ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Руският посланик днес е в Пловдив, качва се на Альоша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 27.02.2017Коментари (10)4604
© Plovdiv24.bg
Днес, 27 февруари, посланикът на Русия в България Анатолий Макаров ще посети Пловдив с работна визита. Програмата включва срещи с кмета на града Иван Тотев, областния управител Здравко Димитров, Митрополит Николай

Също така се очаква разговор с представители на деловите кръгове на региона. В 12:30 часа ще бъдат поднесени цветя пред паметника на с Альоша и паметника на император Александър II, където се канят и медиите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тук един минус броди из темата.Минусът на минавания от руснаците Резон.Ето заради такива боклуци сме на такова дередже.Заради такъв дебил и заради шефовете му,почетния посранник товарищ Свинар Панаиров. Колкото по малко русофилистици,толкова по добре икономически...Справка :държавите от бившия източен Блок в ЕС!
+4
 
 
Путинския посранник е загрижен повече за китките на Альоша отколкото за царисткия паметник на освободителите от 1877/78.Той явно е забравил,че Альошката е победил на 9 май заедно с САЩ и Англия.А на 3 март чест се отдава на освободители ,които са се клели на царя и Бог-а.Альошката е от тези дето са разрушавали храмове,избивали са свещенници и са избили фамилията на последния цар.Альошката е от тези дето до 22юни 1941 са били съюзници на Хитлер и са марширували заедно след подялбата на Полша.Альошката е този,който АНЕКСИРА Балтика и Финландия при подялбата съгласувана с Хитлер.Альошката ни обявява война ,а не ние на него и влиза,като у дома си без бой,подпомогнат от продажниците от Народната власт.Под шпагина на Альошката са избити сумати народ от политици до мандраджии,които са обявени за врагове на народа и Альошката е гарант за тези убийства.И сега наследниците на този Альошка,кгб-йските путинофили на новия "цар" си наглеждат символите.Много са им скъпи.Утре ще кажат,че понеже българите са много признателни и братя и искат закрила,ще Кримясаме с някой референдум.А медиите и слугите мълчат!Когато американския и английския посланник отидат да сложат цветя на загиналите пилоти над царска България,тогава рубладжиите ще ревнат ,че са престъпници защото бомбили над родното небе.А същите тези престъпници са съюзници на Альошката.И бомбят над фашистката им родина в пакта на Хитлер,както наричат България преди 9.09.1944.Така е русофилиЯта,като шизофренията...няма лек и винаги са разкрачени над шпагина на Альошката,щото са свикнали да му се кланят.Безродници!!!
-3
 
 
Кучетата си лаят, керванът си върви. Сега имаме много по-големи проблеми от това. Обърнете внимание как хипермаркетите все по-малко предлагат българските стоки.
+4
 
 
Тръгнал е на обиколка из тяхната си "задунайская губерния", да види дали нямаме нужда пак да ни "освобождават"....като украинците и Крим....
+9
 
 
Поредното демонстративно препикаване на територия... :)
+8
 
 
Силно се надявам да не се възхищава на болшевишкия боклук наречен "освободител", защото това ще е позор и то отново на сметката на българина. Слава на руския войник помогнал за освобождението на България 77-78г и смърт на комунистическата сган поругала се с всичко българско през 1944. Знайте си историята или умрете!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: