ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор променя маршрут на автобус - "така съм решил и така искам"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 16.02.2012Коментари (51)18145
© Plovdiv24.bg
За променен маршрут на автобусите, обслужващи линия №9 в града, сигнализира наша читателка в редакцията на Plovdiv24.bg. От думите й стават ясни две неща: първо - промяната не е огласена и хората не знаят за съществуването й. И второ - за кой ли път шофьорът на автобус от масовия градски транспорт си е позволил арогантно и нагло поведение спрямо граждани, които при това са клиенти на въпросната фирма. Ето и мнението на огорчената пловдивчанка:

Здравейте! Искам да изкажа възмущението си от градския транспорт в Пловдив. Вчера се возих в автобус №9 и улица "Св. Петка" не беше изчистена от снега и леда. Автобусът много трудно премина оттам и шофьорът, след като изпсува многократно, каза, че повече няма да мине оттам. Аз, разбира се, помислих, че от "Градски транспорт" ще се свържат с "Чистота", за да ги уведомят за проблемната улица, която наистина е много заледена, да не говорим, че е тясна, а винаги има паркирали коли. Та понеже явно съм наивна, си помислих, че проблемът ще се реши, тъй като отсечката е кратка и бързо би се почистила... 

Е, няма да разберем дали е почистена, защото автобусите от тази линия днес са отклонени и минават през Военна Болница. Попитах шофьора защо не минава по маршрут, а отговорът беше: "Защото така съм решил и така искам!"?!?! Попитах кондукторката, която само ме погледна и ме подмина без отговор. Отпред на табелата на автобуса беше сложена бележка, написана с химикал (която едва се разчита), а на нея пише - "През Военна болница". Това ли е начинът гражданите да бъдат уведомени за промени в дадено разписание на градския транспорт? И това ли е отношението, което трябва да получим, когато зададем въпрос. Попитах ги докога ще е отклонен маршрутът, те ми казаха: "До когато трябва!".

Та от днес автобус №9 не минава през ул. "Петко Д. Петков", "Богомил" и бул. "Източен". А хората по спирките си чакат и не знаят... Вие преценете дали е редно всичко това. Благодаря Ви.

Репортер на сайта се свърза с представители на фирма "Градски транспорт", откъдето бяха любезни да заявят:

"Да, има промяна в маршрута и Общината е уведомена за това. Причината е непочистената улица "Св. Петка", а нашите автобуси са нископодови и преминаването през такива участъци крие риск. Мярката е временна и може да отпадне дори до часове. Няма как да уведомяваме гражданите, защото дори следобед е възможно актуален отново да бъде оригиналният маршрут"



Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Иди като искаш да се възмущаваш в общината при кмета! Попитай го защо не е почистен града?! Това са рейсове с пътници на всякаква възраст,а не военни верижни машини с рейнджъри в тях.Можеш ли да ми кажеш ТИ ВЪЗМУТЕНИЯТ гражданин как стигна до спирката-сигурно си НИНДЖА!!! АМА МНОГО СТЕ БИЛИ РЕВЛИВИ ,ще вземе да се обезводните от рев!Ревете където трябва и на когото трябва.
на 17.02.2012 г.
-1
 
 
За ....... е шофьора око се намери кой обарнрте се кам мен аз лиюно бих го .......
-1
 
 
Ти какво отношение искаш?Така се е наложило - да няма специално на теб да ти се обадят да ти кажат откъде минава и колко време ще се движи така?!Когато си изчистят улиците по които минават автобусите,тогава няма да се случва така.Ако шофьора мине по такава улица ще повреди автобуса и утре изобщо няма да го има, а ти с какво ще пътуваш и шофьора какво ще кара?
+1
 
 
Важното е,че на кмета пак си му е о.к.Такава зима е нямало от десетилетия!!!!Сякаш сме африканска държава!!!Кмете,май не е както си си го представял!!!!
+8
 
 
Тази нощ ДИЗЕЛА става 2.71лв. за литър!!! Ревете де защо не ревете!??
+2
 
 
Оправия няма всички мрънкът и ревът аман от недоволни!!!!! Но и някой от кондукторките и шофьорите са пални некадърници комплексари и света им е крив и си го изкарват на обикновенните хора като нас .....
+1
 
 
вчера пътувах с 93 посока към Тракия и на малката уличка слизаща покрай тунела до Св.Петка автобусът се заби в едно дърво,защото уличката е страшен лед,а има и паркирали коли и едвам се измъкнахме - днес вече чистеха уличката.
+1
 
 
По линия 9, от 10-те коли на линия, има една единствена нископодова, защо заблуждават хората не знам.
+1
 
 
ДНЕС ПЪТУВАХ ТОЧНО В ТОЗИ АВТОБУС.НЯМАШЕ НИКАКВИ НЕ НОРМАЛНИ ПРОЯВИ НИТО ОТ СТРАНА НА ШОФЬОР,НИТО ОТ СТРАНА НА КОНДУКТОРКАТА- ВСИЧКО СИ БЕШЕ КАКТО ТРЯБВА. И АКО ТРЯБВА ДА СЪМ ОТКРОВЕНА -СТАРИЯ МАРШРУТ Е ПО ДОБЪР ЗА ТАКИВА ГОЛЕМИ АВТОБУСИ.ЗАЩОТО НА СПИРКА "ТРИМОНЦИУМ " И СПИРКА "УНИВЕРСИТЕТА" ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ТЪРПИ ГОЛЕМИ ЗАГУБИ ,А ПЪТНИЦИТЕ ТЪРПЯТ НЕУДОБСТВОТО ДА СЕ ВОЗЯТ С МАРШРУТКИ.
+10
 
 
Тихо, щото малките улички са пълен кенеф ! И на вас да ви дрънка ченето по цял ден по тоя лед - и вие няма да минавате от там. Да си беше изчистил улиците, по които минава градския транспорт нашия кмет, за да не се случва това. По цял ден съм по улиците - да ги изброявам ли с имена кои не са почистени и не е влизал снегорин тая зима ?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (869) 16%
Спас Гърневски (774) 14%
Д-р Иван Чомаков (527) 10%
Славчо Атанасов (1422) 26%
Иван Тотев (1442) 26%
Здравко Димитров (477) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: