ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Regatta Park West – изискани жилища на метри от Гребната база
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 03.12.2021Коментари (2)3435
Международна компания завършва строежа на Regatta Park West.

Клиентът вече е изключително взискателен към нивото на изпълнение и качеството на материалите, коментира мениджърът Рамез Сааде.

Строителството на една от най-луксозните жилищни сгради в Пловдив - "Regatta Park West“ вече е на финала, а инвеститорът - компанията PLATINUM Invest Holding вече планира нови инвестиции под тепетата.

PLATINUM Invest Holding инвестира 5 млн. евро в елегантна, изключително луксозна жилищна сграда, която се намира в непосредствена близост до Гребната база. Това е първият проект на компанията в България, а за създаването му те влизат в колаборация с пловдивското архитектурно студио "ЕР ТЕ Консулт" и международното BURO International.

Проектът спечели престижната награда "Локация на годината“ по време на XI издание на годишните награди за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS 2021, заради атрактивните зелени зони, местата за релакс, спорт и близостта му до Гребната база.

Локацията е един от най-важните критерии при избора на жилище, убедени са от екипа на инвеститора PLATINUM Invest Holding - мощна строителна компания, която влезе на жилищния пазар в Пловдив точно преди 3 години. "Вече сме във финалната фаза от изграждането на нашия проект. Комплексът е пред Акт 15 и скоро предстои да бъде завършен“, уточняват от екипа.

Regatta Park West съчетава спокойствието на извънградска къща с удобствата на големия град. Проектът заема парцел от 4,301 кв. м и е с разгъната площ от 7303 кв. м. Състои се от 3 жилищни секции до 5 етажа с общо 78 апартамента, вътрешен двор, подземен паркинг и магазини. Комплекс 𝐑𝐄𝐆𝐀𝐓𝐓𝐀 𝐏𝐀𝐑𝐊 𝐖𝐄𝐒𝐓 е избор за безупречна среда на живот - съчетание на природа,  здравословен живот, активен спорт и почивка, сигурност и спокойствие, прелестна архитектура, високо качество... Намира се в тих, спокоен квартал с ниско застрояване и много зелени пространства. Комплекс 𝐑𝐄𝐆𝐀𝐓𝐓𝐀 𝐏𝐀𝐑𝐊 𝐖𝐄𝐒𝐓 е с отлична локация - гр. Пловдив, кв. Христо Смирненски, Парк “Отдих и култура, непосредствено до Гребната база.

"След 3 години в Пловдив, в които наблюдаваме пазара на имоти, ние сме позитивно настроени към бъдещето. Бих подчертал, че основната причина за успеха на Regatta Park West е, че клиентът става все по-запознат с новите технологии и висококачествените материали и търси по-добрата локация за дом на своето семейство. Високите резултати, които постигнахме с пилотната си инвестиция и добрата обратна връзка от нашите клиенти, ни амбицира да разширим портфолиото на бизнеса си. В момента подготвяме Regatta Park West 2 и скоро ще обявим подробностите за новия си проект. Жилищата в Regatta Park West са почти продадени, но все още можем да предложим опции за двустайни, тристайни, многостайни и апартаменти с веранди и собствени дворчета", каза за "Марица" Рамез Сааде - мениджър бизнес развитие в PLATINUM Invest Holding.  

Лукс в дизайна

Сградата е енергоефективна, с вентилируема фасада с изчистени линии, дизайнът на жилищата е съвременен и функционален. От екипа прецизират добре и довършителните материали, те са с безупречно качество от най-висок клас. С тях бъдещият ви дом ще се превърне в истински архитектурен шедьовър, обещават от PLATINUM Invest Holding.

Строителство: Монолитна стоманобетонна конструкция, керамични тухли Wienerberger - Външните ограждащи стени са 25 см, а вътрешните преградни стени - 12 см, Вентилириуема фасада - облицовка от широкоф
©
орматни керамични плочи на LEA Ceramiche, изолация с каменна вата Rockwool Airrock 10см, плътност 50 кг/м3, полимерна мазилка Ceresit, парапети от ковано желязо в съответствие с архитектурния проект, Топлоизолация - Baumit - 10 см, Дограма - Schüco, Германия - алуминиев профил с троен стъклопакет

Паркинг: гаражи и паркоместа в подземен паркинг, оборудван с алармена система за детекция на пожар и газ, както и със система за евакуация и аварийно осветление заедно с три вентилационни системи SystemAir. Подземни входни и гаражни врати HÖRMANN

Апартаментите се издават по БДС стандарт: Стени и тавани - машинна гипсова мазилка, циментова замазка, Тераси - гранитогрес, Изградена ВиК инсталация до тапа, Монтирани водомери с дистанционно отчитане, Електроинсталация с ключове и контакти Legrand и Schneider, Видеодомофонна система Bticino, окабеляване за интернет и TV, Висок клас входни блиндирани врати HÖRMANN с механично заключване, висококачествено покритие и елегантна визия

Общи части: Входно фоайе, етажни площадки и стълбища с подова настилка от италиански гранит, окачен таван с LED осветление PHILIPS. Високотехнологични асансьори Techpro по индивидуален дизайн

Сигурност: Контролиран достъп и 24-часово Видеонаблюдение IP-CCTV система на HIKVISION и система за контрол на достъпа BTicino – Legrand

Инвеститорите предлагат индивидуални схеми на плащане, съобразени с изискванията на клиента. Оказват съдействие и при необходимост от кредитиране при най-изгодни условия.

Свържете се с нас за повече информация и продажби:

Тел. 0888 25 25 25 и 0886 125 917

Сайт: www.regatta.bg 

e-mail: sales@regatta.bg
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Eskamilio
премахни филтъра

+1
 
 
Лятото в жегите на метри от гребната... 100 процента влажен въздух. Няма да страдат от сухота в устата :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: