ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивските съветници ще дебатират за оставката на Дянков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 09.06.2010Коментари (13)3474
© Plovdiv24.bg
Като изключително обидно за града определи съпредседателят на групата общински съветници от ГЕРБ доц. Павлина Кацарова внесеното на днешната сесия предложение да се иска оставката на финансовия министър Симеон Дянков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Не само обидна, а и смешна е със своите мотиви", подчерта тя.

Още в началото на днешното заседание Димитър Керин предложи въпросната точката да бъде отложена за следваща сесия, тъй като, макар и разпределена по всички постоянни комисии, тя не била разгледана в тях, а само в правната, а вносителят - заместник-председателят на местния парламент Тодор Христев не благоволил да се яви. Междувременно местният лидер на "Атака" Керин за пореден 19-и път поиска бившият атакист Христев да бъде отстранен от заместник-председателското място, тъй като групата, от която бил излъчен на времето вече не съществувала и това създавало не само криза на представителността, но и водело до внасянето на безумни предложения като искане за оставката на финансовия министър.

Нито неговото, нито предложението на Кацарова споменатата точка изобщо да отпадне от дневния ред, не беше прието. Някъде към края на сесията съветниците ще дебатират за Дянков, който бил обидил града със своето рестриктивно отношение към него. Междувпрочем първоначално 16-те точки, с вкараните извънредни предложения, станаха почти 30.


Още по темата: общо новини по темата: 91
29.08.2011 »
11.02.2011 »
10.02.2011 »
23.10.2010 »
10.08.2010 »
19.07.2010 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И на мен ми прави приятно впечатление как хората коментират под статията - БРАВО!!! А относно темата - ясно е какво мислят гражданите ...
+2
 
 
Пловдивчани ,опичайте си ума на тея избори да изберем най-накрая някой кадърен кмет,че още един фал при избора на кмет Пловдив трудно ще го преодолее!
+3
 
 
Господа политическите измекяри и гьонсурати от общинския съвет, навярно искат оставката на Дянков с "мотивите", с които искат оставката и на Руси Панчев - един от малкото нормални зам.-кметове в тази община.....много интереси, много крадливи потни ръчички , а "баницата" само една ..и на всичкото отгоре - орязана ....Ами, да го духате бе, господа ....ясно е,че работите за себе си, а не за града , в този ОбС...така че , пак казвам - да го духате ! Твърдо ЗАД ДЯНКОВ съм и ми е супер кеф от действията му ! А подписката срещу него не е срам за града. Не намесвайте целия град зад действията на шайка политически мелези, родени от странния съюз на комунисти, с потни брадясали воеводи..ебати горотеската ...да минава тая година, година и половина, да идват изборите и да започва да се работи и В/ЗА този град, че никой няма да ни чака повече ......
+3
 
 
Много обосновани и стойностни коментари има под мен. БРАВО! Рядко се случва да изразиш позиция и да я подкрепиш с факти, логика и да успееш да вмъкнеш и собственото си виждане без да се изразяваш като чобанин. Относно Дянков - все още вярвам и в него и в Бойко и тая надежда за тяхната искреност, прямост и любов към България. Нека ги оставим да работят, но и да бъдем будни и трезво мислещи, за да не се налага коректива да идва от Европа, а от самите нас.
+7
 
 
Фактите са, че шепа лишпери от пловдивския общински съвет искат оставката на министъра на финансите просто защото той не е на тяхното мнение и е изразил своята позиция след като той е ЗАДЪЛЖЕН да има такава пред европейската банка. Цирк Балкански, дами и господа съдебни заседатели... А ентусиастите долу, дето настояват Дянков да си тръгне не знам дали осъзнават как желаят да изгонят един от двамата министри, които имат модерно мислене, абсолютно адекватни са и НЕ СА парашутисти. Вторият е Младенов. Пропускате, че да си министър на финансите в условията на покъртителната криза, която ни стовари, веднага те прави непопулярен. Колкото и да не сте съгласни, в условията, в които живеем в последните няколко месеци работата на Дянков в действителност е да казва "не". Трябва да има коректив в тази държава, а не да се харчат колосални суми пари за глупости.
+6
 
 
все повече се убеждавам, че в общинския ни съвет сме избрали една тълпа ненормалници. хора, които не могат да определят приоритетите на града, а непрекъснато се занимават с глупости. на кой му пука за тая декларация!!! дянков ще си го премести от единия в другия крачол и ще я захвърли в кошчето, забравяйки за нея на момента. защо не погледнат в собствения си двор да видят безобразията , които натвори славчо и неговата мизерна партийка. когато ти се ебаваш с държавната власт нима тя трябва да те държи под крилото си. кмета ни направи и невъзможното да бъде отринат от правителството, а сега общинския ни съвет тръгва по неговите стъпки. утъпкан и добре познат път с предизвестен край.....защо герб не внесе декларация за неадетватност на настоящия ни кмет славчо атанасов. същия се доказа като пълна пародия на политик, слаб управленец и какво ли не още. администрацията му за три години не можа една синя зона да направи, един лев от европроектите да докара в града ни и единствено ревеше за пари от държавата. да не говорим за безумната идея за 30 000 000 заем целящ колкото асфалтирането на 300 улички , толкова и напълването на нечия партийна и лична каса.
+9
 
 
Много яростна реакция срещу финансовия министър .... аз не си спомням управлението някога да е хвърляло толкова сили в каквато и да е реакция! Каква ли е причината? Може би Славчо Атанасов го заболя заради спрения му заем? Или заради комисионната, която изпусна? По време на криза, когато всеки един от нас свива разходите си, същото трябва да направи и страната, и общината, и селото. Аз обичам Пловдив и никога няма да го напусна, но в крайна сметка нека погледнем трезво на нещата - ние не сме оазис в пустинята. Ние също трябва да позатегнем коланите малко от малко! Не може да трупаш дългове, а да не си сигурен дали ще може да подсигуриш приходите за погасяването им. Подкрепям мненията по-долу - съсредоточете се върху летището, историческите забележителности, туристите, вземете паркингите, поработете върху приходната част!
на 09.06.2010 г.
+4
 
 
Като си нямат п--ки да си играят с тях се занимават с глупости да привличат внимание
+11
 
 
Единственият човек, който може да освободи министър, е министър председателят. Точка. Мишките дори не ги отразиха в националните медии. Наместо да се занимават с нещо полезно (като с летище Пловдив), те продължават да се бъркат, където не им е работата.
Я да прочетем за успехите на Тотев...
на 09.06.2010 г.
-3
 
 
Ако милеят за Пловдив всички общинсдки съветници ще гласуват "ЗА" оставка на Дянков. Той пречи на развитието на града ни. Впрочем какво правят депутатите от ГЕРБ, за да помогнат в тази трудна ситуация на Пловдив? Пловдив има депутати и от СДС. Да е чул някой Димо Гяуров да е направил нещо за Пловдив? Това показва как като влязат в парламента някои хора се самозабравят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Крал Чарлз е болен от рак
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: