ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивският бранд Cooolbox стъпва на интернет пазара за домашни услуги в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 14.09.2021Коментари (0)5905
©
Cooolbox стъпва на интернет пазара за домашни услуги в София като стартира предлагането от ЖК "Младост 1А“ и "Младост 3“, където има готовност с изградена 100% собствена инфраструктура. Потребителите в тези райони ще могат да се възползват от изцяло oптична връзка със скорост до 1 Gbps. Услугата "CooolNet“ предоставя сигурност, обезпечена от мрежа, която не се влияе от атмосферните условия и гарантира бърза диагностика като елемент от денонощната техническа поддръжка. Присъединяването става без инсталационна такса и със сключването на безсрочен договор.

Обслужването на домашни потребители в София е следващ етап в развитието на компанията, която вече притежава утвърдени позиции в Пловдив и Велико Търново и е добре позната на потребителите на интернет решения за бизнеса в гр. София още от създаването си през 1997 г. Териториално ориентираната политика и плавното разрастване са ключът към предоставянето на качествено обслужване и индивидуално отношение към всеки клиент, смятат от Cooolbox. Това е и причината компанията да инвестира много време и ресурс, за да обезпечи старта на предоставяне на домашен интернет и разширяване на кръга от възможности в София.

Услугата, насочена към домашни потребители – "CooolNet“, има за цел да удовлетвори нарастващата нужда от бър
©
за и надеждна интернет връзка у дома
– особено в условията на пандемия. Основното ѝ предимство произтича оттам, че мрежата е изградена по единствената по рода си технология Active Optical Network (AON). До дома на всеки клиент достига самостоятелно оптично влакно, директно от техническия център на Cooolbox, което не е споделено с други потребители. Същата технология използва и световният гигант Google при изграждането на своята мрежа в различни градове на територията на САЩ.

Високоскоростната оптична връзка дава възможност за сваляне на игри и филми с висока резолюция за секунди, незабавен достъп до интернет приложения, работа с обемни файлове в облачното пространство, стрийминг на 4К видеa и гейминг в реално време, без прекъсване и закъснение, дори и когато се използва от по-голям брой устройства. При непредвидена ситуация екипите на Cooolbox имат готовност за незабавно съдействие и осъществяването на цялостна диагностика във всеки час на денонощието. Договорът за "CooolNet“ е безсрочен и дава възможност за евентуално прекратяване във всеки един момент, без скрити условия и необходимост от заплащане на неустойки.

"Динамичната работна среда и все по-силно застъпеното онла
©
йн присъствие на потребителите пораждат нуждата от повече свобода и гъвкавост в използването на интернет услуги. Мотивирани сме да отговорим на това търсене, като осигурим високо качество и отлична скорост, съчетани с прозрачност и лично отношение. Проявата на внимание към изискванията на всички наши клиенти е това, с което се гордеем най-силно. Усилията ни в тази посока съдействаха за утвърждаването на бранда в Пловдив и Велико Търново и вярваме, че ще ни помогнат да спечелим доверието и на домашните потребители в столицата,“ сподели Иво Димитров, изпълнителен директор на Cooolbox.

За Cooolbox

Cooolbox е българска високотехнологична телекомуникационна компания, която оперира в градовете София, Пловдив и Велико Търново. Наследник е на ITD Network - един от първите и най-големи доставчици на международен Интернет в страната, с повече от 20 години опит в разработването на интегрирани телекомуникационни решения.

Компанията разполага с Fiber To The Home (FTTH) мрежа за пренос на данни от последно поколение, която е 100% оптична и е изградена по технологията Active Optical Network (AON). Услугите, които предлага, включват гигабитов оптичен интернет, интерактивна телевизия, IP телефония и градска оптична свързаност. Те са предназначени за домашни, бизнес клиенти и оператори. В градовете, в които оперира, Cooolbox разчита на собствена инфраструктура.










Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1550) 16%
Спас Гърневски (1350) 14%
Д-р Иван Чомаков (921) 10%
Славчо Атанасов (2497) 26%
Иван Тотев (2469) 26%
Здравко Димитров (842) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: