ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Защо няма снимки на летуващи българи в Гърция - увити във вестник домати и храна от Lidl?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:48 / 18.08.2021Коментари (8)28944
© Plovdiv24.bg
Снимката е илюстративна
"Уважаема редакция, редовно чета Вашия сайт, защото го намирам с интересни новини, свързани не само с Пловдив и региона. За съжаление ми прави впечатление множеството статии, които публикувате в последно време, които изключително недобронамерено коментират туристическите услуги по Българското Черноморие". Това написа читателка на Plovdiv24.bg на редакционната ни поща. И добави:

"Моля да ме разберете правилно, защото нито съм от морски град, нито пък съм летувала  само в България! Но във времето, когато българският бизнес усеща последиците от рестрикциите на пандемията, не е редно да се пускат в общественото пространство статии само с изключително негативни коментари, т.е. "Не ходете в България на море!"

Трябва ли да Ви изпратя снимки от гръцки и италиански хотели с мръсни стаи и бани, чувалите с боклук, събирани от тяхното крайбрежие от доброволци или отзиви на туристи, влезли дори в болница след хранене в гръцки  ресторанти? Във всяко стадо има мърша, та и в нашето не може да няма.

Но къде са статиите с добрите примери по нашето море, със старанието на хората да предоставят добър продукт или с наложените вече мерки за установени нарушения? Ами да се отнемат лицензи и това да става обществено достояние, а не кой маймун се е напил безпаметно и скачал балконинг, или като е парикарал неправилно в забраненото се е борил с някой репатрак!

Защо нещата във Вашия сайт се изкривяват само в едната посока и какъв е Вашият принос да се помогне на българския туризъм? Защо няма снимки от летуващите българи по прекрасните гръцки плажове, които пристигат и се пльосват по шезлонгите с увитите във вестник домати, храната купена от "Лидъл"-а, на границата и бурканите от багажника?

Защо няма снимки от летуващите в Турция и Тунис, в които просто не се допуска фриволното поведение на самите туристи и веднага се вика полиция? А ако там спра колата си на "забраненото", дали въобще ще се допусне да се оплаквам и боря "като свиня с тиква" с репатрака? Дали на мига няма да ми дръннат такава глоба, че повече да не стъпя в този курорт дали от срам, дали от възможността за друга глоба? Аман от мрънкащи, недоволни и крайно претенциозни спрямо парите, които са похарчили  за туристическия продукт българи!

Аман и от снимки на къпещи се с дрехите в морето "братчеди" или с джапанките в басейна, от заустени фекални води, мръсни хотели в Приморско, пияни туристи по Слънчака и т.н.! Защо не се пита кой е допуснал това да се случи - хотелиера, който трепери за всеки клиент, кмета, който "не знае" или органите, които трябва да извършват контрол без да им се "мажат очите"? Това ли имаме само?! Като се надявам да не правите умишлено или парично обезпечено въпросното внушение,  остама Ваша читателка, И.Лазарова..."

Като медия, която държи на читателите си, а и на обективната истина - отговаряме коректно на госпожа Лазарова.

Добри примери от родното Черноморие в нашата медия изобщо не липсват. Пример - тук!

А и не само - ето защо!


Отзиви относно летуващи по гръцките плажове нашенци също не липсват. Ето ти и тях!


Още по темата: общо новини по темата: 675
01.10.2021 »
30.09.2021 »
29.09.2021 »
26.09.2021 »
25.09.2021 »
22.09.2021 »
предишна страница [ 1/113 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.08.2021 г.
0
 
 
Много сте зле бе хора
Aнонимен
на 20.08.2021 г.
0
 
 
А ми ти сама си отговори на всички въпроси! Първо българите си обичат мизерийката, хотелиерите и те българи-алчни и прости в голямата си част. И накрая контрол от ХЕИ, МВР и всякакви други институции е почти нула? За това който може се спасява на по-хубаво място от България!
+3
 
 
Добре беше когато за да влезем в Гърция минавахме през Италия,а още по добре за родните бизнесмени и хотелиери да сме в черният списък на Европа както беше,за да имат под ръка всички работници и български летовници,дрането на кожи да им е и то сигурно както в началото на неродената демокрация.Да ама не!!Още малко и последните будали ще ги няма под ръка.За псевдо бизнесмените ще чакат за пакистанци и авганистанци да ги обслужат,а те го могат!
Aнонимен
на 19.08.2021 г.
+2
 
 
наистина негативите са повече. случват се и хубави неща но никой не ги отразява. май нарочно се очерня българското черноморие. където и да сме ходили моето семейство винаги ни е харесвало. не държим на лукса колкото е по просто толкова е по-хубаво. това че някой иска да плати минимални цени а да получи лукс няма как да стане. спрете да мрънкате.
0
 
 
Абе, пача! Кога си ходила в Турция, че си видяла репатрак там? Ти мърдала ли си някога от лайноморието, че всичките тия глупости ме заклаха. Не че няма цървули от кърджалийско и хасковско в Гърция, с торбите от Лидл, но и там ги лекуват - лично аз съм гонил подобни екземпляри от бийч бар, че сервитьорката не можеше да се оправи. Торби с боклуци!!!!! Къде бе! Ти да не си била на някое сметище! Цяла северна Гърция съм обиколил, никъде не съм видял торби с боклуци. И дъщеря ми за 10 години не се е връщала от там със стомашно-чревни проблеми - ей сега се върна от ученически лагер в Поморие - с такова повръщане, че само не е за системи! Никакъв български бизнес не ме интересува - това са долни цървули, алчни и прости, нищо повече! Заради пандемията миналата година бяхме на Китен - е, разбрах, защо 10 години не бях стъпвал по лайноморието - по-голяма простотия и отврат няма! Ходи си там и без малоумни коментари!
-2
 
 
Е,сега наистина ме отказа да ходя на *гръцкото море*!Ако можеш да махнеш и опашките по границата,благодарен съм предварително!И дай един списък с местата,където си ходила и ти на *пикниГтЪ*.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: