлагат полети Пловдив - Милано, мисля два пъти седмичнно, при това на промоционална цена 6 евро, обясни Инчев. За линията до Франкфурт е безумно да се лъже, че се закрива, при положение, че още не е тръгнала. Тя стартира на 3-и ноември, припомни секретарят на общината.

В ОбС има предложение от кмета, внесено в началото на октомври, което гласи да бъде преведена и втората вноска за летището. Това може да се гласува още на първата сесия на новия общински съвет и сумата ще се преведе, от ръководството на летището спекулират, че има проблем, каза Борислав Инчев. Той допълни:

"Община Пловдив никога не е пречила на летището - напротив, първа внесе най-голямата сума за издръжката му и сега е готова с още близо 200 000 лева, защото винаги сме били наясно, че това е важен начин за развиване на бизнеса и туризма в целия район: безумно би било да спъваме това".

"Имам дълбоко съмнение, че линията от Пловдив до Милано Бергамо е доста нерентабилна за летище Пловдив, и ако ръководството, което е наясно и признава слабия интерес, има проблеми и иска да съкрати полетите, нека не ползва общината за изтривалка, заяви секретарят Инчев. Той обясни, че от летището не може да чакат пари единствено от фонда за подпомагане, и после да искат да покриват полети със слаб интерес за 6 евро, за което да обвиняват общината. "Не знам как успяват да предлагат самолетни билети на цена от 6 евро, освен ако това е единственият начин да се запълни аеропланът - не може само общината да плаща празните полети", заяви Инчев. Според него това е управленски проблем и управата на летището не може да развие ресурса на аеропорта.

Защо от 50 близки до летището общини, във фонда за аеропорта участват едва 10, попита секретарят на Община Пловдив.

 



Още по темата: общо новини по темата: 463
29.03.2024 »
23.03.2024 »
17.03.2024 »
10.03.2024 »
06.03.2024 »
05.03.2024 »
предишна страница [ 1/78 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
IL NUMERO DI PRENOTAZIONE: YH7G4N,Da Plovdiv (PDV) a Milano (Bergamo) (BGY) Sat, 28Jan12 Volo FR4414 Partenza PDV alle 14:15 e Arrivo BGY alle 15:20.тожа бе на6иат билет ,господа от Пловдив,които успяхте да ни обаркате по4ижката,ами тарсете на4ин по барзо да я опражите,срамота ,срамота
0
 
 
Давам 1000 ? за билет до пловдив-милано на 06.12.2011
0
 
 
А Глафчу - добре ли е след интервенцията на Помашки ? :)))
+2
 
 
e след тази глупост която са сътворили как да повярвам на резултатите по долу че Славчо има 48 %
+2
 
 
Тотев щял да докара боклука в Пловдив... Че то Славчо е толкова голям боклук,че щом се махне,след него на цяла България да докарат боклука,пак няма да се усети
0
 
 
не може да цапне комисионна от транша, защото парите се наливат чисто. а за това че дойчин е от герб а дебелата свиня, комунист или вмро, то все едно, просто не ще да му направи евала и всене парите. това трябва да ви говори, колко лъжливата свиня селска го интересува за града и по принцип
+2
 
 
Абе, хора много некадърност в тая нашата община - много селяния и простотия, бе - то не бе оная селска мутра/да ме прощават хората от селата -нямам предвид тях - и аз съм израсъл на село/ , а онова андрешковското на онази Гогова дето ни изложи пред целия свят, онзи псевдо-еколог, псевдо-чистач, псевдо-, псевдо-..... Ми то все псевдо в тая община. Ма пък как разбират от всичко, евала - то светвона фирма ими казва, че прекратяват отношения, ама пък те - не , тия лъжат ние сме чисти, "Това е долна инсинуация" /любим техен израз/.Баста- има още три дни!!!!!
+2
 
 
Дано не отменят и полетите от Франкфурт (Хан). От града в който живея в Германия поне 50 - 100 човека имаме резервирани билети за празниците през декември, и това е само от този град.... според мен не може и дума да става за слаба заинтересованост (поне за полетите от Хан със сигурност самолетите ще бъдат пълни по празниците). Жалко само за Пловдив ... понеже всички ще се пренасочат пак към летището в София (за където в момента билетите ни са 2 и повече пъти по - скъпи) :(Чакаме и се надяваме да не отменят полетите за и от Германия
+3
 
 
тоя тъп кмет да се маха ,явно не иска града да печели .не гласувайте за него в неделя и да хваща гората..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (902) 16%
Спас Гърневски (807) 14%
Д-р Иван Чомаков (550) 10%
Славчо Атанасов (1482) 26%
Иван Тотев (1517) 26%
Здравко Димитров (493) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: