Представят резултатите по проект

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:40 / 28.10.2014
1349
Днес от 15.30 часа в Пловдив, хотел "Алианс" /бул. "Васил Априлов" №7"/, основно информационно бюро "Достоен труд" - Пловдив ще проведе специално събитие по Дейност 2 на проект "Подкрепа за Достоен труд" на тема: "Постигнати индикатори, резултати и ефекти по проект "Подкрепа за Достоен труд" за Южен централен район за планиране" и допълнителна тема "Реализирани дейности и постигнатите резултати на територията на ОИБДТ - гр. Пловдив".

Форумът ще бъде открит от Атанас Кръстев, председател на СРС на КТ "Подкрепа" - Пловдив.

С оглед на предстоящото приключването на дейностите по проект "Подкрепа за Достоен труд", за района, попадащ в обхвата на ОИБДТ - гр. Пловдив и съответните спомагателни бюра към него, се налага провеждането на финално публично представяне на постигнатите индикатори, резултатите и ефектите от дейността на експертната информационна мрежа за територията на административните области, попадащи в обхвата на функциониране на информационните бюра териториален и тематичен обхват, проведени обучения, постигнати добри практики, постигнати ефекти.

За участие в събитието са поканени ръководството на Синдикалния регионален съюз на КТ "Подкрепа" на територията на ОИБДТ Пловдив и ръководствата на синдикалните регионални съюзи със съществувалите по проекта 5 спомагателни бюра - Асеновград, Пазарджик, Кърджали, Смолян, Хасково; синдикални лидери на синдикални секции към СРС на КТ "Подкрепа" на територията на област Пловдив; синдикални организации; работодатели; представители на медии.

Събитието се реализира в рамките на проект "Подкрепа за Достоен труд", BG051PO001-2.1.04, осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).