ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пострадала пловдивчанка към нападателя си: Крадец мръсен!
Автор: Адриана Георгиева 13:28 / 08.06.2020Коментари (6)19980
Истински театър се разигра днес на делото срещу Енчо Стоянов, обвинен в това, че представяйки се за полицейски служител, е откраднал 2500 лева от дома на самотно живеещата Кръстина Тонова, като е използвал сила за това. 

"Крадец мръсен! Как не те е срам? Не мога да го гледам! Той ме би и ми открадна 3000 лева", заяви, крещейки, пострадалата преди началото на заседанието, когато видя нападателя си, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Според обясненията на Енчо, 77-годишната жена сама е отишла при него, когато той бил в пробационната служба в "Кючук Париж", където ходил да се разписва, тъй като имал и други присъди. Кръстина сама отишла при него и приятеля му и започнала да се оплаква, че мъжът й починал, била самотна и искала да умре. Предложила им пари, за да я отърват от мъките й и да я убият. Завела ги в дома си и им дала капаро от 250 лева, като обещала другите 2000 лева да им ги даде преди да сложат край на живота й. 

"Сега ви давам капаро, другата седмица ще ви дам още 2000 лева, като дойдете". Така ни каза жената. Ние няма как да извършим такова престъпление, не сме толкова глупави", категоричен бил Енчо. Двете момчета си тръгнали, без да влизат в дома. След няколко дни Кръстина отишла да търси Енчо. По-късно той отишъл до апартамента на жената и почукал на вратата.

Когато тя му отворила, започнала да крещи, подсъдимият я бутнал, за да влезе вътре и да я спре да вика. Кръстина взела винкел и го нападнала с него, но той я отблъснал. Взел от спалнята й 2000 лева, които били съхранени в пликове и си заминал, като твърди, че не я е удрял. Купил от офис на "Теленор" два телефона за него и племенника му и се прибрал в квартал "Изгрев" при сестра си. На следващия ден, като отишъл да се разписва в пробационната, бил задържан от полицията.

Кръстина Тонова даде съвсем различни показания. По думите й, подсъдимият и негов приятел я причакали в Кючука, когато отивала да си плаща сметките. Тя ги попитала дали познават измамници, защото била станала жертва на ало измама преди време. После те я обградили и тръгнали с нея към дома им. Блъснали я в апартамента и й наредили да им даде парите. Пострадала се уплашила и им дала 500 лева, за да я оставят. На 14 октомври Енчо се върнал в дома й за още пари, като се представил за полицай. Блъснал я и започнала да я удря по главата. 

"Счупи ми зъби, цялата ми глава беше в кръв, изгубих съзнание за миг. После ми каза да ида в спалнята и да му донеса парите, но му обясних, че те са на дъщеря ми. След това ми каза да ида в кухнята да се измия, през това време е взел парите", обясни възрастната жена.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на filibe
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: