ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сериозно предупреждение дойде от Пловдив: Тежко на онези, които не знаят от кой пол са
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:15 / 28.03.2024Коментари (3)10885
©
Изключителен интерес предизвика дискусията "Демографската криза – причини и решения“ с Кузман Илиев в Пловдив. Гост-лектори бяха проф. Надя Миронова, преподавател по "Управление“ и "Бизнес комуникации“ и Кезим Медев, предприемач.

Професор Миронова започна лекцията си с това, че по официални данни за последните десет години българите сме намалели с 11.5%.

"Тази тенденция се задълбочава и тук трябва да си зададем въпроса след колко десетилетия ще останем под милион. Това се отразява на икономиката ни и на пазара на труда. Трябва да знаем, че като перспектива и като потенциал много сериозно изоставаме“.

Според нея обезлюдяването на селата също е сериозен проблем, защото "след 30 години няма да имаме родно производство“.

"Едно от основните неща, които ни липсва като общество, е общата посока. България е най-бързо изчезващата нация в света и мен ме боли от това. Тук трябва да говорим за демографска катастрофа, а не за криза“, с тези думи се обърна към присъстващите Кезим Медев.

Председателят на "България може“ заяви на множеството, че трябва да мислим позитивно и да гледаме напред.

"Вероюто на всички нас трябва да бъде, че България ще се подобри. Трябва да сме наясно, че само тогава страната ни ще просперира“.

Тези негови думи предизвикаха бурни аплодисменти в залата и накараха част от младите хора да се изправят и да заявят с гордо вдигната глава, че новото поколение може и ще се бори за Родината си.

Това е поредна от серията срещи със съмишленици на екипа на “България може" в различни градове на страната.

Председателят на "България може“ Кузман Илиев заяви на множеството, че трябва да мислим позитивно и да гледаме напред.

"Веруюто на всички нас трябва да бъде, че България ще се подобри. Трябва да сме наясно, че само тогава страната ни ще просперира. В България успяват да ни втълпят, че сме "втора ръка" хора след като падна Берлинската стена. Някакви "хубавци" от Западна Европа ни казват, че сме "полухора". Това днес се вижда много ясно. Сблъсъкът между Западът и Изтокът, не е сблъсък между Байдън и Путин.

Това е сблъсък между едни арогантни хора, които не зачитат никакви християнски ценности - да пазиш семейството си и рода си. Те ги убиха. За тях няма нищо ценно... Много е тежко положението на тези, които не знаят от кой пол са. Когато имаха малко повече икономическа свобода, те ни казаха, че сме "полухора" .... На Изток не сме "полухора". Китай им го показа икономически. Нашите европейски партньори накараха Русия и Китай да се обединят. Те помогнаха да се образува БРИКС ", каза Кузман Илиев.

Според него нашият политически елит живее за да отиде на работата и едни западняци да го потупат по рамото. "Цялата идея на мултукултурата е да ни разделя. Либералите искат това и насаждат страх. Заради този страх хората не искат да отглеждат деца. Тях ги е страх, че децата им ще заминат в чужбина. Това е най-тъжното... България умира. До 25 години учените казват, че на 2/3 от територията ни няма да има българи. Без война или геноцид ние изчезваме", обясни Илиев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво! Изпи ли ракията? Като чета какво си писал и ти си от тези които бягат,за пари. А за родителите и държавата не им пука. Но и тук е хубаво,нищо че се подиграват с нас от партиите. Мисля че на избори просто никой не трябва да гласува а да отидем при тях и да заявим че просто повече не ги искаме.
-1
 
 
Пореден урапатреотски проект на Пасоля с шкембевойводите от дс за патрон и с полускрита пропутинска/антоевропейска пропаганда. Докато има такива псевдопатреоти и нацита, тупащи се в великошовинистки в гърдите, младите и кадърни хора ще търсят изява и поприще в нормалните страни, където няма изхвърляници, а само скромен, работлив и честен живот. А при радефчетата и копейките ще останат само анцуглиите и чалгарите, да си тропат хорца в ледени води и по градските площади, плачещи за соца и велика расия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Олиото стигна цената на зехтина
Природни стихии
Великден 2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: