ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Преасфалтират "Рогошко", "Карловско" и улици в "Южен" за близо 3 млн.лв.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:26 / 27.08.2012Коментари (16)9826
© Plovdiv24.bg
Следващата седмица се очаква да стартира преасфалтирането на две от големите входно-изходни артерии на Пловдив  - "Карловско" и "Рогошко шосе", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщи кметът Иван Тотев, като уточни, че в петък миналата седмица комисия вече е определила изпълнителите на процедурите.

Поръчката за преасфалтирането на Карловско шосе е на стойност 1.5 млн.лв, а изпълнител е "Пътища" АД. В процедурата за преасфалтиране се включва отсечката между бул. "България" и бул. "Дунав", която е изключително компрометирана, както и между ул. "Иван Рилски" и отклонението към кв. Гаганица. 

Ремонтът на "Рогошко шосе" включва отсечката от служебния вход на Панаира до табелата на Пловдив. Втората част от тази процедура е преасфалтиране на улици между бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Поручик Въльо Стефов". Стойността на цялата процедура е 1 400 000 лв., от които 800 000 лв. са за "Рогошко шосе", а фирмата изпълнител е "Инжстрой".

"Нямаме закъснение от графика за преасфалтиране. Има частична промяна на ремонта на бул. "Христо Ботев", тъй като ВиК Пловдив подменя по отсечката 520 м водопроводна мрежа заедно със сградните отклонения, което пък ще даде възможност дълго време булевардът да не се разкопава", уточни още градоначалникът.

Кои пътни артерии в града според предварително обявения от общината график вече бяха, в момента са или в най-скоро време ще бъдат преасфалтирани - можете да видите ТУК.




Още по темата: общо новини по темата: 413
07.12.2023 »
20.09.2023 »
21.06.2023 »
21.06.2023 »
27.10.2022 »
06.10.2022 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всичко е много хубаво . Мога да кажа само едно голямо БРАВО . Време си беше , но не на всички споменати места са сменени водопроводите и като се асфалтира и се спука пак копаене и нови кърпежи . Мисля , че за такава инвестиция от толкова милиони е необходимо да се сменят тези тръби иначе тези пари все едно са хвърлени на вятъра . Съгласете се с мен ,че при едно разрушаване на целостта на асфалтирания участък той ще започне да се руши .
+2
 
 
Браво не може да не ме зарадва тази новина. Аз живея в труд и редовно пътувам по Карловска. А и съм от Скутаре, та през ден ходя до там и се чудех до кога ще продължи отлагането за ремонта на Рогошко шосе. Но имам питане към господин кмета. От табелата на Пловдив, до надлеза на булсафил до Скутаре се простират имоти на Пловдив освен расадника на гергов да е извън Пловдив НА ВРЕМЕТО ПРЕДИ ГОДИНА ИМАШЕ ТАБЕЛА НА КОЯТО ПИШЕШЕ ЧЕ 3 КИЛОМЕТРА СЛЕД ТАБЕЛАТА НА Пловдив ПЪТЯ СЕ ПОДДЪРЖА ОТ РАЙОН СЕВЕРЕН КЪДЕ ОТИДЕ ТАЯ ТАБЕЛА ПЪТЯ 3 КИЛОМЕТРА Е ОТВРАТИТЕЛЕН РАСТИТЕЛНОСТА ОТСТРАНИ Е КАТО В ДЖУНГЛА НИКАКВА ВИДИМОСТ ТАКА ЧЕ СЕ СТЯГАЙТЕ И ОПРАВЕТЕ ТОЗИ УЧАСТЪК ОКОЛО ЕКИРИСАЖА ИМА ОГРОМНИ ДУПКИ КОИТО СТОЯТ НАПУК НА СКОРОШНОТО ПЪЛНЕНЕ ОСТАВЕНИ СА ДВЕ ТРИ ДУПКИ ЗА УРОКИ ДАНО НЯКОЙ ПРОЧЕТЕ НАПИСАНОТО И КАТО ВИДЯ ЧЕ ПЪТЯ СЕ ПРАВИ ЩЕ ЗНАМ ЧЕ И АЗ ИМАМ МАЛЪК ПРИНОС ЗА ТОВА
+3
 
 
За Рогошко шосе беше време да се преасфалтира. С тва кърпене на дупки нищо не става. Този булевард е запреличал на селски път дупка до дупка.
-2
 
 
На Христо Ботев и преди две години подменяха тръбопровода, пак ли?
0
 
 
добре ще е карловско шосе догодина да се асфалтира до табелата, че и този т.н. булевард ни разбива автомобилите
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 27.08.2012 г.
+2
 
 
това е добре,само не знам кога ще се запълнят кратерите в "Южен" и особенно тези на бул. Ст.Стамболов на кр/щето с бул.Вапцаров,стоят там и отлежават вече половин година, но като гледам с какви темпове се избира кмет за района ,то кво остава за дупките в квартала ,все пак догодина юни идват избори и дотогава може и да ги запълнят ,ако са избрали кмет де
+5
 
 
Чудесно е,че се започна,дано и качествена да е работата,както бул.Найчо Цанов,който не е мръднал вече 12 години. Дано и по-бързо да започне работата по бул. Цар Борис III,защото той е най-централната пътна артерия в града,а е в плачевно състояние.
+7
 
 
браво най- сетне ще имаме булеварди без ями по тях
+5
 
 
А дано де днес ми се случи да видя извадена щахта на Карловско и един тир мина и се намести ужас е пътя просто сам без коментар
+6
 
 
Браво! Най-после да се почуствам добре докто карам автомобила си. Макар, че има още мого за поправяне съм много доволен от мащабното асфалтиране.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: