ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Секси пловдивска певица: Искам да го направя с Гришо на корта!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:47 / 13.10.2016Коментари (48)25461
© Фейсбук
Александра Бобчева, по-известна като Алекса, е от младото поколение фолк звезди. Тя е смела, провокативна и наелектризиращо красива, готова да бъде новаторка в лекия жанр. Силната интуиция и поглед към модерното бъдеще са една част от нейните качества за музикалната сцена. 

Пловдивчанката има вече няколко проекта зад гърба си, а усилията й не остават незабелязани. Влага много в песните и клиповете си, което й дава силен старт и я изправя едни гърди пред конкуренцията. Тя е от големите надежди на "Ара мюзик", а пред "ШОУ" прави най-емоционалната си изповед за личния си живот, които до този момент не е споделяла публично.

- Алекса, последната ти песен "Спря да дишаш" е срещу мъжете, които си мислят, че с пари могат да си купят всяка жена. Ти сблъскваш ли се често с такива?

- Всяка жена се е сблъсквала с такива мъже. Явно в обществото ни вече има някаква изградена закономерност, че всяка жена има цена. Да, но не е вярно! Всяка жена има сърце, а мъжете явно забравиха това. Все по-рядко срещам мъже с елементарно възпитание, а да не говорим за отношение и уважение към дамата срещу него. 

Жената иска обич и уважение, не иска пари. А когато с нея се държат като с вещ, жената знае как да отмъсти. Грешно е мъжете да ни смятат за глупави и да си мислят, че могат да ни контролират.

- Водят се спорове дали в песента с вокали участва Андреа? Познавате ли се с нея и от къде?

- Да, познаваме се с Андреа. Тя е изпълнител, когото много уважавам и харесвам. Често се виждаме. Мисля, че имаме еднакви виждания за музиката, а и като характери си допадаме. За мен Андреа е еталон и пример как български изпълнител може да пробие. Сигурна съм, че на Андреа предстои голямо бъдеще на световната сцена.

- Забъркаха те с депутати, кметове, шейхове - има ли нещо вярно? Имала ли си гадже от висок ранг?

- Не, не съм имала гадже на посочените позиции. Имам много добри приятели депутати, кметове и да, даже шейхове. За мен е по-важно да имаш добри и истински приятели като тях, а не да ми бъдат гаджета за известно време с някакви облаги.

- Не може обаче да не си получавала предложения за секс, придружени с големи цифри?

- Да, получавала съм предложения за секс с големи цифри, а аз им отвръщам с големи шамари или типично по женски с чаша вино върху главата. Това заслужават такива индивиди!

- Коя е най-налудничавата ти секс фантазия и с кого искаш да я изпълниш?

- На тенис корт с Григор Димитров. Слабост ми е. (смее се). 

- На какво си готова, за да станеш известна? Би ли пуснала порно клипче в нета, както направиха редица наши и световни звезди?

- Е, това с порното вече е много изтъркано. Стига с тези глупости. Надявам се хората да започнат да слушат музика, а не да гледат простотията само.

- Малко хора знаят, че с твоята колежка Ванеса делите един покрив в София. Как се стигна до съжителството ви и във въздуха витае ли напрежение, конкуренция...? Разкажи някоя забавна случка с нея?

- Да, с моята колежка Ванеса живеем заедно. Във въздуха витае само мирисът само на добро настроение и подкрепа една към друга. Ще призная, че много хора се опитаха да ни скарат с Ванеса, но ние не се поддадохме. Обединението прави силата, а когато има и приятелство, това е най-важното.

- Често обаче се прибираш в родния си град Пловдив. Какво те дърпа натам?

- Семейството и приятелите. Обичам Пловдив и той ме обича!

- Може ли да разкажеш за родителите си? Разбрах, че не си особено близка с тях?

- Майка ми е най-страхотната майка на света. С баща ми не си говорим. Дори не искам да го виждам. Те са разведени. Детството ми беше трудно. Останал ми е белег от тогава и мисля, че за това ме е страх от обвързване и да повярвам на мъж.

- Алекса, влагаш много в проектите си. Оправдана ли е тази инвестиция?

- Ще ти отговоря така: В живота, ако не рискуваш, никога няма да спечелиш. Наистина влагам много в проектите си, но не става дума само за пари. В проектите си влагам цялото си сърце, всичките си емоции, цялата си любов. Това също не е малко и не трябва да се забравя. 

Дали е оправдана инвестицията, не е толкова важно, колкото дали се бориш за мечтите си. Аз се боря за мечтата си - музиката, която правяда е харесвана от публиката и дори това да ми струва много труд, аз давам всичко от себе си и ще продължа да го правя, защото музиката е моят живот. 

Хората влагат парите си в различни неща. Аз съм изкарала моите пари с много лишения и труд. Едни жени си купуват скъпи коли и дрешки, а пък аз ги влагам в музикални проекти. В това не виждам нищо лошо. Инвестицията бавно се възвръща, но като във всеки бизнес, трябва търпение и да не спираш да работиш.

Досие:

Още от 7-годишна започва да свири на пиано, посещава уроци по солфеж и народно пеене. Участва във всички училищни и концертни дейности, явява се на конкурси, фестивали и има редица награди. Средното си образование завършва в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий", гр. Пловдив, в специализирана музикална паралелка с народно пеене с преподавател Станка Даутовска. 

През 2012 г. продължава висшето си образование в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски'' със специалност "Поп и джаз изпълнителско изкуство", с "Народно пеене". Своевременно посещава частни уроци и в поп жанра. През 2012 г. взима участие в Международния фестивал "Пирин фолк'' с авторската песен "На разсъмване" по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Свобода Даскалова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Meto Atipov
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба от автомобил край Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: