ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор на автобус: Госпожо, не слизайте от първа врата! Влиза студено!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 05.03.2012Коментари (47)13898
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Plovdiv24.bg продължава да получава на електронната си поща ежедневни сигнали за нередности, свързани с градския транспорт в Пловдив. Граждани масово недоволстват от нередовността на автобусите, от лошото състояние на някои от тях, както и от арогантното поведение на част от шофьорите и кондукторите спрямо пътниците. Днес публикуваме гледната точка на поредната огорчена пловдивчанка без никаква редакторска намеса:

След Вашите публикации за грубо отношение към пътниците в автобус номер 9 няма никаква промяна. Явно в "Градски транспорт" избират шофьорите и кондукторите след покрит тест за грубост и липса на култура! 

Свидетел съм на безпардонно поведение всяка вечер /по време на курса, който минава през Тунела в 18.20-18.30 ч./. Преди около седмица бях наругана от кондуктора, защото съм застанала на първа врата, за да сляза. При отварянето на вратата, видите ли, им духало студено. При положение, че кондукторът бе заел цялата предна седалка, /която би трябвало да е за възрастни и майки с деца/ със свои книжа, а автобусът бе препълнен, аз съм му седнала на неговото място. На забележката ми, че неговата работа е да таксува пътниците, а не да седи и да се вози, той отговори, че ще прави, каквото си иска. Слязох и не чух края на коментара.

Докога управата на "Градски транспорт" ще мълчи и няма да взема отношение по въпроса? Докога всяка вечер ще се прибираме изнервени от просташкото поведение на служители, които получават заплати благодарение на нас? Автобусът, на който трябва да избягвате да се качвате, е номер 9 - PB 1520 AX и на 28.02.2012 г. беше на спирката на Тунела в 18.25 ч.



Още по темата: общо новини по темата: 332
16.04.2024 »
08.04.2024 »
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
също така ако в събота си сам на спирката могат да те подминат и просто да ти бипнат!!))
+1
 
 
Съжалете шофьора,че не е взимал заплата,съжалете го,че вози простаци...Хора, не съм накарал никой насила да си избира професията. Налага ми се понякога (слава Богу по-рядко) да ползвам услугите на Градски Транспорт. Пълен ужас!Пишман шофьори даже и на автобусите. Не спират на спирки, дори и когато има хора за слизане,ставал съм свидетел и на сбиване между шофьори на линиите 113 и 222. Как са минали психотест тези хора?!Отделен въпрос е, че създават много рискови ситуации и то умишлено на пътя,а чалгата в автобусите въобще не искам да я коментирам...Много хора не взимат заплатите си навреме,но не трябва да си го изкарват на другите хора, че даже и на клиентите си.
+1
 
 
Истината е,че в Пловдив са навъдиха гадни шофоьрчета,които са големи провокатори.Днес по линия 27 до панаира един мизерунгел - шофоьор на автобус съвсем умишлено притисна един човечец пред мен,който се шашардиса и в старанието си да направи път на автобуса-терорист без да иска щеше да се удари странично в мен.Бях свидетел на целия инцидент: човекък от средното платно с мигач се пристрои в дясн лента - без да изобщо да засича автобуса.Онзи олигофрен от линия 27 /който ще ми изгният костите на волана на тоя таралясник дано,щото от него друго нищо не става и малко им е да стават в 5 часа/ най-безцеремонно го натисна и започна да свири.Разбира се на кръстовището след това отворих десния прозорец и го питам защо натисна така човечеца и защо целенасочено иска да предизвика пътен инцидент? Та олигофрена като започна едни заплахи,едни закани, как щял да слиза от автобуса да ми се плюнчи.Единственото което го спаси в момента е,че бях с дащеря ми.Угрозата бе две счупени ръце. Но пък утре ще отида при Батаклиев да запитам как ще бъде санкциониран този шофьор.Но той вече е наказан - да бачка по 12 и повече часа в градския транспорт.На такива малоумници - малко им е - да мизеруват.Така че на такива шофоьори от градския траспорт в Пловдив - само гад.
0
 
 
хе,хеееее ба*ти бека е тоя шофьор майна.
-1
 
 
Тази госпожа,защо не дойде при мен,та да й обясня какъв тест съм преминала....не спряха да се оплакват.....видяха,че им се обръща малко внимание и айдеееееее нека всички почнем да се оплакваме,та току виж станем пък и известни.Горката женица,ако си мисли,че тя е този човек,който ще оправи градския транспорт....колкото до това за заплатите по-добре е да не казвам нищо,защото няма да ми стигне място да го напиша.Няколко месеца работих на 9-ка и край,махнах се и то именно заради такива индивиди.Да живее 25-та линия :D Forever in my heart :)
+1
 
 
Госпожо, аз никога не защитавам нередностите, но конкретно с тази фирма, на не безизвестния г-н Батаклиев, тези хора ще ги защитя! Извинявайте, ама те не са получавали заплати с месеци, второ, къде по дяволите да сяда кондукторката, за да си оправя бумагите и парите. А може би тя не е човек и не трябва да почива поне за малко! Или пък шофьора, който се сблъсква с цялата простащина на съвременното градско движение, върти по един и същи маршрут и.т.н., ами факта, че февруари беше незапомнено студен месец-тези врати като се отварят постоянно, как на този шофьор, който е станал за работа в 5.ооч. ще му се осигури нормална температура на работното място??? Малко множко станаха претенциите на някои хора! Нека си зададем въпроса-толкова ли сме изрядни и взискателни към самите нас, към нашата работа, та искаме другите да са задължително перфектни? Да, щом има врата на автобус, тя трябва да се отваря-логично, но когато навън е -24С никой няма да му се изтрият краката, ако отиде до средната или задната врата, нали! Друг е въпроса с кондукторите и изобщо трябва ли да ги има - в София отдавна не съществува това понятие, а като гледам, без гр.транспорт не са останали. Гражданското общество, е чудесно нещо, ама хайде да не го разбираме и него по български, както на нас ни изнася. На онази новина с онова учениче, което го бяха нагрубили, аз много се издразних, но тук случая е съвсем различен!
+1
 
 
Моля???? Знаете ли от кога служителите не са получавали заплати? Сега се опитват да ги излъжат с някакви 200лв. и то за месеци назад.Вие ако работите по повече от 8 часа на ден в такива условия без да ви се заплаща,с усмивка ли ще ходите на работа? Градски транспорт зависи изцяло от общинарите и кмета,а те си щракат с пръсти и само обещават!
+2
 
 
стига имайте малко уважение към тези хора които са по 12 14 часа на работа и изпитват на гърба си цялата ни българска диващина и възпитание в кавички като не ви харесва има такси какво искате срещу 1 лв кафе бисквити и ветрило л???и замислете се вие какво правите на работното си място и как се държите с останалите.ако бяха добре заплатени и мотивирани нещата щяха да са различни а не за неправилно дишане глоба или заради идиотски сигнали като този.ако искате качество се обърнете към хората коита са отговорни за тези системни гаври с персонала в градският транспорт
0
 
 
От средата на Септември, началото на Октомври почти всички автобусни шофьори започват да забравят да отварят предната врата. Масово спират така, че всички хора да се натрупат на 2,3-та врата. Ставал съм свидетел как почти подминават спирката, само и само да няма хора на тази врата. Най-смешното е, че в една част от автобусите на Градски транспорт им сложиха лепенки - предна за качване, 2 и 3-та врата за слизане. Да, ама не - шофьорите не отварят вратата. Даже се карат, ако някой се нареди на нея да се качи или се прави на ударен, че не те вижда. Най-масово е при тези от Градски транспорт. Тези там са най-големите простаци и дебили.
+1
 
 
Редно е в автобуса да има преграда, която да спира поне в известна степен достъпът на студен въздух до шофьора ... А най-добре е да лепим етикети и да обобщаваме за всички, които работят като шофьори в градския транспорт.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1549) 16%
Спас Гърневски (1350) 14%
Д-р Иван Чомаков (919) 10%
Славчо Атанасов (2492) 26%
Иван Тотев (2466) 26%
Здравко Димитров (838) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: