ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Родители: Бодигард коли и беси в Арменското училище в Пловдив!
Автор: Васил Динев 10:37 / 14.04.2016Коментари (23)27524
©
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Тютюнджиян":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Разтревожени родители на деца от ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджиян" в Пловдив изпратиха писмо до редакцията на Plovdiv24.bg заради поведението на определени лица от персонала на училището. 

За какво точно става въпрос? Ето и текста на писмото без редакторска намеса:

Ние сме група разтревожени родители, поверили обучението и възпитанието на децата си в ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджиян" Пловдив.

Уважаеми дами и господа от Регионален инспекторат по образование град Пловдив, крайно обезпокоени и разтревожени сме от поведението на определени лица от персонала на ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджиян"- гр. Пловдив! Копие от този сигнал ще бъде изпратен до МОН и определени национални и регионални медии!!!

В продължение на повече от година и половина сме свидетели на издевателствата на една личност, който се води като бодигард към външна фирма в ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджиян" Пловдив и в същото време въпросната персона се числи като домакин в съответното учебно заведение?!? 


Когато въпросният индивид е на работа като охрана в училището постоянно отправя неприлични епитети и обиди към учениците и се стреми да упражнява своеобразен психически и физически тормоз и контрол над поведението на децата, които сме поверили на обучение и възпитание в това "училище" или по- скоро подобие на училище, въпреки че това не влиза ни най- малко в служебните му задължения на охрана?!?!?!

Всичко това става с мълчаливото одобрение на директора, въпреки че многократно са му отправяни сигнали и забележки! Между другото въпросната ососба непрекъснато парадира в разговори пред ученици и родители, че е близък приятел с директора и, че бил "бодигард на Стария град" - едно колкото абсурдно, толкова и смешно твърдение, граничещо с една своеобразна налудничавост и особен род психическа неврастения! 

Същият индивид, по свидетелства на ученици, се разхожда из двора на училището със закачен автоматичен нож на предния джоб, непрекъснато заплашвайки "непослушните" деца със своите способности на "командос"?! 

Не са малко случаите, когато сме го чували да говори на арменски език с преподаватели, които разбират арменски език, и то най-нагло пред хора, които не разбират езика, но чиито деца учат във въпросното училище. 

Считаме, че това е нещо недопустимо за училище, което се намира на територията на Република България в, която както е известно официалният език е българският!!!

Същата персона, която се явява като охранител и домакин по свидетелства на ученици, многократно е влизала в часовете на преподавателите, обезпокоявайки ги и предявявайки необосновани искания да му се докладва кой е бил закъснял и кой е влезнал последен в час - дейности, недопустими за непедагогически персонал, при все това числящ се на щат към външна охранителна фирма. 


Същият многократно по свидетелства на ученици е замествал директора на училището в часовете по "Домашен бит и техника", когато на последния му се е налагало да отсъства?! Доколкото сме информирани е недопустимо лица без педагогическо образование да извършват подобни дейности?!?

Искрено се надяваме на вашата незабавна авторитетна и компетентна намеса!!!


Plovdiv24.bg е готов да даде трибуна и на отсрещната страна, за да бъде изяснена истината докрай!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Cafe
премахни филтъра

+2
 
 
Това "подобие на училище" е собствен избор на всеки родител, записал детето си там. Това УЧИЛИЩЕ е може би единственото, в което все още учителите са авторитет и има уважение ученик-учител. На територията на Република България, в която, както е известно, официалният език е българският език, се намира най-голямото гето на балканите в град Пловдив, където НЯМА ДА ЧУЕТЕ БЪЛГАРСКА РЕЧ...но преблема са 2-3 арменски думи ?!?! И да има проблем с охраната, защо се "оплюва" цялото училище, а не се разглежда само проблема с личността, за която става въпрос ? Ако родителите са толкова крайно недоволни, защо не си преместят децата в по-добри за тях училища...и да се молят някои родител да не ги пребие...както се случва напоследък в българските училища ? По-добре строг контрол - отколкото разюзданост и безхаберие!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Детско-юношески футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: