ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка си купи кисело мляко и остана шокирана!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 10.12.2015Коментари (51)6621
Пловдивчанка остана неприятно изненадана от закупена храна. Младата жена намери мухъл вчера в киселото мляко, което е в срок на годност до 11 декември, научи Plovdiv24.bg

"Не купувайте кисело мляко "Родопея"! Вижте на какво попаднах снощи, а уж е в срок. Надали е много истинско, по-скоро не са спазени хигиенните изисквания при производството му".

Не става ясно обаче каква е точната причина, за да се стигне дотук и дали това не е неправилно съхранение в магазина, от който е закупено млякото. Читателката, изпратила сигнала, не уточнява магазина, от който е закупила млякото.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 10.12.2015 г.
0
 
 
Към питащите откъде да се намери закваска... В нета има много търговци на бациликус булгарикус. Аз си купувам от Люксембург. Търговецът е българин и се интересува от обратно мнение. Почтен търговец е. Квася за спорта в специална машина- пластмасова кофа, която стои включена и загрява до нужната темп. Млякото, което правя не е нещо кой знае какво. Ами, мляко... В магазина под нас има доста по-добри. В Пловдив си купувам от 'Слънчеви лъчи'- в стъклени буркани е, някаква селска мандра.
+2
 
 
Киселото мляко се държи в хладилник ... Производителя с нищо не е виновен, че търговците изключват хладилниците за да пестят ток. А това че има мухъл наистина е признак че има нещо истинско в него
+6
 
 
Щом хваща мухал и се разваля ,значи е истинско .
+2
 
 
Хайде никой да не казва, какво да ядем и какво да не ядем, както ни нарежда въпросната госпожа? Въпросната дама е за съд и не може никой да казва кой какво да купува и да не купува. Не може да се уронва престижа на една добра Българска марка хранителен продукт и да се обричат на глад сума ти хора, заради едно безумно изказване. Никой няма право на такова говорене. Довечера ще си купя специално заради госпожата от това кисело мляко.
-1
 
 
Определено млякото е в пъти по добро направено и заквасено в домашни условия , отколкото тая помия в магазините която се продава. Единственото което малко се доближава е най масленото мляко на Верея - 4.5 % ако не се лъжа.
-1
 
 
Това е '' Lactobacillus bulgaricus'' бактерия, която никога не е увреждала човешкия организъм по какъвто и да било начин!!! (((((((: Това го има навсякаде и във всеки един продукт...просто не купувайте такива продукти а си ги правте във домашни условия((((:
+3
 
 
Не виждам смисъл да се обвинява производителя или търговеца. През тях са минали милиони и милиони такива кофички кисело мляко, с една от тях станало брак. Отива с кофичката в магазина и си иска друга в замяна. Какъв е проблемът?
-3
 
 
Абе хората, които не сте работили в магазини и не знаете как стоят нещата със съхранение и дефектна/развалена стока, моля ви не си давайте идиотските мнения! Нито знаете причината, нито нищо и веднага тоя виновен, ония виновен, типично по български, плюем със затворени очи! Най-вероятно, опаковката не е прилепнала добре за кофичката и е влязло въздух и от там млякото е станало така. Ако млякото е в срок и е било във витрина, какво ми обвиняване търговеца. Българина все много знае....
+2
 
 
Аз си квася сам млякото - получава се много по-добре от тези кремчета, които ни продават за кисело мляко в магазинната мрежа. Единствено трудността е човек да се сдобие с добра закваска, но при желание и това става.
-1
 
 
ВРЪЩАЙТЕ КОМУНИЗМА,ПОМЯРИ.ПО ОНОВА ВРЕМЕ НЯМАШЕ ТАКИВА НЕЩА,ЖИВОТА БЕШЕ СПОКОЕН.к*р ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗА СИМПАТИЗАНТИТЕ И!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: