ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
С маска ли? А защо не с воалетка?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 26.09.2020Коментари (0)2746
Представете си само за час, че сте сред поканените гости на нечия кралска сватба? Ако не с друго, то със задължителната за църковната венчавка шапка можете наистина да изживеете въображаемото удоволствие да сте кралска гостенка поне за кратко. И при това не далеко оттук, а в центъра на Пловдив, в Релакс фото студиото за шапки на Юлия Райчевска. Дамата, известна сред познатите си с вкуса си към екстравагантностите и резките завои към нови, неоткрити посоки в живота, се е погрижила за всичко нужно за свободното пребиваване на планетата "Релакс с шапки", където ще попаднете в един забавен и необичаен ретро свят .

Разговаряме с Юлия в нейното Релакс студио, което се намира на втория етаж в Търговски комплекс "Хали“, вляво от стълбите непосредствено след асансьора.

- Много ти е "разрошена“ обстановката в студиото, това случайно ли е, или…?

- Това е важна част от идеята. Тук няма заповеди "Не пипай!“, "Внимавай да не падне някоя шапка“ или да те сполети уж случайно изпусната изкривена усмивка с репликата: "Е, няма нищо, случва се“. Пък и дамите, които са решили да отдъхнат от отровата на всекидневието при мен, са достатъчно умни, за да знаят как стилно да се възползват от правилата ми за пълна свобода. Влезеш ли в Релакс студиото, спокойно можеш да оглеждаш, да пробваш и да избираш шапки за фотосесията си, колкото ти душа иска. И най-важното - спокойно да се наслаждаваш на себе си, а и на шапките, все едно са твои. Тук клиентките ми трябва само да се забавляват и да си почиват. А после със седмици да носят в душата си миговете от преживяното, а във флашката си – един незабравим спомен.

- Как ти хрумна подобна идея?

- Откакто се помня нося шапки. По-точно, не помня някога да съм излизала без шапка на главата си. Имах колега от университета, който в последния ден събра адресите на всички, а на мен ми каза: "Твоят телефон не ми трябва. Когато ми потрябваш, заставам на площада до Централна поща, вдигам се на пръсти и поглеждам към главната улица. Мерна ли шапка, ти си.“ Това обаче беше отдавна. Сега вече много дами задължително са включили в стайлинга си шапката - този вълшебен атрибут, който коренно променя визията на тоалета и придава един магически фокус на цялостното възприятие. А на притежателката дава специална нагласа за добра самооценка и подхранващо самочувствие.

- Но казваш, че това тук не е магазин, а Релакс фото студио….

- Да, това не е магазин. Засега не продавам шапките, защото идеята ми е, че всяка дама, който влезе, не трябва да се чувства длъжна да купува. Но задължително ще има удоволствието да се види на снимки с много и различни шапки. И да се убеди сама, че изобщо не е вярно дълбоко загнездилото се убеждение в душата й, че на нея шапка не й отива, ако има такова. Много дами носят в мисълта си подобно безпричинно усещане. Просто не са имали свободата да пробват на воля. Затова, ето го това Релакс фотостудио с шапки - тук и сега. А за тези, които са наясно със силата на шапката, нямам и съмнение, че ще се забавляват. Още повече, че снимките се правят със собствен телефон. После изборът е от поне 120 кадъра. Излизаш от студиото с лична фотосесия, с възможност за богат избор и със задължителното ново усещане за самата себе си. Колкото и дребно да е новото и различното. Нещо хубаво се е случило. Предлаганият от мен продукт е не шапки, а фотосесии и забавление със собствения образ в огледалото. Но това не е единствената задача на Студиото ми.

- И нещо по- загадъчно ли си измислила?



- Не толкова загадъчно, колкото доста важно, според мен. Започнах да следвам психология, за което копнеех цял живот. Мечтата ми беше да мога да правя така, че всеки човек до когото се докосна, да се разделя с голямо душевно бреме. Да намира пътя към решението на проблема си, като най-напред освобождава мисълта си от тегобите. Нужно ми беше да постигна първо някакъв вид релакс на мозъка и душата. Не да казвам "сега първо се усмихни“, а да го предизвикам по естествен път. И по този начин човек да може да оползотвори освободената си емоционална енергия за откриване на най-доброто у себе си за справяне с трудностите. А оттам и пътя към така лелеяното от всички днес спокойствие. Исках да го постигна чрез някакъв нетрадиционен метод. И тъй като почти всичките ми приятели ме подтикваха да направя бизнес с шапките, където виждаха силата ми, един ден ми хрумна да осъществявам психотерапията си със забавлението да се пробват шапки и да се правят снимки, като по този начин се релаксира и се осъзнава силата на собствената ти привлекателност от един необичаен ъгъл. Когато на два пъти успях да помогна на моя приятелка, която беше почерняла от дистрес и безизходица, разбрах, че задължително трябва да се впусна в приключението. Мисля, че е голяма радост да подкрепиш нечие самочувствие и да върнеш нечие равновесие. По какъвто и да е начин. Въодушевление ми даде и това, че окачествих начинанието си като Син океан.

- Син океан ли?

- Да, в мениджмънта така се наричат стойностни иновации в още несъществуващ бизнес. Те са новост и са много трудни, защото са непознати за пазара, неясни са за хората като продукт. Но в същото време те освобождават от борбите за завоюване на ниша. Аз съм боец по душа, но тук не ми трябваха "конкурентно проливане на кръв“ на всяка цена. Чудех се как да избегна Червения океан. Исках спокойствие – и за клиентките си, и за себе си. Исках да пробвам с нещо по-мирно и изискано, макар и непопулярно. Сигурна съм обаче, че ако от това моето не стане бизнес, поне ще е принос към психотерапията и вече си живея с чувството за успешно начинание.

- А какво ще пожелаеш на дамите, които се колебаят да пристъпят прага на твоето Студио, как ще ги приканиш към тази нетрадиционна форма на релакс?

- Призовавам ги да бъдат непоколебими в пътя към удоволствието, което ги чака. Няма какво да загубят. Пък и шапка Ковид не предава. Още повече, че санитарните ми мерки са драконовски. Тук сте сейфани, мили дами - и в прекия и в преносния смисъл. "Ти си кралицата тук“ е девизът на Студиото ми. Влизаш, за да напуснеш мрака на проблемите си, да затвориш вратата пред отровното всекидневие, да си питаш колкото си щеш и необезпокоявана от никого: "Огледалце, огледалце, я кажи…“ Само това и нищо друго. Цените на фотосесиите са подаръчни, а на изпращане всяка дама получава и още един специален подарък.

- Май вече събуди и у мен желанието да се видя като топ манекен…

- Давай, наистина е животворно! Пътят към радостта е лесен – едно позвъняване на 0888/93-73-44 и вече може да предвкусваш забавлението. Сесиите са ИНДИВИДУАЛНИ и с предварително записване. Държа всяка дама в своето време да е специална и единствена.

- Спомена и някакъв тайнствен подарък?

- Не е тайна, напротив. Ще получиш една вълшебна арт-розичка, моята друга страст – ръчна изработка на бутикови цветя за сватбени и всякакви специални тържества. Смятам, че е много изискано и много ценно гостите на моето Студио или на една сватба например да получат по една мини розичка или друго изработено от мен цвете, пълно със специални послания. Защо е това самочувствие ли? Защото няма стрък, който да е минал през ръцете ми, без да е минал през душата ми. Всичко зареждам с искрени благопожелания, уважение и много любов към човека, който ще го притежава.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: