ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин забърка грозно порно отмъщение за бившата, но си получи заслуженото
Автор: Георги Василев 20:04 / 24.08.2020Коментари (11)56127
©
Млад пловдвивчанин реши да спретне твърде неморално отмъщение на бившата си приятелка, като качи порно клипове с нея в популярен интернет сайт (18+). Като гарнитура посочил имената на потърпевшата и телефонния ѝ номер в описанието към клиповете, с идеята да започнат да я тормозят загорели мъжаги за сексуални услуги. След няколко месеца разследване младежът получил обвинение за стореното и бил изправен поред съда, където получил наказание – глоба от 1000 лева, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Началото на скандалната история е през месец май 2019 г. Тогава отношенията в двойката се влошили и настъпила раздяла. През септември младежът започнал да прави многократни опити да комуникира с бившата си, защото искал пак да бъдат заедно, но не получил разбиране от дамата, за която раздялата била окончателна.

Докато двамата били в интимна връзка, те заснели пет видеоклипа с полови актове и фелацио. Имало и една разголена снимка на младата жена. Тъй като тя отказвала да поднови интимните си отношения с обвиняемия, през ноември той качил от лаптопа си клиповете и снимката в популярен порно сайт. Оставил имената и телефонния ѝ номер в описанието.

Малко след това с бившата му се свързал някакъв мъж. Обяснил, че е човек с възможности и можел да си заплати всякакви услуги. Тя го отрязала и отговорила, че е станала грешка и я бърка с някоя друга. В последствие вайбърът и телефонът на жертвата започнали да се пукат по шевовете от обаждания от различни лица, с предложения за извършване на сексуални услуги от нейна страна.

Тя успяла да разбере от един от проведените разговори, че в порно сайт са били качени клиповете и личните ѝ данни, поради което и лицата ѝ звънели. Дамата проверила сайта и видяла клиповете, които били заснели с бившия ѝ приятел.

След кратка кореспонденция с един от администраторите на сайта, клиповете били свалени. Тя се обърнала и към свои познати, които били приятели на обвиняемия – след проведени беседи те потвърдили, че именно той е качил клиповете, защото искал да я нарани.

В края на месец декември обвиняемият отново качил в същия сайт клиповете и снимката. През януари момичето отново ги видяла качени с нета и сезирала компетентните органи. Полицаи иззели лаптопа на момчето и намерили клиповете скрити в директориите на системата. Момчето било дадено на съд.

Пред магистратите обяснил признал вина за случилото се и обяснил, че съжалява за стореното.

Съдът сметнал, че с деянието са засегнати обществени отношения, свързани с нравствеността, интимния живот на гражданите и половия морал. За престъплението по чл.159, ал.2 от НК е предвидено наказание "лишаване от свобода“ до две години и "глоба“ от хиляда до три хиляди лева.

Тъй като обвиняемият не бил осъждан за умишлено престъпление от общ характер и не бил освобождаван от наказателна отговорност, а наказанието е до 2 години, магистратите решили, че само този път могат да му спестят затвора и да му наложат глоба от 1000 лева.

Решението подлежи на обжалване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ваня Ковачева
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Футбол - други
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: