ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор засне неволно как автомобил блъска човек в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 06.02.2020Коментари (20)108530
© Забелязано в Пловдив
За изключително неприятен инцидент съобщи потребител на социалната мрежа Фейсбук. Човекът уточнява, че точното място е кръстовището между булевард "Източен" и улица "Богомил" в града под тепетата.

От видео, което е публикувано в групата "Забелязано в Пловдив", става ясно, че лек автомобил е блъснал пешеходец, докато последният пресича на пешеходна пътека при зелен сигнал на светофара.

Според автора на кадрите пострадалият е бил в сравнително добро състояние. Пътнотранспортното произшествие е станало около 10,00 часа тази сутрин.

"Човекът изглеждаше (сравнително) добре след инцидента, не успях да остана много след това, но разменихме контакти и видеото е при него", разказа още авторът на клипа.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много съвестни селяндури се навъдиха .Всеки снима и си мисли че е направил нещо кой знае какво хубаво.Всеки прави грешки.Трябва ли да го снимаш и да качваш във някой сайт.Само да питам хубавеца със камерата,как така случайно във този момент снима ,а не си гледа пътя .Или и той имал камера в колата като всички тези малоумници.Мисля че приказката - недай боже сляпо да прогледне е много вярна
-5
 
 
Ей много фотографи се пръкнаха от село в града и с едни евтинки китайски 'камери' ще се скъсат да снимат.За какво ли не са готови за своята 15 минутна слава ей.Не се вижда ,че за един миг щеше да мине през главата на клетият човек ами тръгнал другите да плюе.Хайде бързо обратно в обора на село и ходи да снимаш катърите по полето.Не стига ,че наводниха града ами и взеха да се изявяват като ЗВЕЗДНИ РЕПОРТЕРИ от ББС.
+2
 
 
На мен ми се случва мн често като пресичам на пешеходна, някои шофьори не само че не пускат пешеходците, ами и дават газ, видимо изнервени,че някой ги бави. Имам чувството че зад волана стоят пълни дебили, изроди и нз как да ги нарека още. Едва ли ще им мигне окото, ако блъснат човек. Ще избягат и ще побързат да си сипят ракийка вкъщи. Нямам думи! Каква толерантност, какви 5 лева?!
+6
 
 
Както обикновено, 99% от коментиращите са безгрешни или супер разбирачи или пък обикновени драскачи, които разбира се не са присъствали на даденото събитие, но пък са много наясно с нещата... Спрете се бе! Вие маймуни ли го давате или!? От коментарите под статията виждам хора, упрекващи че "снимача" е избягал, после се вижда че явно не е. Виждам упрек в това че вече всеки снимал... човека не снима, а си има видео регистратор, защото явно се притеснява от това че дори да спазваш правилата... може да пострадаш. Аз лично имам по два в двете ни коли... ей така, за всеки случай! Трети упрекват неадекватното "управление" на светофарите (тук мога да кажа, че на места наистина е такова) и в отговор гледам как някой се навеждал пред колоната на колата и зад нея едва ли не на всяко кръстовище! Сериозно!? Смело мога да заявя, че шофирането ми е адски отговорно и внимавам на макс... Честно казано правя нарушения, НЕ СЪМ от безгрешните! Понякога не карам с 50км/ч, но не си позволявам в града да вдигам над МАКСИМУМ 70, НИКОГА не си ровя в телефона дори да вися в задръстване, макар и аз да съм зомбиран от тъпите смартфони... Гледам като попадна в ситуация, в която ще се стигне до удар да натисна спирачката вместо газта... Снощи ми се наложи да шофирам в 2ч сутринта... срещнах 5 коли сигурно, нито една не спази правилната лента, засичания, изпълнения и от 5 (примерно), поне половината си търсиха белята, защото съм им показал, че няма да им мине номера... Че аз да не съм балък като гледам да правя нещата както трябва!? Няма полиция и закони... иначе няма да се стига до подобни СЕЛСКИ комфронтации! Айде сега като големи и мислещи хора ми коментирайте под поста кой крив и кой прав... Защото всички примери си имат своята истина и си намерете общ език, вместо да се карате... Който не шофира, той не греши, но колко от вас го правят по правилата и на колко от вас ви се е случвало да направите грешка било то груба или невинна, но пък неумишлена!? Не съм свидетел на ситуацията, но сме озлобени и разединени... Всички системно нарушаваме правилата, дори понякога неволно... Адски ме вбесяват наглеци, които видимо ОСЪЗНАТО правят нарушение и в същото време искат да ме спрат, за да се правят на мъже... Хем виновен, хем МЪЖ!? Хората с АКЪЛ като направят нарушение, пускат аварийни или махат с ръка в знак на извинение... Всички станахме безгрешни и все ОТВОРЕНИ се навъдиха по улиците... Това е един НИЩОЖЕН знак, че родината и държавата ни е МЕГА спряла и изостанала, но да не хващам тази тема... Вземете се в ръце... "ТАРИКАТИ" винаги ще има, винаги ще има и грешки, ще има и откровено неподготвени шофьори... ако ние не можем да спрем толерирането на олигофренията и да подкрепим съвестните или откровено объркалите се... кой да го направи? Тотев ли пак ще е виновен или държвата!?
0
 
 
Съграждани СТИГА с без качествено мислине. Шофира из Европа и само да споделя,че шофьорите при такава, а и вообще МН, МН ВНИМАВАТ, когато са зад воланат.Когато шофира,концентрацията им са като на СУРИКАТИ. като видят пешеходец,се оглеждат и намалят, все едно виждат давола.В случая, шофьора който е пречинил не разположението на пешеходец е трябвало да му помогне и ако се налага да го съпровод до болнично заведение. Това е Човешка съпричастност,която граничи и с културата му. БРАВО на снимащия в случая, БИЛ Е състрадателен в случая.
0
 
 
Инцидентът става почти на прав участък, така че оправданията с колонката са несериозни. По-скоро прилича на отвличане на вниманието поради някаква причина.
+2
 
 
Колоната и страничното огледало понякога пречат на видимостта при ляв завой. Често в такива ситуации се накланям напред за да огледам по-добре обстановката пред мен.
+18
 
 
Снимащия спря и дойде да види как е човека. Поговори с него и му каза че има запис на случващото се размениха си данни за контакт ако потърпевшият иска да подаде сигнал и си замина. Стига сте писали тъпотии без да сте наясно и сигурно какво изобщо се случва!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: