ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Първи подробности за ПТП-то с блъснат колоездач в Пловдив!
Автор: Георги Василев 17:33 / 29.10.2019Коментари (5)18525
©
От пловдивската полиция дадоха повече подробности за инцидента с колоездач, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво казаха от пресцентъра на ОД МВР за читателите на медията ни: "Пловдивска "Хонда" се е движела по "Шести септември" в посока ресторант "Стадиона".

Велосипедистът е карал по велоалеята на "Копривщица" към жп моста. Явно шофьорът не е спрял да се огледа и е ударил колоездача. Предимство имат движещите се по "Шести септември".

Пострадалият е откаран за прегледи, шофьорът на колата изглежда много притеснен. Трафикът е леко затруднен. 65-годишен е шофьорът, 43-годишен велосипедистът. Няма данни за употреба на алкохол от страна на шофьора.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не случайно пътеката се нарича пешеходна но големите колоездачи летят по нея до сега един не съм видял да спре и да мине по правилата
0
 
 
"Велосипедистът е карал по велоалеята на "Копривщица" към жп моста. Явно шофьорът не е спрял да се огледа и е ударил колоездача. Предимство имат движещите се по "Шести септември"." Тия 3 изречения който ги е измислил, заслужава Нобелова награда. Хем "предимство имат движещите се по "Шести септември". Хем шофьорът нещо виновен, щото не бил спрял и не се бил огледал... :)
на 29.10.2019 г.
+1
 
 
Погледнете видеото - човека с колелото уж имитира оглеждане само за пред полицаите , хич не му пука, нали уж е богопомазан... Човек , като се замисли в доста от случаите водачите на МПС не са виновни. Лошото , че ако водача на МПС реално не е виновен , му се влошава психиката , особенно на по-младите и неопитни водачи. Напоследък виждаме , неадекватни по всички параметри велосипедисти пешеходци изкачащи от къде ли не и някак си винаги искат нахално да пресекат , без да ги е грижа за сосбтвения живот , защото те са ПЕШЕХОДЦИ и всички трябва да ги пускаме. Айде за децата е разбираемо , но за хора минали 18 години не ми ясно... Тези с колелета са станали по-нагли и от мотористите - да сте виждали колездач да спре на червен светофар - не им дреме продължават си без да се съобразяват с какво и да било? Така , че освен толерантност от водачи , трябва да има и такава от пешеходци и други бавно движещи се мпс-та и някак си не редно да тестваме живота си по такъв нелеп начин... Пазете се бе хора , не чакайте някой друг да ви пази ....
+5
 
 
Крайно време е така наречените велосипедисти да вземат малко да прочетат ЗдВП и малко да погледнат какво пише на велоалеите.. Преди всяка пешеходна пътека, където минава велоалея пише СТОП на самата велоалея. Т.е. негово величество чуйека с коллоту трябва да СПРЕ. Дано се оправи човека, но не винаги шофьора е виновен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Посетители на нощно заведение в Пловдив се оплакват от полицейско наси
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Удвояват околовръстното на Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: