ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сигнал: Добре че успя да спре, защото пресичаха 10-15 пешеходци!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 15.09.2022Коментари (14)16963
© Plovdiv24.bg
Поредният джигит с телефон не спазва никакви правила, съобщи читател на Plovdiv24.bg. Ето какво разказа още човекът:

"Никакво спазване на правила! Отнема предимство на насрещно идващите автомобили и си чати по телефона, при което навлезе в насрещното движение и добре че успя да спре, защото в същия момент пресичаха поне 10-15 пешеходци на зелен сигнал за тях!

Пазете се от този индивид! PB 6770 HP. Не е ли време на въпросното кръстовище между бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Македония" да се сложат камери, които ще се избият за месец най-много?"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
слушам как злословят зад гърба ми,но това ме радва.ВСЕ ПАК СЪМ КРАЧКА НАПРЕД ОТ ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ!
на 15.09.2022 г.
0
 
 
А, ще може ли запознатите и разбирачите да ми обеснят на мен и на другите хора, къде в правилника е разрешен телефон,някъде пише ли в правилника кой кога минава на кръстовище,сега гледам коментарите, и се чудя в КОНГО ли живеем? нещо не е редно в тази Държава. Къде пише,че единия може да се шмугва без да изчаква другите участници в движението. Не знам дали правилно разсъждавам,но така съм чувал
-2
 
 
Като ви чета коментарите се хващам ,а главата! Ако отидете на проверовъчен всички ще изгърмите, защото сте топ-рептили! За гризнати мозъци като вас ще кажа: Има закон и той се спазва!!! Не се тълкува, не се разсъждава!!! СПАЗВА СЕ!!! Та, по закон бялата баничарка минава ПОСЛЕДНА, след пешеходците!!! Няма такива филми като можел, имало място и дрън, дрън простотии! ЗАКОН СЕ СПАЗВА! Питам ви! Ако на онофената баничарка и изтърват спирачките.....или рептила вътре, който бърза за гробищата натисне по погрешка пак газта .....какво става, а???? Плянкате без да мислите!!! Ама на вас няма да се случи!!! Вярно ли няма? Ще заложите ли живота на децата си на това??? ЗАКОН РЕПТИЛИ!!! СПАЗВА СЕ!!!
+2
 
 
Аз бях сред пресичащите пешеходци точно в този момент. Джигитът е именно малоумникът, който е изпратил записа, както се вижда и от самото видео. Тоя кретен умишлено ускори и се засили в завиващата кола иначе изобщо нямаше да има конфликтна ситуация. Копелето умишлено се опита да предизвика меле, в което можеше да пострадат и пешеходци. Най-жалкото беше, че и в собствената му кола има други пътници освен него. Що за психопат излага на опасност близките си, само за да се прави на мъж. Пазете се от този потенциален убиец - някакъв смешен сив миниван, Renault Espace или нещо подобно.
+1
 
 
Наблюдаваме ефекта на камерата в действие. Нищо нямаше да стане, ако беше продължил направо, но то и това е проблема - нищо да не стане и да няма видео. Нееее, нашия си вика "охаааа ей ся създадох ситуация и новина, велик съм" и насила се бута само и само да има какво да прати. Баничарката невинен ли е? НЕ. Ситуацията опасна ли е? Пак не. Насила стана такава. Обаче автора е абсолютното модерно инстаграм леке, което живее от клюките и споровете. Между другото който смята, че баничарката е нямало да спре на пешеходците - да вземе да застане на едно кръстовище и да види за 10 минути колко подобни ситуации ще види и как няма да има прегазени 10-15 човека...
+3
 
 
Нищо не се е случило и няма никакво нарушение. Снимащият ако не беше умишлено увеличил скоростта си, завиващата кола щеше да си направи завоя, без да застраши никого.Завиващия шофьор вижда, че предната кола завива на дясно и преценява, че има време и място, да направи и своята маневра.Ако се търси нарушение, то е на снимащия, защото е длъжен, след като има навлязла кола в кръстовището, да я изчака, а не да се засилва към нея. Да се обърне с този клип към КАТ, за да му го обяснят и те.
+3
 
 
Снимащият що така зави към него??? Той си имаше време и място да мине, ти си агресивният шофьор, че и го пускаш в медиите? Хайде прати го на КАТ да те глобят за агресивно шофиране. И да и аз завивам там по подобен начин, защото има много място да се изчака преди пътеката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: