ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Снощи висях на спирката един час и накрая се прибрах с такси!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 11.11.2012Коментари (36)10890
© Plovdiv24.bg
На имейла на Plovdiv24.bg се получи поредния сигнал на недоволна пловдивчанка. Става въпрос за редовността (или нередовността) на масовия градски транспорт, особено през почивните дни и празниците. Ето какво ни пише огорчената Вероника Михайлова от Пловдив:

Искам да изкажа възмущението си от движението на автобусите на масовия градски транспорт в събота и неделя. Особено след 19,30 часа. Снощи в 19,50 часа застанах на спирката на бул. "България" след кръстовището с ул. "Васил Левски" и зачаках автобуса за жк "Тракия". Както добре знаете, оттам минава "четворката", обслужвана от "Хеброс бус". Знаете ли колко издържах на студа? Цял един час! В 20,50 ч. нервите ми просто не издържаха, хванах си едно такси и се прибрах по живо, по здраво. Нямам думи. Във втория по големина град на България да не можеш да стигнеш нормално до един от най-големите квартали, и то при положение, че още нямаше 20,00 ч. 

Бих се примирила, ако например всичко това се бе случило след 22 ч., но снощната ситуация бе много по-различна. За този един час през спирката минаха два автобуса номер 16, но нито една "четворка". За другите нередности на превозвачите в града изобщо не ми се говори - тях всички ги знаят. Дори и това, че доста често шофьорите просто си спират на пътното платно край някоя лавка, за да си купят я кафе, я баничка. Възмутена съм от всичко това!

Справка, направена от репортер на сайта, установи, че по въпросната линия номер 4 според официалното разписание през почивните дни се движат четири коли. Последната от тях тръгва от новата сграда на ПУ в 19,45 часа. А след това?


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не че защитавам шофьорите на градския транспорт, но замисляли ли сте се, че те също като нас са просто едни работници и зависят от шефове, на които надали въобще им пука за друго освен как да лапнат парички. Мислите ли че някой иска да кара потрошените автобуси които им пробутват? Много ме съмнява че ще ги питат, а като им трябват пари, искат или не ще работят. За събота и неделя наистина са малко автобусите, но това трябва общината да го реши като натисне превозвачите да удължат малко разписанието през уикенда и да отпуснат повечко коли, а не да пестят от нафтата.
0
 
 
идиоти, станете вие шофьори и спирайте на претенциозни пътници, като вас.Личността, която е писала имейл на Пловдив24, е преувеличила в чакането на автобусна линия 4, както и във времето, в която е била на спирката:) Благодаря.
0
 
 
Има да ги гоним Софиянци. Тма има движещи се автобусни линии и след полунощ. А тука до 8-9 и е мъртвило. Отделно, че за да тръгне в 19.45 колата трябва да е на въпросната спирка след около 10-на минути ако кара нормално и спира по спирките, а почти сигурно шофьора е минал на бургия курса, че да се прибере рано рано.
0
 
 
това се случва и вработни дни почти ежедневно кошмар е пътуването за ЖК Тракия да не говорим след 21ч дори последните маршрутки са около22-22,10ч а после не е ли нормално градски транспорт да има поне до 23ч в София така ли е
+1
 
 
Е то това от години е така, чак сега ли го забелязваме? Много късно се сещаме да си търсим правата, добре поне, че този момент дойде :)
0
 
 
Наистина голяма излагация е този голям град да няма транспорт след 20:00 часа. Това просто е безумно и смешно. Може ли събота и неделя, когато хората почиват и са излезнали на разходка да бързат да си хванат рейса в 20:00 часа.Кмета трябва да се задейства и да направи нещо по въпроса.И друго нещо има, как може ресйсове на същата фирма по другите линии да работят до по-късно???Мога само да кажа, че това е недопустимо.Трябва да се направи нещо.
+1
 
 
"Дори и това, че доста често шофьорите просто си спират на пътното платно край някоя лавка, за да си купят я кафе, я баничка" Ми като на последна спирка няма, какво да стоят гладни и жадни ли после ще кажете, че карат нервно хем боли хем сърби то не става така. "а има и нещо друго от известно време по линия '1'ако автобуса е развален ,няма кондукторка или нему работят вратите или някакъв друг проблем автобуса се движи по линията но празен само да се отчете там някъде на GPS че курса се изпълнява и да се вземат субсидиите, евала на тия от единицата много хитро измислено на фона на който ни возят в най-строшените автобуси." А да сте се замисляли, че в Пловдив взимат най-малко пари от субсидиите. ;)
+4
 
 
А АЗ ИСКАМ ДА ИЗКАЖА ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ ОТ ВОДАЧИТЕ НА АВТОБУСИ НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ- НЕПРЕКЪСНАТО ГОВОРЯТ ПО МОБИЛНИТЕ СИ ТЕЛЕФОНИ
+3
 
 
Един път да чакаш час направо си е чист късмет. На мен ми се случи два пъти по ред да чакам по час и отгоре 25. Единия път дойде, другия така и не го дочаках.....Хубаво е,че има и таксита... Питам се само за какво са тези разписания когато никой не ги спазва поне да ги премахнат.Трябва и да сме супер благодарни з амилото отношение и на повечето кондуктори, питаш ги като човек, отговарят ти като на животно
+4
 
 
Този въпрос е коментиран много пъти.За съжаление само можем да завиждаме на софиянци,че имат градски транспорт по 24ч.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: