ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка е унижена и със счупен нос след сблъсък с градския транспорт в Пловдив
Автор: Адриана Георгиева 16:58 / 30.09.2020Коментари (14)22068
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Пловдивчанка е  със счупен нос и травми на коленете след пътуване в автобус на градския транспорт, след което е била унижена, заплашена и изгонена от шофьора и кондукторката. Пострадалата жена разказа пред репортер на Plovdiv24.bg за неприятната случка:

"Силно възмутена съм от това, което се случи в автобус номер 26 вчера.Чаках си рейса на спирката на "Тримонциум". Имах нещастието да седна на седалка с метална тръба отпред. Автобусът тъкмо тръгна и спря, набивайки спирачки много рязко. При внезапното спиране си ударих костта на носа, както и двете колена в металните тръби.

Изпитах страшна и неописуема болка. Друга жена се оплака, че се ударила в гърдите и щяла да си прави снимка. Шофьорът слезе и аз отидох да питам какво е станало, но никой не ми отговори. Качих се обратно и започнах да се възмущавам на глас. Когато казах на кондукторката, че трябва да се извинят на хората, тя отвърна аз ли съм щяла да й казвам какво да прави. Продължих да  коментирам, като казах поне да бяха обяснили какво се е случило. Когато наближихме квартал "Изгрев", шофьорът спря рейса и ми каза да сляза, защото съм ги дразнила. Кондукторката се приближи до мен и заяви: "Млъкни, защото ще ти счупя зъбите!". Не стига, че съм контузена и заплашвана, но ме изгониха и от автобуса. Проявиха напълно бездушие и никакво съчувствие."

След преглед при специалист се оказа, че жената е със счупен нос и трябва да бъде оперирана за наместване на кост, за което е необходима пълна упойка. Тя си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията. Автобусът е по линия 26 към фирмата "Автобусни превози" на Петко Ангелов. Регистрационният номер на рейса е РВ7214АВ.

"Проверих случая и е имало пререкания между пътничката, шофьора и кондукторката. Може да направим очна ставка, на която да съберем жената и шофьора. Имаме застраховка на пътника и пострадалата, ако желае да дойде във фирмата и ще съдействаме с каквото е необходимо за лечението", заяви собственикът на фирмата Петко Ангелов, когато репортер на Plovdiv24.bg го потърси за коментар.


Още по темата: общо новини по темата: 332
16.04.2024 »
08.04.2024 »
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Недоумявам какво значи реакцията на собственика?!?! "Елате във фирмата и ще видим какво можем да помогнем за лечението!!?? За какво лечение става въпрос???!! Пострадалата има медицинско. Всичко си върви по канален ред!! Те трябва да ти платят обезщетение!! Отделно пострадалата може да съди шофьора за причиняване на телесна повреда!!! Не им прощавайте Госпожо!! Направете всичко каквото ви се.пилага по закон!! Всички те /с малки изключения/са изключително невъзпитани и брутални!!! Изключвам част от мъжете кондуктори!!! Нямам думи обаче за.жените такива!!! Изключително нагли,вулгарни,скандални.....!! Високомерни, сякаш са богопомазани!! Възпитание под всякаква критика!!
0
 
 
Наистина карат като некадърни диваци. Мен на няколко пъти за малко да ме притиснат с вратите с 3 годишния ми син.Баба ми също не веднъж е била застрашена.Дори когато бях бременна ми се случи да попадна на нещастник,който кара автобуса и когато казах да внимава как кара,че има бременна жена в рейса отново бях нападната...
0
 
 
Този автобус не е на бащта му зада си позволява да сваля хорато от него
0
 
 
А картите на учениците, който не са от Пловдив, за март, април и май, ей така изгоряха, защото останаха в къщи . Защо не ни компенсираха? Ааааа, много са наглирџ? рџ? рџ? 
0
 
 
Сутринта, ей го бе сутринта, качвам се на рейса и понеже е 1ви, отивам за часове в университета, не се усетих, че картата ми е изтекла до вчера и кондукторката се развика извади новата карта, откъде по-точно, 8 часа сутринта отивам за университета??? Казвам Сќ ето 5 лв, да върне 4, тя казва ей ся ще те сваля, при което аз се разревавам, и казвам, че както си и беше през март, април и май плащах като луда трите месеца при положение, че имах карта за един месец през март да е и се оказва, че важи до края на май, аз разбирам това на 29ти май, няма кой да каже няма бележки, нищо няма... Ето аз Сќ казвам, че ще Сќ дам 5лв, при което нейният отговор е ще те сваля от рейса... Моля? Моля??? Линия номер 9...
0
 
 
Инциденти се случват, за съжаление, и е редно в такива ситуации някой да поеме отговорност - точно това се е случило, очевидно. Собственикът на линията поема разходите по лечението на пострадалата. Като в белите страни. Не разбирам защо са нужни очни ставки, за да си покажат участниците рогата и липсата на възпитание? Всички са еднакво виновни в поведението си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: