ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ревнив турчин полудя: Кара пловдивчанка да се забулва, за да не изкушава!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:52 / 19.07.2016Коментари (45)15917
© Plovdiv24.bg
27-годишен турски студент по медицина в Пловдив насилвал гаджето си да се забулва, следял я както с жива охрана, така и с камери пред дома й, като й обяснявал, че много я обича. 

С любовта до полуда той оправдавал ревността си, заради която обаче често пребивал половинката си. За фрапиращия случай разказва съоснователката на фондация "Джендър алтернативи" Рада Еленкова - Рашева, която е координатор на проекта "Услуги за подкрепа на лица, пострадали от домашно насилие и работа с лица извършители".

"Това е истински случай, защото аз видях това момиче в един парк и се правихме, че сме студентки - че учим и че разменяме лекции. Беше много параноично и абсурдно, като в някакъв филм. Седяхме на пейка в парка и се оглеждаме, а тя тогава дори беше и с насинено око", казва Рада.

Случаят между младата двойка започнал съвсем прозаично и без никакви индикации за бъдещото насилие. 24-годишната пловдивчанка, която също е студентка, си хванала гадже с 3 години по-голям от нея. 

Той бил роден и израснал в Турция, в богато и известно с традициите си тамошно семейство, които се опитал да наложи във връзката си в Пловдив.

Отношенията между двамата започнали да буксуват заради силната му ревност. Той често се оправдавал пред момичето с думите: "Аз те обичам и затова те ревнувам, а ти трябва да се съобразяваш с мен да не ме нараниш".

Този начин на мислене обаче, според Рада Еленкова - Рашева, вреди върху свободата на партньора, на начина му на изразяване и общуване с другите хора.

Стигнало се дотам, че студентът започнал да ограничава тотално момичето, да я кара да се забулва, за да не е изкусителна. Той искал от нея да крие лицето си, за да бъде готова само за него. 

Наел мъже за нейна охрана. Те следели пловдивчанката дали спазва дневния си режим - кога отива на почасовата си работа в офиса, кога излиза, къде отива, дали и кога ходи на лекции, както и с кого. Гардовете не били ангажирани 24 часа в денонощието, а само в определени часове.

Чужденецът сложил камери пред входа на блока й, за да следи кой влиза и излиза оттам.

"С нас се свърза нейна приятелка, защото момичето бе напълно неспособно да се отклони от маршрута си", казва още координаторът на проекта. 

На срещата им девойката отишла с насинено око. Разказала на Рада, че предишната вечер с гаджето й били на дискотека. Въпреки налаганите ограничения двойката все пак излизали по заведения. На дискотеката обаче студентът си въобразил, че приятелката му се заглежда в друг мъж, а и че и нея я заглеждат. Затова, когато се прибрали, й устроил сцена на ревност и я пребил.

От фондация "Джендър алтернативи" вече са помогнали на младата дама да си стъпи на краката и да се отърве от приятеля си насилник.


Източник: Агенция "Монитор"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Предлагам да разрешим бурките, но нека да ги носят ревнивите "мъже" - да си се крият щом ги е срам чак толкова :)
0
 
 
ti bilgari mnogo ste glupavi ,vzimante mo edno posoçen bilet za avganistan i go izpra$te bez grajdanstvo,vijte v turciya tova stava po stepeni vzimayte pouki ot drugi dirjavi (prvo koeto stane v yugoslaviya sega iska da stane v turciya da razdelyat na federaciya tam be$e podgotovka )ot 14 godini se borime tam
Защо за две седмици не видях нито един снегорин в Бургас,а парите от данъците-къде?За това няма да плащам данъци!!!подели какво ново....
на 19.07.2016 г.
+2
 
 
Свършиха българите, та по рязани тръгнала ,сама си е виновна глупачката,не я съжалявайте,на поробителя ще _____кухата лейка!!!!!
+2
 
 
И пловдивчанката си е виновна свършиха ли мъжете в България та за тоз мангал се е хванала. Освен екстрадиране и забрана до живот да влиза в България друго не виждам какво да се направи. Да си ходят по пещерите на Афганистан да си викат алах.
+2
 
 
някой да я е карал да си взима турчин,сама си е виновна,сега да се радва на избора си
0
 
 
Значи, отивам аз в магазина, и си взимам оцет, прибирам се аз и го опитвам.. АХ! ма той кисел бе! Връщам се аз веднага на касата в магазина и започвам да се оплаквам, как може да е кисел. От там ми обясняват, че целта му е да е кисел. Аз вдигам скандал и започвам да ги обвинявам, че са ме преметнали, че са мошенНици и че те са виновни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (887) 16%
Спас Гърневски (797) 14%
Д-р Иван Чомаков (547) 10%
Славчо Атанасов (1461) 26%
Иван Тотев (1497) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: