ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ресторант на морето развали вечерта на пловдивчанка не само с цените
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:16 / 09.08.2022Коментари (8)56293
©
Пловдивчанка, член на Общинския съвет в града под тепетата, изрази разочарованието си от престоя си на нашето море, видя Plovdiv24.bg. Ето какво написа тя в социалната мрежа Фейсбук:

"Почивам си от години на нашето Черноморие. Хубави пясъчни плажове, плитко е и водата е приятна. Бързо и удобно ми е, в случай, че има нужда да се прибера до Пловдив. И донякъде сигурно, защото съм с малко дете, което до преди няколко години, често боледуваше. Не влизам в спорове България срещу Гърция. И двете морета имат своите предимства и недостатъци.

Но след тази година сериозно ще се замисля дали ще се върна на нашето. Очевидно туристите са доста по-малко в сравнение с предишните години. Очевидно сезонът е по-слаб. Очевидно ресторантьорите се опитват да компенсират това с безбожно завишени цени, но за жалост с много ниско качество на предлаганото обслужване и храна.

Сядаме на едно от хубавите ресторантчета в Стария град на Несебър. Невероятна гледка как вълните се разбиват в скалите. Синът ми, фен на мидите с черупки, си поръчва порция. След около 20 минути чакане пристигат. Пълни с пясък и водорасли.

Връщам ги, разбира се. Сервитьорът ме уведомява, че няма да ги включи в сметката. То бивало и да ги включи. Малкото склонява на пилешки шницел с чеснов сос. След около още 20 мин порцията пристига - сосът вкиснат.

Завидях тайно на компанията на съседната маса, която, след като разгледа менюто и видя, че салата под 15 лева и риба под 35 почти няма, реши да стане и да си тръгне. Поне не им се наложи да ядат лоша храна.

Случката със спасителите е просто съвсем нагледен пример за отношението към туристите. Струва ми се, че работещите по морето живеят с идеята, че ти си отишъл не да си почиваш, а да им ядеш скъпата и долнопробна храна, да им търпиш настроенията и ако може - да не ги караш много да работят.

Като прибавим към всичко това и тук-там изскачащи мини и километричните задръствания по магистралата при всяка една катастрофа, а те са по няколко на ден (може би защото, за общо 4те пъти, в които пътувах по нея през последните две седмици, не видях нито един полицай), перспективата ми се измества на юг".


Още по темата: общо новини по темата: 936
14.08.2023 »
08.08.2023 »
21.07.2023 »
01.11.2022 »
28.10.2022 »
17.10.2022 »
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако е ходила на Черно Море всяка година щеше да знае в кое заведение да отиде. Да си ходи в Гърция, приятно прекарване на Маказа и пожелавам и после при монтьора да и оправи окачването
0
 
 
Имам познати, работещи по морето всяко лято. Настройката е: "Да не мислиш, че ни се ходи, ама трябва нЕкой лев да поизлъжем някой". Масово е така. И пак българинът ходи, та ходи, та чак се трепе по магистралите за миризливото ни море и да спонсорира селските тарикатски схемички. Всички почиващи виждат как се злоупотребява, персонала навсякъде се отнася все едно ти си му персонал: сърдити служители, отишли за "повече" пари. Надменни или нехайни (понеже работата е под нивото им, но нямат капацитет пък за повече), чакащи надника и бакшиша, и да ходят на дискотека. Хотелиери, продължавайте да наемате от кол и въже служители и предлагайте кофти меню, за да не се набутате. И почиващи, продължавайте да подхранвате тази мизерия. После пишете тук.
0
 
 
Сама си е виновна като е отишла на Лайноморието.Все едно да си блъскаш по пръста с чук и да ревеш,че те боли.
0
 
 
На всеки км.по магистралата трябва патрулка за другарката общинска съветничка и на хубавото ресторантче в Несебър с гледката ,някой да и обясни ,че кенефа и лайната не са от тази година ,но тя просто до сега НЕ си е плащала от джоба ;)
-1
 
 
Оправете нещата В Пловдив!!!Тогава недоволството ДРУГАРКО Убцински сАветник!!!
0
 
 
Aкато знам какви пари прибират, без дори и 1 цент да заслужават, направо се радвам че така е станало и не са ви дали отрова..... 600 за наем, 700 за адвокати, безплатен бензин и транспорт, още куп щуротии, 200 лева на сесия, заплата, запазване на работата си 4 години, ОСИГУРОВКИ, здравни..... Един общински излиза 5 бона..... А едно решение като хората не може да вземете..... Нито пътища, нито стадиони.....нищоооо..... Да видиш кк се чувстват обикновените хора..... Като чакат по 5 дена някой да им обясни нещо, не да го прехвърлят от кабинет в кабинет..... Отишла на Несебър, град на милиони години, несравним нито с ДУБАЙ, нито с Малдиви и чакала 20 мин....????? Тази сигурно не се е бръснала долу поне 5 години..... А уж мидите и смърдяли....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: