ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сигнал: С мръсна газ продължи доволен, че е издухал балъците, дето спазват  законите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:09 / 23.01.2022Коментари (29)15212
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели на какво е станал свидетел на кръстовището между булевардите "Христо Ботев" и "Цар Борис Трети Обединител" в града под тепетата. Човекът озаглави сигнала си, изпратен до нас, "Тарикат момче".

Ето защо:

"Тарикатът се беше строил като всички в колоната за направо. Видя обаче, че няма кола в лявата лента и отиде там, въпреки че онази лента е само за наляво и не продължава напред.

Той си отиде, на зеленото даде мръсна газ, за да не го затворят другите и си продължи доволен, че е издухал балъците, дето спазват  законите", разказва читателят ни. Кадрите са направени преди няколко дни.

За почти същото изпълнение ви информирахме преди броени дни, материалът ни тогава предизвика огромен интерес, а в коментарите не липсваха напълно разнопосочни мнения относно нарушението.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само където не е дал мръсна газ, обикновено щях да мина преди него и ако и задният е бърз, и не го пусне, те тогава вече е друго. Да не кажем че въпросният заслужава колците от разделителната ограда, барабар с бордюра.
-2
 
 
Снимащия да ми обясни защо срещу тази лента само за на ляво от другата страна на кръстовището има какво - лента
0
 
 
Всичко е много просто: Видеозаснемане навсякъде и промяна в законодателството. Това водеозаснемане да има тежест в съда... Яки глоби и всички професори по безопасност на движението и автомобилния трафик под мен, просто ще спазват правилата. Както не веднъж съм питал: "Защо бе брате българино спазваш правилата в Европа???" Но тук не удисва на "на тати момченцата", покрай тях се възползват и цървулите, наречени тук "тарикати"!!!
-1
 
 
Сам си казваш ,че си балък,какво да те правим?Акъл и цикъл не ти ли дойдат навреме не ги чакай.То да е х_й да ти го набием ,а то акъл как да ти го вкараме?
+2
 
 
Бреййй, добре, че били тези с нарушенията, че да нямало задръствания. Да ама другия път ще си на аварийки 200 метра преди светофар, за да си изчакаш гаджето, нали и булеварда от 2 ленти ще стане една в час пик! Като не ви харесва нещо НАПРАВЕТЕ НЕЩО по въпроса - дали ще е жалба или дали ще е протест все едно, ама просто да нарушавате правилата си води само до по-голям ХАОС!
0
 
 
Чудно ми е защо на никой не му прави впечатление,че снимащият , който е водач на МПС а същевременно използва и телефон. Това не е ли е забранено? Или това не е проблем защото всеки го прави.
-2
 
 
Добре, че сме повече такива, за да не стават задръствания. КАТ да си направят и трите ленти за направо. Какъв е смисъла да има отделна лента за наляво като всички тръгват заедно и левия завой е с предимство. Аман от снимащи пенсионери, които търсят "нарушители".
-2
 
 
Стига глупости. Аз го правя това редовно. Даже може и мен да са снимали. Кръстивищата са уникално малоумно направени. Трябва знака да е направо е наляво. Това че общинската комисия по БД са некъдърни и нямат понятие от движение не значи че и гражданите са такива.
+5
 
 
Така е на много кръстовища и не само кръстовища! Например пред хотел Марица, "балъците" се нареждат в лява и средна лента, за да влязат на моста, а "тарикатите" минават през дясната свободна лента и притискат тези в средна, за да навлязат в моста. За автобусите е разбираемо, защото имат спирка на хотела, но другите? Така тези, които "много бързат", блокират тези, които искат да се включат от "Марица-Север"за моста и тези ,които искат да завият по "Марица- Север" в посока Пешеходния мост! Та аз по принцип там не пускам коли, защото съм си чакал реда , за да мина, а "тарикатите" нахалстват и не чакат! Пускам някои от чакащите за десен завой на Панаирния мост.
-1
 
 
1. Не одобрявам десйтвието на въпросният индивид. 2. Три лентов булеварт, който след кръстовището продължава в трилентов булевард. Светофарната уредба е направена да пуска зелено само в 1 направление т.е. другите чакат на червено. При това положение аз лично не виждам, защо не е направено и трите ленти да мога направо, като най-лява да е за ляво и право. Още повече, че там в най-дясната могат да се наредят само 3-4 коли и реално остава само едната в случаят средната лента за направо т.е. тези които са направо се редят и образуват дълга опашка и не винаги минават на 1-во зелено и се чака до 2-ро или 3-то в час пик и повече. Т.е. Кръстовището и знаците не са обновявани след преминаването на кръстовището на турбинен режим - зелено само за 1 направление. Защо да си правят труда да мислят, да променят знаци и т.н. след като и без това в краят на месеца ще получат същата заплата?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (873) 16%
Спас Гърневски (777) 14%
Д-р Иван Чомаков (531) 10%
Славчо Атанасов (1431) 26%
Иван Тотев (1452) 26%
Здравко Димитров (480) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: