ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Професионално развитие в ЕОС Матрикс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:21 / 10.07.2018Коментари (0)2770
©
ЕОС Матрикс е най-голямата компания за управление на дългове в България. Присъства на пазара в страната вече 15 години и е част от EOS Group - водещ доставчик на финансови услуги в Европа с основен фокус – управлението на вземания.

Към днешна дата EOS Group има над 55 дъщерни компании в Европа и Северна Америка, а екипът от над 7000 висококвалифицирани служители се грижи за професионалното обслужване на над 20 000 клиента чрез индивидуализирани услуги по управление на вземания.

Като член на Американската асоциация за събиране на вземания (ACA International), ЕОС прилага в България най-добрите практики и технологии за управлениe на вземания. Подтикнати от желанието си да създадат етичен стандарт в сферата на събирането на вземания в България, през 2011г. ЕОС Матрикс инициира създаването на Асоциацията на колекторските агенции (АКАБГ). В работата си компанията се ръководи от вътрешен Етичен кодекс, прилагайки добрите международни практики в областта.

За да разшири екипа си от професионалисти, компанията  наскоро назначи нови служители по събиране и управление на вземания в кол център. Във връзка с разширяването на кол центъра си компанията регулярно търси кадри за тази позиция, която  изисква кандидатите да притежават много добри  комуникативни умения и умения за работа в екип. Детайлите да са нещо, на което обръщат особено внимание, а добрата организираност и стремежът към постигане на високи резултати да са в основата на изпълнението на техните задължения.

Работата в международна фирма като ЕОС Матрикс предлага на служителите много  възможности за развитие и усъвършенстване на специфични умения и компетенции, което компанията предлага под формата на периодични специализирани обучения.

В задълженията на служителите по събиране и управление на вземания влизат дейности по осъществяване на преговори с клиенти по телефон или в лична среща в офиса на компанията. Умението да се прилага индивидуален подход към различните клиенти, съобразен с причините за забавяне на плащането, е от особена важност за компанията. Това се дължи на факта, че за ЕОС Матрикс e важно не само постигането на високи резултати, но и запазването на коректното и уважително отношение към клиентите на компаниите, които ЕОС представлява.

Служителите на ЕОС Матрикс прилагат гъвкави погасителни планове, в зависимост от конкретния случай, а качественото и своевременно обслужване на клиентите е приоритет. Компютърната грамотност също е едно от изискванията, тъй като служителите администрират  процеса по събиране в специализирана за целта програма.

Компанията осигурява работа на над 350 служители на пълен и непълен работен ден, както и множество допълнителни социални придобивки, включване в различни забавни и спортни инициативи, и приятна работна атмосфера.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: