Родители не могат да си вземат децата от детска градина в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
12:53 / 12.11.2014
7468
За проблем с взимането на децата от детска градина "Деница" в "Южен" информира читател на Plovdiv24.bg. Ето за какво точно става дума:

Пиша Ви, защото в понеделник вечерта ми се случи следното: Отидох да си взема детенцето от ЦДГ "Деница". За тези, които не знаят, да поясня, че тя се намира в жилищен блок.

Външната врата на входа беше затворена и заключена. Сменили са дръжката, за да стои заключена отвън. Добре, че имах телефона на госпожата и успях да се обадя. Тя остави децата и излезе да ми отвори. 

Искам да питам кой и с какво право е направил това нещо? Всеки път ли трябва да се обаждам по телефона и госпожата да оставя децата и да излиза да отваря вратата? Това важи не само за мен, а и за останалите родители.

Като искат да им е заключено, да го правят след 19 часа. Не вземат ли мерки, вратата няма да издържи дълго така!

Снощи отново около 18 часа беше заключена и аз нямаше как да си взема детето. Няма звънец, на който да позвъня и няма домофон. Тропах като полудял да ме чуе някой. Госпожата излезе и детето ми остана без надзор в групата. Тя, разбира се, няма вина, просто трябва да се намери изход от това. 

Има и друг вход на градината, който се заключва, но там са с домофон и им отварят лесно. Някакви хора слязоха да се разправят с мен, защото съм искал да разбия вратата. Ами как да си взема аз детето?

Репортер на сайта се свърза с директорката на детското заведение. Тя заяви, че е информирана за проблема и че до ден-два той ще бъде разрешен. От думите й стана ясно, че на събрание собствениците на апартаменти във входа са взели решение вратата да се заключва, но само през нощта и че сега вероятно хората неволно я затварят, влизайки или излизайки от входа.

Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
Инцидент в известен ресторант в северната част на Пловдив
Криминални клиенти пребиха таксиметров шофьор в Пловдив
Една от най-неприятните павирани улици в Пловдив отива в историят...
Змия е забелязана до детска градина в Пловдив
Кметът каза в прав текст кога затварят Бетонния мост
Официално откриха най-новата улица в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).