ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Попитай кмета след една година управление!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:57 / 26.10.2012Коментари (73)9667
© Plovdiv24.bg
В първите часове на 31 октомври 2011-та, Plovdiv24.bg първи ви информира кой е новият кмет на Пловдив (припомнете си тук).

Остават само няколко дни до първата година, откакто Иван Тотев бе избран за кмет на града ни.

Сега отново ние ще ви дадем възможност да зададете въпрос на кмета ни. Ще събираме въпросите до 31.10.2012. След това ще ги зададем на Тотев и ще публикуваме отговорите им.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Какви трудности срещнахте през тази една година г-н Тотев ?
+1
 
 
Г-н Кмете, кога ще дойде ред да се асфалтира бул. В. Априлов? При преминаването през изорана нива друса по-малко. И поздравления за всичко което сте направил за 1 година.
0
 
 
Здравейте, искам та попитам, защо никой от общината не се отзовава на подадените сигнали за нередности. На ул. Младежка 35 б има една висока шахта, в която всяка седмица има по няколко счупени коли и цялата улица е в масло. Хората се обаждат се на КАТ съставят се протоколи, с които предполагам съдят общината. От КАТ също твърдят, че много кратно са подавали сигнали към общината, но никой не ги отразява. Интересното е, че на същото то место едни хора правеха ремонт и бяха поставили на тротоара чували с отпадъци само за няколко часа, но веднага им беше поставен акт. Как може когато трябва да вземат пари от хората да се реагира толкова бързо. Явно работата в общината не върви някъде някой не си върши работата.
+1
 
 
И пак за детските ясли и градини да попитам, системата все още не работи, но и никой нищо не казва - ще тръгне ама кога?Ще има ли достатъчно места догодина? Как да си плащам данъците след като не мога да работя, защото няма кой да ми гледа детето?
+1
 
 
Как върви търсенето на инвеститор да довърши стадион "Пловдив"? А общината ще придобие ли обратно "Градски транспорт"? А какви са плановете за тролеите?
0
 
 
ЗДРАВЕЙТЕ.Въпросът ми е: къде евентуално биха построили въпросните детски градини и ясли заместители на по-високото майчинство?другото е има една детска площадка на ул.георги кирков която е в ока,хо състояние -дали скоро може да се направи нещо по фъпроса за подобряването и?
+2
 
 
Здравейте, съвсем сериозен въпрос - бихте ли поканили Megadeth или Moonspell в Пловдив? И ако го направите ми пишете за да Ви черпя бира. Благодаря.
+3
 
 
Здравейте! Искам да попитам какво ще е бъдещето на мола на тепето??Кога ще се асвалтира В.Априлов ?????
+1
 
 
Здравейте, аз искам да попитам за тази прословута синя зона!Какво е решението за тези, които работят и живеят в синята зона? Когато отивам на разходка със семейството си по Центъра съм съгласна да си платя престоя на колата в синята зона, колкото е необходимо.Но когато работя там по 9 часа на ден не мога да си позволя да плащам на всеки час!!! Това е абсурдно.И не съм съгласна, че има градски транспорт.На мен колата ми е необходимост в работата и рейсовете не са ми решение! И второ искам да попитам защо паяците не са длъжни да спазват правилата за движение?Два пъти срещу мен излиза паяк в насрещното и си щъка както иска.Те са също участници в движението и трябва да спазват правилата! Иначе нямам други забележки относно развитието на града. Даже искам да Ви поздравя за всичко направено дотук!!!
+2
 
 
Аз искам да задам още 1 въпрос кога ще се намери решение за Стадион Пловдив кога ще се направи или поправи и да може да приема мачовете м-у Локо и Ботев и не само това или да се измисли да стане национален стадион защото е много по добре разположен Пловдив отколкото София
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Кауза Колежа
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1470) 16%
Спас Гърневски (1265) 14%
Д-р Иван Чомаков (865) 10%
Славчо Атанасов (2334) 26%
Иван Тотев (2315) 26%
Здравко Димитров (785) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: