ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Рекорден брой неадекватни шофьори попаднаха в арестите на пловдивската полиция
Автор: Георги Василев 14:29 / 10.08.2020Коментари (9)18401
© Plovdiv24.bg
Шестима шофьори са установени и задържани за шофиране в нетрезво състояние на територията на област Пловдив на 9 август. Друг техен колега попадна в ареста, тъй като шофирал след като книжката му била отнета, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

При проверка на лек автомобил "Форд“, извършена на улица "Петър Богдан“ в Раковски, служители на местното районно установили, че 27-годишният водач управлява превозното средство след употреба на упойващи вещества. Полевият тест реагирал положително на амфетамин и марихуана. Пловдивчанинът, шофирал автомобила, е задържан за срок до 24 часа.

В ареста на Първо РУ са задържани двама пловдивчани – 36- годишен мъж, управлявал лек автомобил "Опел Мерива“ бил спрян на улица "Славееви гори“ в Пловдив , а техническото средство отчело употреба на алкохол -1,92 промила. В хода на работа е установено, че лицето има и предишни криминални прояви.

Другото бързо производство за шофиране след употреба на алкохол е започнато срещу 43-годишен мъж, шофирал в нетрезво състояние лек автомобил "Фолксваген“. При него дрегерът отчел 1,66 промила.

За срок до 24 часа в ареста на Трето РУ е задържан 19- годишен младеж от Пловдив, който шофирал под въздействие на упойващи вещества. В хода на проверка е установено, че момчето е употребило кокаин, а при претърсване от "БМВ“-то му е иззет още 1 грам от същия наркотик. Започнато е бързо производство.

В районното управление в Асеновград са започнати две бързи производства за шофиране след употреба на алкохол. Около 22,30ч. на 9 август полицейски патрул спрял за проверка лек автомобил "Дачия“, чужда собственост, а по надлежния ред било установено, че 45 годишен водач шофира превозното средство в нетрезво състояние. Отчетената алкохолна концентрация е 1,2 промила.

Още един 22- годишен млад мъж, управлявал чуждо МПС е задържан да шофира с 1,90 промила. Водачът на лек автомобил "Мерцедес“ бил спрян на бул. "Стоян Джансъзов“ в Асеновград.

Междувременно техни коелги униформени от РУ Асеновград са задържали за престъпления на пътя трима местни жители. При полицейска проверка на кръстовището на улица "Атанас Мишев“ и "Росица“ служителите на реда установили, че неправоспособен водач управлява МПС чужда собственост. 35- годишният мъж зад волана бил без свидетелство за управление  на МПС, поради изтърпяване на  едногодишно наказание, наложено по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343в ал. 2 от НК.

Друг 35- годишен мъж от село Йоаким Груево е задържан при проверка на улица "Антим I“ в населеното място. Униформени от РУ Стамболийски установили, че водачът, управлява лек автомобил "Мерцедес“ чужда собственост и шофира след употреба на алкохол. Полевият тест отчел, 1,61 промила.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Elf4e
премахни филтъра

0
 
 
И от къде извадихте всичката информация, обикаляте си по полицейските участъци и те ви казват а. Или ви звънят по телефона когато заловят нарушител. Смешни сте с тези лъжливи данни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Отварят за посетители сграда "Ирини"
Строеж на AM "Русе-Велико Търново"
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: