ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Полицията започва проверка заради спиращите дъха каскади, показани в Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 26.06.2014Коментари (88)15118
Инспектор Ботьо Гиргинов от "Пътна полиция" Пловдив взе отношение във връзка с материала "Умопомрачително видео: Мотористи с невъобразими каскади по пловдивски булеварди!", който Plovdiv24.bg публикува. 

Репортер на нашия сайт го потърси за коментар, но незнайно защо той отказа такъв. Затова ви предоставяме думите му, казани в ефира на Нова телевизия днес сутринта:

"Установена е точната дата и час, в който се е случило това в Пловдив. След приключване на спортно шоу в града група водачи на мотори без регистрационни табели тръгват из централни булеварди на града. Разговаряхме с организаторите на шоуто, установени са участниците в него. Изискани са и кадри от охранителните камери по местата, през които са преминали мотористите. Образуване е проверка. Имаме данни, че част от тях не са български граждани". 

На въпрос какви санкции предвижда законът за подобно поведение на пътя Гиргинов отговори така:

"При управление на МПС без регистрационни табели освен глоба се предвижда и отнемане на книжката - ако водачът е български гражданин и притежава свидетелство за управление на този вид МПС. За поведение, което застрашава живота и на останалите участници в движението, се налага и глоба от 250 лева".




Още по темата: общо новини по темата: 1
24.06.2014 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
250лв.глоба..... 25 000 да е глобата..... да видим ще спазват ли правилата или не.....
0
 
 
затова нямаме оправия с тези малки глоби,ухапало ги бълха,вземете им книжките или полагане на труд с метлата и може да си помислят следващия път да се правят на циркаджий
-1
 
 
Да вземат да забранят след 22:00 тия мотори, защото ми надуха мъдете от бръмчене. Лятото трябва да избирам между това да се задуша от жега вкъщи или да слушам денонощно рали по булеварда.
-1
 
 
Полюцията, вместо да се занимава с минали събития, да вземе да обърне внимание на келешите, които всяка вечер си правят гонки по бул. "България" и събуждат целия квартал с комплексарските си изцепки. От 3-то със сигурност ги чуват през прозорците и ги виждат на камерите, но по- лесно е да си трайкат, защо да си създават главоболия?
0
 
 
Не занимавайте хората с глупости,нека си носят последствията мотористите,кой жив,кой умрял,но поне да правят всичко,когато няма наоколо много невинни хора и интензивен трафик.Техен си е животът,щом така лесно си залагат здравето.Хич не ми дреме за тях,защото има много по-важни неща за оправяне в тази циганска държава...
0
 
 
Какви моралисти, какви пет стотинки. Това за мен са група безмозъчни индивиди и трябва да си понесат последствията. Нямало пострадали, еми няма, ама следващия път може да има, но ако има наказание, следващ път може и да яма...следите ли мисълта? Не знам тези ли бяха или някакви други, но преди няколко дни, група от 15-20 "каскадьори" си направиха разходка и из моя квартал, някои караха по тротоара, а на метри от него има детски площадки и пейки, хората да си почиват. Сега, моля ви, обясните ми как тези малоумници са си правили кефа. Някой моралист може да реши да си направи кефа с една пушка и няколко "каскадьора", а останалите моралисти /в това число и аз/ ще го аплодираме!!!
-3
 
 
к*р ЗА КУКИТЕ ! Много добро шоу си направиха момчетата...,аман от моралисти и интелектуалци !
-1
 
 
А бе хора.Какви проверки?Оставете го този началник на полицията на мира.Какво сте го задрали?Тези пичове не са българи.Нямат нищо общо с Пловдив.Дайте сега като се вдигна шум заради некомпетентното изказване сутринта на водещите в "Здравей България" Ани Цолова и Виктор Николаев да търсим в града каскадйори.Еми няма да ги намерите.Те са се прибрали по родните си страни.ба*ти малоумните хора,Нямат си друга работа и създават напрежение.В Пловдив органите които контролират движението са си много съвестни служители и си гледат работата.Не търсете вина в началника и в служителите.Това става явно за 5-10 мин по две,три улици.Не виждам да са застрашили някой.Стоите си зад клавиатурите и псувате мотористи.Много фолософи и само лаят.Хайде да си каже всеки как паркира неправилно с колата по тротоарите и минава на червено както и в затворени улици срещу движението кара.Ама седне ли пред компа големи акъли дава как мотористите са му виновни.
-1
 
 
Аз пък скоро трябва да снимам пешеходците, който пресичат като овце по-булевардите и колоездачите, който не стига, че им направиха вело алеи ами си карат по средата на пътищата все едно са господари на него БЕЗ никакви светлоотразителни жилетки повечето пияни до козирката или пък господата над 60+ години (нека за ни живи и здрави) но 90 процента от тях правят много повече предпоставки за ПТП .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: