ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Искам да покажа на всички какво ядем по заведенията!
Автор: Васил Динев 09:49 / 17.03.2016Коментари (21)24202
Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, за да изрази недоволството си от нивото на някои заведения в града под тепетата:

"Здравейте, искам да покажа на всички какво ядем по заведенията! И то не в някоя квартална кръчма, а в скъпи и изискани заведения на центъра!

Едната снимка е правена на 16.03.2016 г. Както виждате, салатата е пълна с листни въшки, което само по себе си говори, че никой не си е направил труда дори да я изплакне! Всеки знае колко болести могат да се хванат от неизмити плодове и зеленчуци!

Друга снимка от тази сутрин (17.03.2016 г.) е дело на закусвалня на центъра, която предлага игра за клиентите си - "Събери 10 нокътя и получи награда!".

Читателката ни твърди, че салатата е произведение на "Монро", а баничката е от "Закуски изпечени на място" на ул. "Отец Паисий" до фризьорски салон "Арлет".

Припомняме, че мнение за обектите може да дадете в техните профили в Справочника на Plovdiv24.bg. Там можете и да гласувате за тях.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ха-ха:) Браво на пловдивчанката, че е успяла да снима листните въшки, преди да избягат или да хвърлят топа от преяждане, че пък ако беше снимала труповете им, щяха да скокнат ония от Зоополиция и разни сдружения за защита на животните. :) А аз пък след гениалната шега със "Събери 10 нокътя и получи награда!" очаквам следващата такава като например "Глътни 10 косъма и получи награда - повръщане или разстройство по твой избор!"
0
 
 
Да добавя и обедно меню миш маш септември месец в Густо. Първо схрупах сума черупки от яйца, а за капак открих и косъм.... много пъти съм ходила там и бях доволна, но след тази случка и като цяло не особено качественото ниво на обслужващия персонал, спрях да посещавам заведението.
+2
 
 
Мисля че това са пълни глупости.. Госпожата или госпожицата,сигурно не е виждала листни въшки.. Живи,са микроскопични,а умряли,едва ли би ги различила от зеленото във салатата / листната въшка е смарагдово зелена /.. Сниманото на самата чиния,може да е семена на домат или други от зеленчуците. Но не е нито листна въшка,нито друго насекомо.. А,ако искам да направя мръсно,на някой и от пода,мога да взема някой боклук,да го сложа в чинията и да кажа че е от кухнята.. За мен е поредния кьорфишек,на някоя със болен мозък,на която ”късмета” и е очарователен,та за един ден,два пъти и се пада ”недоброкачественна храна”??? Може би не са ви ”ощастлевили” подобаващо,сутрин и се чудите как и къде да избиите комплексите си!! Моя съвет,е да се храните в дома си,затворете се и неизлизайте от там!! Току виж,сте се спънали до като ходите по улиците,от комплексите и злобата която изпитвате !!
+3
 
 
В потрес съм! Тези гадости ги виждаме и по ТВ в предаваниярџ?±
-2
 
 
Тази баничка от кое "елитно" заведение е купена че неразбрах ... и като гледам покривката под чинията - само на "елит" ми лъха ...
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 17.03.2016 г.
+4
 
 
Я веднага да си върнете нокътя на женицата! Тя се е изръсила да й направят нокът, да й го накоконят, а некви я карат да бачка с коконски нокти и женицата си го е изгубила в няква манджа, сега без нокът женицата не е кокона, а селска кифла.
+2
 
 
Сутринта щях да си купя от там закуска, добре че се отказах :D
+6
 
 
Монро е бом бок ... преди месец,ден сряда .. влизаме с приятелката ми,празно,сядаме - 10 мин ме гледа сервито с надеждата да си отида,ама уви .. трявбаше да поработят - съответно салатите ми бяха изсипани като на прасе,а за поръчам основно не посмях
+1
 
 
Читателката ни твърди, че салатата е произведение на "Монро", а баничката е от "Закуски изпечени на място" на ул. "Отец Паисий" до фризьорски салон "Арлет
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: