Преасфалтираха улица "Люлин" в "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:45 / 30.04.2014
2154
Изцяло преасфалтирана е улица "Люлин" в район "Западен". Тя е отворена за движение след като изцяло беше подменена настилката, съобщи кметът на района Димитър Колев.

Улица "Люлин" е входна артерия и е първата, която беше заложена в програмата на районния кмет за преасфалтиране след края на зимата. Приоритетни за реконструкция през 2014-та година са вътрешнокварталните улици, уточняват от администрацията в район "Западен".

"Улица "Люлин" беше в най-лошо състояние, веднага започваме преасфалтирането на ул."Димитър Страшимиров" в отсечката от ул. "Русе" до ул. "Баучер", категоричен е Димитър Колев

След празниците предстои и цялостно обновяване на улица "Силистра". Освен цялостна реконструкция на пътните настилки, районната администрация подменя и най-разбитите тротоари. Изцяло е изграден и нов тротоар на кръстовището на ул. "Иван Гешев" и ул. "Атон", където до момента живеещите наоколо са газили в кални площи. 

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Почина Христо Баев
Синът на загинала заместник-директорка очаква справедливост
Процесуални пречки спънаха делото за убийството в Скутаре
Отложиха затварянето на кръстовище в южната част на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).