Пловдивски ученици ще дефилират по червения килим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 26.04.2018
2323
Днес от 15.30 часа в Дома на културата "Борис Христов" под блясъка на прожекторите и по червения килим ще дефилират учениците на Професионална гимназия по кожени изделия и текстил "Д-р Иван Богоров" в Пловдив. Част от изработеното по време на учебната и производствена практика ще бъде показано пред публика, като темата по която са работили младите таланти е "Готика в модата". Дантела, сатен, кожа, пера, тюл, метални катарами и шипове, всичко това е умело съчетано в облеклото и обувките на моделите.

Чантите и аксесоарите към дрехите са изработени отново от гимназистите обучавани в гимназията. Те самите ще бъдат манекени, като за прическите и гримът ще се погрижат съучениците обучавани в паралелката по фризьорство. По време на изявата ще бъде подредена изложба на останалата част от изработеното, през годината. Чанти, колани, бижута от кожа, портмонета и други изделия от кожа и текстил.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).