ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Родител от Пловдив направи забележка заради куче без каишка и чу жестока обида
Автор: Георги Кирилов 16:15 / 07.07.2019Коментари (86)32006
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
"Здравейте, Plovdiv24.bg! За пръв път ви пиша, защото вече не знам към кого да се обърна. Става въпрос за "стопаните", които си пускат без каишка кучетата в парк "Лаута", при положение, че на около 200 метра от "мястото на събитието" има площадка за кучета". Така читател на нашата медия започва сигнала си. И добавя:

"Та да караме по същество - преди известно време (25.06), около 20:40 часа се прибирахме със съпругата и дъщеря ми на година и 3 месеца. По едно време до дъщеря ми се появи куче (видимо с нашийник, но без каишка), при което аз се обърнах назад и видях няколко мъже и жени с бебешка количка. Единият от тях извика въпросното куче по име и аз зададох абсолютно логичен въпрос: "Защо кучето е без каишка?" Само да вметна, че в парк "Лаута" има табели, които директно си казват, че кучета не трябва да се пускат без каишки.

На въпроса ми получих разни отговори от типа на "Ти ли шъ мъ накараш да му сложа каишка?", " Що не си вържеш и детето на каишка, ами си го пуснал в парка?", "Мойто куче е много повече човек от много от хората" и прочие. Опитах се да им обясня, че българските закони трябва да се спазват и така се опитвам да дам пример и да си възпитам детето.

От едната жена ми беше обяснено, че така насаждам страх в детето си, а другата директно ме нарече "прост селянин" и да не се занимава въпросният човек с мен, наричайки го Живко. Казаха ми да си хващам пътя и да си отивам на село, щом не съм бил доволен от това. Въпросният Живко ми обясни (с доста агресивен тон), че не можел да си пуска кучето на площадката за кучета, че там гъмжало от всякакви други кучета и нямало грам сянка и щяло да му стане лошо и т.н.

Та искам да попитам всички родители, четящи вашия сайт, докога ще търпим тая простащина и кога най-накрая Общинска охрана ще започне да си върши работата и да глобява подобни "граждани", понеже аз видимо съм селянин, защото не искам детето ми да бъде поредното нахапано от някакво куче".


Още по темата: общо новини по темата: 68
24.02.2023 »
07.02.2022 »
22.02.2021 »
08.10.2020 »
22.02.2020 »
10.02.2020 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Тихомир Терзиев
премахни филтъра

-4
 
 
Парка е и за хора и кучета, на мен ми е много по-неприятно да слушам пищенето на скапани деца, нима не е отговорност на родителите да ги възпитават че не трябва да се пищи и крещи на обществени места като паркове и заведения? За обучени кучета и възпитани деца има място навсякъде, за безотговорни стопани и родители простаци - оградени градинки! И наистина на едно дете на което му се насажда несъществуващ страх, става изрод!
+8
 
 
За съжаление , кучетата са огледало на стопаните си. Кучето на спокоен и уравновесен човек , никога няма да е заплаха за околните , докото кучето на комплексар и завистлив селянин ще е агресивно независимо от породата. Аз също имам куче немска овчарка и абсолютно винаги е с повод и надморник без значение горещо ли е , студено ли е. Това в крайна сметка са животни и трябва да се пазят околните хора. Има хора които се страхуват от кучета на улицата и това , че сте си изкарали кучето навън , не означава , че сте си в хола и всеки трябва да се съобразява с вас.
+12
 
 
Ето такива са всичките собственици на кучета дето мрънкат, че ги карат да слагат намордник. Имам голяма порода куче и като видя такива глупаци ги карам да слагат каишка иначе пускам моето. Винаги си слагат каишката, нещастници. Специално ще ходя следващата седмица да го разхождам в Лаута, дано ги видя
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: