ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Протест в Пловдив срещу шоковото увеличение на цената на тока
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 09.07.2012Коментари (23)4093
©
На 12-ти юли, четвъртък, в Пловдив ще се проведе протестно, шумно и мирно шествие срещу шоковото увеличение на цената на електроенергията. Шествието ще тръгне в 19,30 часа от Пощата, ще премине през пл. "Римски стадион" и ще се насочи към централата на EVN в Пловдив.

"Носете свирки, тъпани, тарамбуки и каквото се сетите за вдигане на шум до небето! Канете свои приятели и познати", призовават организаторите.

Те категорично заявяват, че не толерират каквото и да било насилие, вандалски прояви, конфликти и пропагандиране на расова, етническа или религиозна дискриминация! Не защитават и не подкрепят партийни и свързани с тях организации!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ами има смисъл да се протестира,защото банда мафиоти ни правят на идиоти.Дори Костовци,Станишевци и други подобни мошеници да са подписали,то днешните управляващи имат сила и власт да променят закона ,а не да вдигат цената,така че да на се оправдават и да се измъкват с тъпизми,второ не плащаме ли в джоба на енергийната мафия и не плащаме ли циганския безплатен ток?
Aнонимен
на 09.07.2012 г.
-1
 
 
Малоумна, политически режисирана от опозицията акция !!! ЗАЩОТО: 1) Потреблението на ток е право на свободен избор, а не задължение. 2) Аналогично е да призовеш - наливайте бензин,карайте но не плащайте колкото е цената в момента , а колкото ви се иска. 3) Жалвате се , че заплатите са ниски, но се подписвате за строеж на Белене , което ако стане в днешните условия на тотална световна криза ще зароби и децата ни да плащат кредита. 4) Искате по-ниска цена на тока , но не посочвате как това е възможно да се случи, след като другарите добре ни го нахендриха с подписаните дългосрочни договори за цените на зелената енергия. Познайте на кой са най-големите соларни паркове? 5) Никой официално не застава като организатор на протеста. Едно време другарите с мантрата "В името на народа" - доста хора буквално ги унищожиха. Сега се прилага същата схема - овчарите подканват стадото , докато самите си седят на сянка и си пият уискито. 6) И т.н. и т.н. Който има глава на раменете и може да мисли ще го разбере.
Aнонимен
на 09.07.2012 г.
0
 
 
Че е необходимо да се протестира е повече от ясно, но въпроса е срещу кого и за какво да се протестира. Не е логично за всяко нещо да се правят протести- за тока, за бензина, за яйцата, за пенсиите, за заплатите и т.н. и т.н. Така и самите протести губят тежест, а и не може да обикаляме от протест на протест... Ясно е, че повечето от неволите са породени от калпави управляващи...тогава да стегнем един, ама истински протест, да им наритаме задниците и ако не могат да се справят със задачите- да си ходят, иначе "кучето си лае, керванът..."
-1
 
 
Само за протокола: ЕВН е австрийска фирма ЕВН-България е австрийско комунистическа...също като Лук ойл и безброй други
-4
 
 
Напълно подкрепям veso888. Тези като Костов, Царя и Станишев,които навремето подписаха заробващите договори сега са мълчат като ..... . Организаторите както винаги в такива случаи са анонимни. Който е малко от малко умен веднага ще разбере кой стои, организира и спонсорира протеста. Другарите са царе в манипулирането на масите. Балъците да ходят и да скандират.
+4
 
 
Оказва се, че след като ЕК реши да отпусне безплатни въглеродни квоти на няколко държави, включително България, за повишението на цената на тока няма никакъв аргумент. Основната причина според многострадалната марионетка Семерджиев бяха въглеродните квоти. В момента излиза, че населението е готово да приеме 13% увеличение без дори това да се налага. Това е много опасен прецедент и ако бях хищен енергиен олигарх, щях направо да поискам 1 лв. за кВ при такава платежоспособна клиентела.
-4
 
 
И какво точно ще търсят пред EVN анонимните организатори? Поредната манипулация. Проблемът не е в цените на тока, а в размера на заплатите!
Aнонимен
на 09.07.2012 г.
+7
 
 
нищо не искам да плащам!
+3
 
 
Ясно беше показано че НЯМА пилот в самилета, и НАРОДА трябва да седне на пилотското място.....
+3
 
 
Трябва да се вдигнем на бунт освен срещу безобразията на НЕК и срещу безумната политика на Шланга и лакеите му,дето ни дерат кожата от гърба,а в това време други държави цоцат пари от Европа и си живеят живота! Щом може за тях,искаме и за нас!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Футбол - други
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: