ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Изкорениха огромните дървета на строежа зад Юбилейния!
Автор: Васил Динев 18:36 / 20.12.2019Коментари (11)10194
© Plovdiv24.bg
Изкорениха огромните дървета на строежа зад Юбилейния блок - това твърди пловдивчанка, потърсила Plovdiv24.bg. Какво всъщност се е случило според нея - нека узнаем сега:

"Здравейте, днес с огромна тъга и ярост ви съобщавам, че най-брутално изкорениха огромните дървета зад Юбилейния. Тези дървета са съдени преди над 30 години. На тях гнездяха защитени сови. Това бяха белите дробове на блоковете в съседство. Дърветата бяха огромни, високи колкото Юбилейния блок. На всички живущи ни е много интересно дали има разрешение за изкореняването им и кой го е подписал.

За нас действията на районния кмет и на кмета на Пловдив г-н Димитров са абсолютно недостатъчни. Явно Общината не им пука за здравето на хората. Уж щяха да засаждат еди колко си хиляди дървета. Къде ще ги засаждате, г-н Димитров, на покривите на кооперациите ли? Или в някое поле около Пловдив и ще кажете - ето залесихме града..."


Още по темата: общо новини по темата: 356
28.03.2024 »
25.03.2024 »
25.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да ги бяхте защитили дърветата преди години.С тихи ,културни постъпки към кметството и общината това място да стане парк. А не сега да ревете и да се сещате,че имало дървета там.
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 21.12.2019 г.
+3
 
 
Привет ,аз живея в квартала преди 15-20 години , когато е трябвало къде сте били? Сега единственото нещо за което се ползваше пространството беше да се разхождат кучета и котки, комшиите от блоковете неоколу ги мързи да разходят кучетата си до определените за това места и там им беше по -лесно ;) Не че не ми харесваше тишината и спокойствието което беше там, но когато е трябвало не направихте нищо и си разхождахте кучетата отзад . Фирма ПИнк е най-голямата , на пазара , знае се негласно и чия е ! Срещу най-големите нищо не става! Свиквайте с реалността и стига сте пречили на хората да си се пребират спокойно от работа, като се правете на шутове по зебрите на булевард Вапцаров... Весели празници!
на 20.12.2019 г.
0
 
 
Има разрешително за това действие - да. А и пак да припомня - бял дроб е, сови живеят, само че върху частен имот. Никой от нас няма правомощия върху дървото, стоящто в имота на човек X (без значение Гошо, Пешо, Иван ли го притежават и дали е в Южен, Северн, Западен район). Сега съвсем културно задавам ответен въпрос към жената, писала по случая: Не е ли несериозно да се пише статия и подава сигнал без предварително проучване от Ваша страна? Ами идете в общината, попитайте - всичко е публично достъпно. Или просто е по-лесно да се влезне през компютъра и да се поспами малко медията, за да има врява :) Защото след като разберете, че има разрешително, съм убеден, че няма да напишете статия, в която да се извините. Надявам се повече хора да разберат как се процедира - първо проверете, проучете и на база на документи пишете на медиите...
0
 
 
Видяхте ли сега, тъпанари, че пак ДПС са на власт?! ДПС винаги са на власт - с БСП, с ГЕРБ, с НДСВ... Доган го каза много простичко - той разпределя! Цяла община и държава е безсилна и на колене пред ДПС, защото народът е прост!
0
 
 
Има подпис и печат-няма спиране, според мен,частната собственост е неприкосновена!Сега,май само съд може,да каже кой е виновен за подписа и подписалият,да понесе последствията...а дано,ама,надали!
+5
 
 
всички ние допринесохме с действие или бездействието си !
0
 
 
Аман вече с тия новини за въпросния строеж... Голям шум, голямо нещо! Не е правилно, ОК, съгласен съм, но града трябва да расте, а проблема е че няма на къде заради безумните общини Марица и Родопи! Вчера ходих до Бургас - табелата за начало на града е на една туба бензин от реалното начало. В София и Варна села както са нашите Крумово, Труд, Войводиново, Брестник, Белащица, Марково, Скутаре и... още няколко отдавна се водят квартали на съответните градове. Тук няма как да стане, защото явно трябва да се хранят десетки чиновници на въпросните безумни общини... А като се направи референдум (както преди години с Ягодово) никой не иска, защото плащат данък в пъти по-малко. Не че не работят и не пазаруват и не обикалят из града, но като ги натиснеш на тази тема... те са селяни, но пък на претенции са от Пловдив! И понеже обичайно много разтеглям нещата - този строеж ще се случи, както се случиха далече по-безумни такива! Народа е озлобен, оскотял и рязко изпростял, което ще доведе още повече такива проблеми, вместо да се намери решение! Всеки стана тарикат къде за шофиране, къде за друго нещо, а хората с пари си правят каквото си искат! И докато не видя задружни и усмихнати хора като от едно време, вместо обичайните СКОТОВЕ, това няма да се промени. Не кмета, държавата може да се бутне ако има мнозинство и единство, но такова няма! Държавата ни смачка достатъчно, за да оскотеем! И когато подобни сигнали се подават от хора написали "СЪДЕНИ"... няма как да се оправим. НАД 50% от имащите претенции да са знаещи и мислещи хора с права са адски неграмотни! Напомнят ми за една завладяваща ни етническа група за съжаление!
0
 
 
Какво чакате бе пловдивчани от Кичук Париж. Това ли са потомците на македонците, нима позволихте.на един мазен дебелак да ви върти на мания си пръст и да ви лъже в очите. Или вече сте склонили глава пред дебелака като роби и не смеете да се навдигнете.
0
 
 
Ще спрете ли да драматизирате вече? За какво здраве говорите, днес праховите частици в Пловдив бяха над 1000 на куб.м. 20 пъти над нормата!!! На никой не му пука за това, за две дървета рев до небесата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (795) 14%
Д-р Иван Чомаков (541) 10%
Славчо Атанасов (1450) 26%
Иван Тотев (1485) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: