ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Посрещнете Коледа и Нова година с много настроение и изненади
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 24.10.2019Коментари (0)2964
Все повече се усеща как лятото си заминава. Този факт би натъжил мнозина, но отминаващото лято отстъпва място на красивата есен, която винаги е изпълнена с чувството за уют. Точно есента е времето, в което започваме да мислим за пухкавата зима и сладостите, които носи със себе си – печени ябълки, имел под елхата, курабийки, Дядо Коледа, обич и фойерверки. Да, двата основни дни, за които всички мечтаят през цялата година скоро ще почукат на вратата – Коледа и Нова година. Дни, изпълнени главно с усмивки, богата трапеза и подаръци, с които показваме колко много държим един на друг.

По случай празниците, Парк и СПА Хотел Марково Ви кани да прекарате коледните и новогодишните дни в подножието на най-красивата българска планина – Родопа. Хотелът разполага с всичко нужно не само за една заслужена зимна почивка, но и за топла и уютна семейната обстановка. Базата на комплекса ще Ви накара да се отпуснете и презаредите с физическа и емоционална енергия.

 Ако направите своята резервация сега, можете да се възползвате от отстъпки, от  -10% за ранни записвания.

За Новогодишните празници комплексът предлага не по-малко вълнуваща програма. Надяваме се 2020-та да е изпълнена със сбъднати мечти, а Новогодишният пакет на Парк и СПА Хотел Марково поставя добро начало на една Нова Година.

А какво по-добро начало на новата 2020 година от ваканция в комплекс, разположен в непосредствена близост до Европейската столица на културата и същевременно близо до много туристически дестинации, които може да посетите. Така престоят Ви ще е изпълнен с разнообразни преживявания – смесица между природа и модерна цивилизация.

За Нова Година, екипът на Парк и СПА Хотел Марково е подготвил много изненади. Веселбата започва на 30-ти вечерта в компанията на Струнен квартет Mistik и DJ в ресторанта с най-впечатляващата панорамна гледка – Belle Vue. А на връх Нова година ще се смеем и дивеем не с един, а с двама доказани родни комици. На вашето внимание ще са смешките и скечовете на Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата от Комиците. Веднага след тях ще се излее много музика, която ще продължи до сутринта. А един от най-приятните елементи е, че панорамната гледка на ресторанта позволява да се наблюдава цял Пловдив и зарята, която ще оцвети небето. Сутринта на 1-ви януари ще закусим с брънч, а поради спецификата на вечерта, освобождаването на стаите ще е късно.. чак до 14:00 часа.

За Коледа, Парк и СПА Хотел Марково е подготвил не по-малко вълнуващи изненади. Промо пакетът за Коледа включва празнична програма, която започва от 23-ти декември с музикални изпълнения на Струнен квартет Mistik и DJ в ресторант Belle Vue. На Бъдни вечер празненството продължава с вкусна вечеря, където вниманието е насочено изцяло към най-малките. Децата ще се смеят на анимация, коледно магическо шоу, а по-късно ще посрещнат и самия Дядо Коледа, за да могат да си пожелаят нещо от него. А на 25-ти за вашето добро настроение хотелът е подготвил прекрасен концерт на омайната Десислава и DJ програма в ресторант Belle Vue.

Освен всичко изброено, за двата празника са подготвени томболи с много награди, сред които и панорамна разходка с поръчковия модел лимузина Chrysler 300 C. За храната ще се погрижи шеф-готвач, заедно с неговия екип, които ще подготвят за Вас празнична вечеря в шестстепенно меню за Нова година. В останалите дни вечерите ще се състоят на блок маси, на които ще може да избирате от десетки вкусотии, подходящи за всички предпочитания. Закуските са подчертани с ароматно Еспресо и свежи фрешове. Гвоздей на блок масата ще е специалният шоколадов фонтан, който ще подслади дните ви.

Пакетна цена включва безплатно ползване на паркинг, Wi-Fi, детски кът с аниматор и уникален СПА център. В него ще откриете два вътрешни басейна (32°C и 36°C ), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес. Срещу допълнително заплащане може да се оставите в ръцете на професионалистите за Хамам (турска баня), класически и екзотични видове масаж, ваната на Клеопатра, дори рибки "Гара Руфа“.

Парк и СПА Хотел Марково може да предложи много разнообразия, въпрос на вкус е кое ще изберете. Но едно е сигурно – всяко Ваше решение ще е посрещнато с любезност, внимание и уважение.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: