Райна Петрова направи внезапна проверка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:53 / 14.04.2014
2597
При внезапна проверка, извършена от кмета на район "Централен" Райна Петрова, се установи работа по всички обекти, за които има сключени договори.

В карето между бул. "Руски" и бул. "6-ти септември" по ул. "Ел. Калев" ОП "Паркове и градини" активно кастреха клони и оформяха короните на дърветата. Това е част от подготвителната дейност преди асфалтирането на участъка зад блока на "Пловдивинвест" и оформянето на нови места за паркиране.

Паркиралите безразборно коли върху тротоарните площи бяха санкционирани още същия ден. Акцията ще продължи до момента, в който се справим с този проблем в район "Централен". Вместо разходи за антипаркинг колчета, приходи от нарушителите на паркиралите върху тротоарите. 

"Всяка година създаваме нови паркоместа в центъра, ремонтираме тротоарните настилки, следователно ще следим за опазването им и ще пристъпваме към санкциониращи мерки", съобщи кметът на район "Централен" Райна Петрова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).